PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

quote:
Originally posted by SARILLA

Buna si imi cer scuze pentru off topic..
Mada_Mxm sau oricine altcineva...cum fac sa gasesc si eu o cazare in Londra pentru perioada 30 oct06 nov mai rezonabila(si prin asta ma refer si la pret, dar si la zona)?
Stie cineva?Am intrat pe net si tot google de ceva timp, si o sa mai caut, dar am zis ca nu strica sa intreb...
Mada, daca e sa gasesc ceva pot sa te intreb de zona?Daca e misto?Stii Londra cat de cat?Ca sa nu ma trezesc la naibii-n praznic...ca la cat e de mare...
Mersi mult si scuze inca o data...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

You don’t need eyes to see, you need vision.

www.booking.com

Mergi la inceput

Zuzunaki nu m-am suparat pe tine. Din contra. Astept cu interes reteta, mai ales ca eu sunt o devoratoare de dulciuri.

Mada, eu in locul tau le-as fi spus "ce va uitati ma papagalilor la mine, nu ati mai vazut copil sa verse, puneti mana si ajutati-ma, daca nu vedeti-va de drum"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele...sunt zombi si suparata rau de la 2 jumate suntem treziti febra mare de tot 39.5 nu scadea cu nimic, impachetari, panadol, supozitor, nimic, a venit salvarea...niste tampiti...ne-a dus la spital..alt tampit...nu stie ce are...ii dam antitermice...acum iar are 38.5. Am vb cu pediatra lui...s-ar putea sa fie reactia de la vaccin (Priorix)daca nu scade pana maine ne interneaza sa nu fie altceva...
va pup...vreau acasaaaa

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

fetele va rog spuneti-mi si mie daca ati facut Priorix si ce reactii au avut...multumesc

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

martta, pai robi a papat o tura de azitromicina, 5 zile, nurofen, apa de mare cu galeata in nas, batista bebelusului la greu, stodal pt. tuse si din cind in cind fluimucil (pliculete si de doua ori pe zi aerosoli).
acum e mai bine, tuseste doar putin dar secretii mai are destule. de dormit doarme bine, se trezeste pt. papa o data si nu vrea alt lapte decit tzitzi si eu vreau sa-l intarc. face ca trenul de cite ori vin cu vreun recipient catre el: bibe, canita cu cioc, pahar etc.. nu mai stiu ce sa fac. pediatra mi-a zis sa-l trec pe lapte de vaca dar el nu vrea, de fapt nici nu a ajuns sa guste ceva ca-mi da peste miini cu orice incerc
bulinutza, multa sanatate pt. bulinel, o fi totusi de la vaccin. tinem pumnii sa scapati fara internare ca este groaznic la spital.
cristina, multa sanatate tatalui tau! o sa fie bine!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Cica nu se pune problema sa plece la Bucuresti sub nici o forma!
Are previa..care-i acopera tot colul!La morfo a fost la Herghelegiu care i-a zis ca e o.k!Desi toti pana la el i-au spus ca e placenta jos...si bla ..bla!
Pana la urma e aici intr-o super rezerva(pt.vipuri!)cu televizor si baie si frigider...si-i face injectii pt. maturarea plamanilor la bebe si incearca sa mai traga de zile..Si tipa de la Euroclinic (Nayafel..sau cam asa ceva la care era..i-a zis sa nu plece inspre Bucuresti!).Sa speram ca o sa fie bine pana la urma!Cica la faza asta cu previa, poate fi o hemoragie f. nasoala, ca la jugulara, si e. f.periculos!
Ea a stat linistita ca daca i-a zis Herghelegiu ca e placenta aproape de col nu ca acopera colul...cum iau zis toti!
Hai ca v-am innebunit!
Trebuie sa-i gatesc lui Cipi...again...and again...
Sanatate la piersicutele bolnave!!
Va sarut ne auzim mai tarziu!

