Aveti o ureche fina?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

si eu cred ca stiu raspunsul, dar nu vad nici un trifoi. E cu pop-up trifoiul asta? Ca daca da, mie mi le blocheaza automat serverul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Hai ca m-am suparat. Apare trifoiul, ma bucur scriu repede raspunsuldau trimite si ; "Raspunsul tau nu a fost inrgistrat din urmatorul motiv: nu ati completat nici un raspuns. Din pacate ai pierdut sansa de a raspunde" Am raspuns imediat, eram logata chiar m-am suparat. Ma impaca si pe mine cineva

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

iulenca, cum apara trifoiul asta? mi-e frica sa nu-l pierd...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

E o chestie verde cu ochi cam cat un banutz de 5 lei in partea de sus a paginii si iti apare ceva de genu - acum poti raspunde la concursul bla bla , asculta inca o data inregistrarea.....vezi raspunsurile gresite ....

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

inca nu a castigat nimeni???pana cand mai dureaza?? daca nu ghiceste nimeni se aduna la nesfarsit suma???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

habar nu am.... eu inca nu am vazut trifoiul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_adrian68 spune:

unde trebuie sa apara trifoiul acela?trebuie sa fiu pe pagina principala sau pe orice alta pagina din site?chiar nu ne lamureste nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_adrian68 spune:

inteligenta reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Frustrant.
Vreau sa vad si eu trifoiul!!
Sau il voi vedea cand ma astept mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Haideti ca eu sunt cea mai tare ! nu stiam de acest concurs si azi cand eram pe forum la un moment dat in partea de sus a ecranului imi apare un trifoi in loc de informatiile obisnuite. Imi zic in sinea mea ca iar imi apar bazaconii pe ecran,si unde e ecranul meu obisnuit asa ca incarc pagina din nou pana scap de trifoi.

Si acum aflu eu ce sansa am ratat....

Mergi la inceput