meditatiile ma omoara !!!!!

meditatiile ma omoara !!!!! | Autor: manon

Link direct la acest mesaj

doamnelor, cu siguranta, multe dintre dvs. sunteti in situatia de a plati "ore suplimentare" pentru odorasul aflat in diverse situatii: limba straina (ca asa vreau eu), limba straina ca sa intre la clasa de "intensiv", matematica (ca sa nu ramana corigent )matematica/romana/istorie/geografie...ca e clasa a 8-a......dar bac-ul ma omoara !!!! milionul la mate, altul la romana, 800.000 limba straina. daca ma mai gandesc si la o economie/filosofie/...mai stiu eu, trebuie sa vand masina . cam asta e realitatea in bucuresti (cel putin, asta o traiesc eu). si mai am luni bune pana la vara...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

MANON...eu am 2(DOI) copii care fac meditatii ...deci ...sunt disperata rau! dar imi mai trece cand vad ca au rezultate.si daca nu ia vreunul examenele imi reprosez ca n-am facut eu totul .asa...mai bine plang dupa bani decat de grija copiilor.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine spune:

Dar ce ii invata la scoala daca la toate materiile au nevoie de meditatii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

HA,HA! TU VREI SA-MI PPUN IN CAP PROFESORII DE PE FORUM??!!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

1.000.000 romana si 800.000 limba straina?!? sper ca e vorba de prof universitar, ca daca nu, incepe sa imi para rau ca m-am lasat de invatamant...

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Da ,si eu as vrea sa stiu despre ce fel de profesori este vorba,de localitate si de timpul pentru care se plateste atat, de clasa in care se afla copilul; ca difera totusi,de la caz la caz!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by sunshine

Dar ce ii invata la scoala daca la toate materiile au nevoie de meditatii?

Ca sa faca si profesorii un ban cinstit!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Clasa a 7-a: matematica, romana: 60 lei/2 ore (profesori de scoala generala); engleza (Lexis): 670 euro/an scolar (2 sed/sapt. de 2 ore); engleza nivel clasa a 4-a (Lexis): 575 E/an scolar (2 sed/sapt. 1,5 ore).
Cand incepe Ana gradinita va tin la curent...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nu mi-o luati in nume de rau, dar pentru 8 euro pe ora, eu una nici nu m-as ridica din pat.
Preturile sunt jalnice, la fel ca si salariile lor.

Una din solutii pe care as vedea-o ar fi sa se stranga mai multi copii si sa se faca o data - sigur, nu 20 de copii, dar cu 4-5 probabil ca se poate lucra frumos. Ar fi si parintii impacati, si profesorii.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mie mi se pare total aiurea moda asta cu meditatiile. in afara de o limba straina (alta decit la scoala) nu cred ca au sens - doar sa scoata bani din buzunarul parintilor si sa-i invete pe copii cu narav (rau)
cine vrea sa invete, invata

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Dar pt. ce sa faca meditatii?
Eu am facut pt. intrarea la Medicina , asta din cauza ca nu am facut deloc anatomie la scoala si vroiam sa inteleg materia , nu sa invat raspunsurile pe de rost.
La romana am facut cateva ore ca sa intreb profa ce si cum si atat.

Si nu , nu am fost singura si nici geniu nu's.

In plus nimeni nu va obliga sa dati copiii la meditatii si nu consider meditatiile un jaf in ghilimele, la ce salar au profeii si la cate fac , macar sa ia si ei un ban in plus de pe urma facultatii pe care au terminat-o.
Daca preturile sunt prea mari incercati sa explicati voi copiilor sau puneti-i sa invete.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput