Aveti o ureche fina?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Eu incep sa cred ca doar membrii care abia apuca sa intre pe forum primesc acel trifoi ca sa fie atrasi sa stea mai mult pe viitor. Eu una de 3 zile incerc sa dau un raspuns, dar nu mi se ofera ocazia... Cred ca am sa renunt. Bafta baftosilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Eu am avut azi norocul sa-mi apara trifoiul si sa raspund.....pb e daca am raspuns corect...

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Cat sta trifoiul pe ecran? Banuiesc ca nu foarte mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

Sta mult. Dar tu trebuie sa te misti repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am raspuns si eu ieri dupa ce mi-a aparut trifoiul si mi-a aparut mesajul cu raspuns expirat sau incercare de fraudare!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mi-a aparut si mie trifoiul azi, am raspuns si mi-a luat raspunsul, din pacate nu cred ca-i raspunsul corect...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fara suparare Gonghy, dar nici macar in gluma asemenea mesaje nu au ce cauta pe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Sheannamp acel mesaj nu l-am postat eu dupa cum bine ai vazut.
Pe mine m-a facut sa rad felul de a spune al acelei fete care vad ca nu mai e pe lista nu ca vezi doamne era al de Cioaca sau eu mai stiu cine.Am ras de gluma nu de persoana cea mai discutata in momentul de fata,care pe mine nici nu ma pasioneaza.
Deci,fara suparare.... sorry pt ce poate ai crezut tu.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Alte indicii???
Dupa cum merg raspunsurile, parca vad ca ajungem prin 2010, iar voi o sa platiti vreo cinspe mii de euro geniului care o sa ghiceasca ... Sau poate murim inainte de a afla raspunsul (cind ne va lovi meteoritul ala, prin 2035) ... Pacat, ca-s curioasa tare.

Mai bine dati raspunsul si treceti la alte zgomote mai casnice si omenesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

de 5 ori m-a ales sa dau raspuns.. de 3 ori am dat... acuma ultimul l-am scris asa de gresit ortografic ca si eu stau si ma mir cum de... deci raspunsul vroiam sa fie:
- se deschide o punga, se goleste bilele si se arunca punga

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput