Colectia de toamna-iarna 2005 (160)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

JOy la multi ani, sa ai parte de tot ce-ti doresti tu!

Tragica povestea cu prietena ta, of, of...

Eu azi m-am chinuit s-o conving pe o prietena sa nu-i dea copilului antibiotic fara rost. Ea nu si nu, ca are muci de peste 2 saptamani si poate antibioticul rezolva. Asta e! Dar tare ma oftic, imi pare rau ca supune fetita la tratamente aiurea

Sanatate tuturor bebelusilor bolnaviori!

Leea

Paaaa!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Avem si noi diagnostic: rinofaringoamigdalita acuta. Na! Sa invatam si noi cuvinte complicate.
Tratament: Zinnat, antitermice alternativ Nurofen cu Calpol la 4 ore si picaturi cu gentamicina in nas. De la sine putere ii dau si cu Mandl in gat. Ideea e, zice dr. sa nu coboare puroiul sa dam in laringita. Ca deja vocea e afectata, e ca Stefan Iordache cand zice poeziile alea languroase. Sa vedem ce ne rezerva noaptea.
Multumim de urarile de sanatate!

Mihaelutza eu am o dilema inversa decat a ta: daca vreau sa trec acum (bine, nu acum, peste un an, cand e Anna mai mare) din privat la public, oare voi putea, voi rezista? Ca eu sunt obisnuita de ani de zile sa fiu propriul patron, firma e si a mea, dar ma bate gandul, mai mult pentru siguranta si pt a inceta alergarea dupa clienti. Plus ca, stand pe tusa 3 ani, am pierdut contactul cu piata, mi-e greu ca revin ca si consultant in zona privata, concurenta e uriasa si am mult de recuperat. Plus angajari, fa echipa, instruieste...etc. Ma tot framant...

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Roxi, cum e cu 4 zile inainte de marea sarbatoare???? Gata meniul (stabilit), data comanda la bunataturi?

Feli, din pacate cam asta e trend-ul, antibiotic pentru orice.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Faza cu Che si antibioticul

Zinnatul l-am scuturat eu, dar ramane putin grunjos, nu e ca Nurofenul, dupa care se da in vant! Asa ca la contactul cu siropul a inceput sa strige : "e murdar! e murdar!" - abia i l-am dat. Cum naiba i-l voi da 5 zile, nu stiu.

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

hi,hi, ce ma distrez de Che

progresam si noi cu pasi foarte mici, e adevarat: in afara de mami, tati, tataie, mamaie, pa-pa, am mai invatat azi si spunem bobo. bobo sunt: nurofenul, augmentinul, septilinul, ambroxolul si peritolul. picaturile de algocalmin n-am indraznit sa le numesc bobo ieri seara, sa nu simta copilul ca-l mint chiar asa cu neobrazare asa ca ele se numesc "deschide gura ca innebunesc, nichita, ai 40 de grade, numai cu astea o sa te simti mai bine". Cam lunga denumirea...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

quote:
picaturile de algocalmin n-am indraznit sa le numesc bobo ieri seara, sa nu simta copilul ca-l mint chiar asa cu neobrazare asa ca ele se numesc "deschide gura ca innebunesc, nichita, ai 40 de grade, numai cu astea o sa te simti mai bine". Cam lunga denumirea...

ANDA, numai tu puteai scoate asa o denumire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

sper ca observati titulatura taniei, nu?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

FELI, mereu pe faza!
Si ma mai mir cu cine seamana Ilincutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Va pupez si eu pe toate si pe toti. Sanatate multa la bolnaviori, nu-mi place ca se complica bolile astea, of, of.

Maria(29.11.2005) si Ioana 36+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

daaa, am observat, opinia mea este ca Tania a ales aceasta sintagma dorind sa exprime printr-un argument exhaustiv ca mama nu este si nu a fost si nu va fi doar o chestiune utopica, nici una desueta, lipsita de sansa. Evolutia ideologica pentru detinator (tania) a termenului pare a isi indrepta dialecticile devenirii intru reevaluare parentala, axiologic vorbind, intru imprastiere de sensuri, directii dar in special scopuri declarate, si, nu in ultimul rand, exprima firescul indemn de provenienta daco-romana, ale carui radacini au crescut si in prezent sunt intzelenite in specificul sportiv romanesc (stiind, bunaoara, cu totii, inclinatia taniei pentru sporturi de echipa), esenta sportiva, foarte bine prinsa si derivata, cum spuneam, din ancestralul indemn romanesc "pe ei, pe ei, pe mama lor!"
se pune si la rugby.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput