Colectia de toamna-iarna 2005 (160)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:
Originally posted by Mihaelutat

Da ai dreptate Lavi, sa fii atenta ca atunci cand a intrat primul in casa se multiplica mai rau paduchii si sunt din ce in ce mai mari... Am vazut la sora-mea. Eu l-am adus pe primul, cel mai mic si mai putin uratel, dar in 2 saptamani casa era plina ochi de ponei, din ce in ce mai mari si mai hidosi....Atentie ca vine invazia, nu te culca pe o ureche.
Mihaela

album dn Titi

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

quote:
Originally posted by Mihaelutat

Da ai dreptate Lavi, sa fii atenta ca atunci cand a intrat primul in casa se multiplica mai rau paduchii si sunt din ce in ce mai mari... Am vazut la sora-mea. Eu l-am adus pe primul, cel mai mic si mai putin uratel, dar in 2 saptamani casa era plina ochi de ponei, din ce in ce mai mari si mai hidosi....Atentie ca vine invazia, nu te culca pe o ureche.
Mihaela

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

aaaa..... repede, roxi, mi-a luat-o inainte cu postarea!!!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

xandra....ba a fost in acelasi timp

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

poneii astia inteleg ca reprezinta o mai mare amenintare decat incalzirea globala. deci de aici vine "fugiti de magarus"...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

In opinia mea, de victima colaterala a invaziei de ponei precum si a falsei incalziri globale, a se vedea postarea mea de dimineata, propun in aceeasi nota de mai devreme un miting. Putem unii cele doua teme; una ar fi "moarte poneilor" si a doua " unde e incalzirea globala, ca mie imi e frig"; dupa unire si alcatuirea unui manifest de protest ne intalnim in piata si demonstram arzand poneii si astfel poluam atmosfera, deci distrugem stratul de ozon, deci vine in sfarsit incalzirea globala. Leea era de partea mea la tema 2, poate o sensibilizeaza si tema unu si ramane alaturi de mine. La fel Lavi daca tema 2 o sensibilizeaza poate adera si ea la protestul la doua capete.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mihaeluta asa,din spirit de colegialitate si dat fiind faptul ca, inteleg,suferinta voastra (a celor care pentru stirpirea patrupedelor spoite in culori curcubeistice,ar apela si la magia neagra,sa nu mai zic de vreo mama Omida,Vestfalia sau Suedia)- ar fi prea adinca,am sa ma raliez tie si acolitelor tale intr-ale luptei imporiva impricinatelor.Dar, vreau sa va anunt ca al meu copil este purtator de puta atirnacioasa,motiv pentru care in mine zace speranta ca nu va dezvolta vreo simpatie vis-a-vis de coloratzi.
Miha dar dezoxiribonucleic macar?Daca nu,treaca de la mine.Oricum e un pas mare pentru ea,un salt mare pentru omenirea copilosheasca.
Anda ceva vesti bune?

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

otita si rosu in gat. augmentin iar.7 zile. plus diverse picaturi si picaturele. plus septilin pt imunitate cica. are toata gura inflamata, la toate maselele si la toti caninii. chiar dk va mai dura si vor iesi pe rand, de durut o sa-l mai doara o lunga vreme inca.
a zis dr. ca e fte simpatic si cuminte nichita:) dupa ce a plans groaznic la toate procedurile de control ale medicului, la sfarsit, cand sa plece dr., nic s-a agatat de piciorul lui, de drag o fi inteles ca-i tot repetam ca-i face numai bine dr....

leea, nu pot accesa linkul ala cu tetina pt fetitza, ca e reclama. ce sa caut? zi-mi in vorbe.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

miha2006, nici eu nu pot vedea filmuletele cu Sarah cu Internet Explorer. Si cum nu puteam rata asa ceva, am instalat Mozilla Firefox si apoi Flash si acum ma uit la ele.
Joy, da, Elise cazuse din patut cam acum un an. LMA cu intarziere.
Sanatate tuturor.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Anda, sanatate multa Nichitutzului. Ce si-o fi zis, rau cu rau, da' mai rau fara rau, sau a vrut sa se puna bine cu dusmanul - doct.

Lavi, cam tot pe-acolo suntem si noi cu jucariile. M-am bucurat ca nu-s singura fana Lego Duplo. Noi am achizitionat 2 din Danemarca si eram suparata ca aici nu gaseam pt. Alex. Dar de cand s-a deschis Carrefour si in Iasi, de vreo saptamana, a dat fericirea peste mine, ca am vazut cateva care imi fac cu ochiul. Ma joc la fel de incantata si eu cu ele, ca si Alex

Aaa, Alex are o pasiune pentru carligele de rufe. Le aliniaza, ii mai fac eu serpisori din ele. Si creioanele cerate sunt printre preferate, evit pixul cat se poate.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput