Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (240)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni pt. 18-20 luni Marco face tot mai putin propozitii de 3 cuvinte. suntem numai la 2 cuv. in propozitie.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Dia vad ca face inclusiv alea din seria 24-27 luni ,mai putin faza cu pronumele personale.
Da' ce zici tu,ca si Marco si mai multi d-aci fac si ce e la 20-22 luni,eventual mai putin combinatia de doua cuvinte.Si aici se si incadreaza ca varsta si majoritatea celor din trupa noastra.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

de la 20-22 luni face tot in afara de ultima liniuta. si de la 22-24 face cate ceva.

_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Pai normal ca face mai multe ,ca astea sunt doar orientative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Daca ar fi asa..si Ioana face lucruri peste virsta ei si sub virsta ei...asta e..se intrepatrund. nu exista copil "sablon".
Noi la 7 juma am intrat in casa. M-am inoit si eu. mi-am luat o jacheta de stofa pepit-alb cu negru, cu cordon in talie si lunga peste fund un pik, cu 150 ron. mi-a placut taaaare. acu sa iau si niste pantaloni din astia hotzi si cizme si gata. ma fac gagica de gagica si ies la agatzat..sa moara barbatu-miu.
Gio, cealalata problema e acum cu Ioana-cica de o sapt sta la noi . nu mai e sunat, nu mai vb cu nimeni pe net-munceste de rupe.Om vedea ce va fi

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Fetele cu parere de rau ma duc la somn ca pic..sper sa nu ea vre-o raceala in mine.
va pup

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Any-sa portzi sanatoasa jacheta si sper ca nu esti racita!Somn usor!

A dat cineva grannule de polen la copii si cum si cate?

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

GIO UNDE-S FILMELE NOI CU MARCO? CA A VENIT DIANA SUS SI I LE-AS PUNE.
GATA LE-AM DEPISTAT.Merg sa ii dau cremvusti intai si pe urma ne delectam.
IRINO TU CE PAZESTI? CAND MAI PUI FILME CU MARIO?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

`Na seara!!!

Acum am intrat pe forum,sant la pagina 6 Am reusit sa cumpar geaca de iarna cu 36 euroi, este groasa si vine pana la genunchi,i-am luat si un trening, o pijama si o bluza groasa care nu prea ma incanta materialul( e din ala pufos care se face nasol cu timpul ) dar pt. ca era ieftina doar 5 euro...merge. Dupa masa a sunat si Robert de la sv. sa spuna ca a cumparat pt. Angelo geaca doua tricouri groase si doua plovare. Astept sa le vad maine dimineata ca dorm pana vine Robert acasa. Continui sa citesc ce ati postat....

Alina e imposibil sa ne miram mai tarziu cum de-i vedeam frumosi la 2 ani! Adevarul e ca sant frumosi acum

fii-miu zice " ishi " si eu cred ca vrea sa spuna " aici " iar Giorgos ma contrazice...zice ca poate vrea sa spuna ceva in greaca dar nu prea are ce ca sa se potriveasca

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Moni aici sunt:http://www.dropshots.com/giova2
Any sa porti sanatoasa geaca. si eu vreau ceva din stofa, dar pe negru.
Maraki dar l-ai innoit bine pe Angelos. sa le poarte sanatos.

Marco e marait, cred ca ii e somn si Clau nu a venit inca. ma induplec eu si-i fac baitza, ca sa-l pun la som,n.

_

Mergi la inceput