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crissa71

Cica nu se pune problema sa plece la Bucuresti sub nici o forma!
Are previa..care-i acopera tot colul!La morfo a fost la Herghelegiu care i-a zis ca e o.k!Desi toti pana la el i-au spus ca e placenta jos...si bla ..bla!
Pana la urma e aici intr-o super rezerva(pt.vipuri!)cu televizor si baie si frigider...si-i face injectii pt. maturarea plamanilor la bebe si incearca sa mai traga de zile..Si tipa de la Euroclinic (Nayafel..sau cam asa ceva la care era..i-a zis sa nu plece inspre Bucuresti!).Sa speram ca o sa fie bine pana la urma!Cica la faza asta cu previa, poate fi o hemoragie f. nasoala, ca la jugulara, si e. f.periculos!
Ea a stat linistita ca daca i-a zis Herghelegiu ca e placenta aproape de col nu ca acopera colul...cum iau zis toti!
Hai ca v-am innebunit!
Trebuie sa-i gatesc lui Cipi...again...and again...
Sanatate la piersicutele bolnave!!
Va sarut ne auzim mai tarziu!

Cristina si Ciprian(11.07.2006)

Herghelegiu in ultima vreme cam o ia pe aratura. Cred ca i s-a urcat numele la cap.

Cred ca pe dr o cheama Nuraltay. Cu ea am nascut si eu. Sa mearga pe mana ei ca stie ce face. Speram ca bebe sa mai stea in burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Zuzunachi da si eu zic ca mananc cat mai natural, prajeli noi nu mai papam de mult timp, porc f rar si ala in ciorba cateva bucatele sau cateodata la gratar, in rest preferam pui, curcan, peste si carnea tocata e mereu de vita. Fructe, legume apa incerc sa beau da greuuu merge, atata dau in aratura cu sucurile, cola and co si dulciuri astea din pacate nu ma pot abtine ciocolata si inghetata is moartea mea. Cu chiu cu vai am reusit printr-o minune sa renunt la jeleuri ca eram bolnava cu ele. Haribooo Ptiu piei drace de aici iar imi aduc aminte.
Da faina faza pe metrou, am ptit=o de atatea ori in cele mai aiurea locuri, ma consider veterana, si aici rar te ajuta cineva la capitolul carucior de ex si pe bus sau metrou cand tre sa urc nu stiu cate scari cu carut si bebe in brate si sacose pe carut si etc rara te ajuta maj care ajuta sunt femeile care au fost si ele in situatia asta si stiu ce inseamna. Altfel dai frate si cara pana iti iese pe urechi si fata nu mai e chiar usoara acuma deci...
Sarilla draga mea zi-mi in ce zona ai tu treaba, da cunosc Londra f bine nu sunt pb. Te intreb daca e concediu sau business ca sa stiu in ce zona sa ma orientez de cazare ca Londra e imensa. Din partea mea mi-ar face placere sa stai la noi. Avem unde te caza, camera double, ai vazut conditiile in poze, masa este inclusa, room service as well, incalzire centralizata, apa calda 24 din 24, masina de spalat la dispozitie, facem si ironing daca e nevoie. Ma ce ma pricep la descris tre sa imi deschide pensiune aici.Statia de tren e aproape si ajungi in 20 de min in centrul Londrei in Liverpool Street de la noi. Nu tre sa te chinui cu travelul ca avem noi vreo 4 oysteruri deci nu sunt pb. Asa ca think about it si daca vrei noua ne face placere sa te avem in vizita.
Bulinutza uff iar bolnaviori, mai mai ce incercati mai sunteti voi. Multa sanatate si pupici multi de la noi.
Zuzunachi ce reteta ziceai?

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Mada ia mai termina mataluta cu haribele alea, ca mai vin si eu cu martipane. Mama zici ca suntem surori, trase pe margele. Inca te tii bine. Daca as fi acolo, ar fi jale. As fi de 200 kg. Si eu sunt innebunita dupa inghetata si coca &co.

Zuzunaki deci cum e cu reteta. Dupa cum vezi deja ne batem pe ea.

Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Sabana:da asa o cheama pe doctorita!Cred ca o sa nasca aici!
Oricum e o piloasa!Aici fara pile mari esti fiul ploii!Asa ca sunt toti cu ochii pe ea ca pe butelie!
Deci cred ca o sa fie bine pana la urma!!SA vrea bebeul sa mai stea acolo macar o saptamana!
pupici

Mergi la inceput