Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (240)
Raspunsuri - Pagina 12
Giova spune:
Moni pt. 18-20 luni Marco face tot mai putin propozitii de 3 cuvinte. suntem numai la 2 cuv. in propozitie.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
Dia vad ca face inclusiv alea din seria 24-27 luni ,mai putin faza cu pronumele personale.
Da' ce zici tu,ca si Marco si mai multi d-aci fac si ce e la 20-22 luni,eventual mai putin combinatia de doua cuvinte.Si aici se si incadreaza ca varsta si majoritatea celor din trupa noastra.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Giova spune:
de la 20-22 luni face tot in afara de ultima liniuta. si de la 22-24 face cate ceva.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
Pai normal ca face mai multe ,ca astea sunt doar orientative.
anymony spune:
Daca ar fi asa..si Ioana face lucruri peste virsta ei si sub virsta ei...asta e..se intrepatrund. nu exista copil "sablon".
Noi la 7 juma am intrat in casa. M-am inoit si eu. mi-am luat o jacheta de stofa pepit-alb cu negru, cu cordon in talie si lunga peste fund un pik, cu 150 ron. mi-a placut taaaare. acu sa iau si niste pantaloni din astia hotzi si cizme si gata. ma fac gagica de gagica si ies la agatzat..sa moara barbatu-miu.
Gio, cealalata problema e acum cu Ioana-cica de o sapt sta la noi . nu mai e sunat, nu mai vb cu nimeni pe net-munceste de rupe.Om vedea ce va fi
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
Fetele cu parere de rau ma duc la somn ca pic..sper sa nu ea vre-o raceala in mine.
va pup
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Denisam spune:
Any-sa portzi sanatoasa jacheta si sper ca nu esti racita!Somn usor!
A dat cineva grannule de polen la copii si cum si cate?
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
monica70 spune:
GIO UNDE-S FILMELE NOI CU MARCO? CA A VENIT DIANA SUS SI I LE-AS PUNE.
GATA LE-AM DEPISTAT.Merg sa ii dau cremvusti intai si pe urma ne delectam.
IRINO TU CE PAZESTI? CAND MAI PUI FILME CU MARIO? 
maraki spune:
`Na seara!!!
Acum am intrat pe forum,sant la pagina 6
Am reusit sa cumpar geaca de iarna cu 36 euroi, este groasa si vine pana la genunchi,i-am luat si un trening, o pijama si o bluza groasa care nu prea ma incanta materialul( e din ala pufos care se face nasol cu timpul ) dar pt. ca era ieftina doar 5 euro...merge. Dupa masa a sunat si Robert de la sv. sa spuna ca a cumparat pt. Angelo geaca
doua tricouri groase si doua plovare. Astept sa le vad maine dimineata ca dorm pana vine Robert acasa. Continui sa citesc ce ati postat....
Alina e imposibil sa ne miram mai tarziu cum de-i vedeam frumosi la 2 ani! Adevarul e ca sant frumosi acum 
fii-miu zice " ishi " si eu cred ca vrea sa spuna " aici " iar Giorgos ma contrazice...zice ca poate vrea sa spuna ceva in greaca
dar nu prea are ce ca sa se potriveasca ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
Moni aici sunt:http://www.dropshots.com/giova2
Any sa porti sanatoasa geaca. si eu vreau ceva din stofa, dar pe negru.
Maraki dar l-ai innoit bine pe Angelos. sa le poarte sanatos.
Marco e marait, cred ca ii e somn si Clau nu a venit inca. ma induplec eu si-i fac baitza, ca sa-l pun la som,n.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)