Piticlonti de iulie-august 2004 (234)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !
Vazut pozici cu Luca si Olivia
Rox - pupam suedezul si va trimitem multa pofta la mancat !
K noi raportam o noua porceala ... mancat paine cu smantana, dar asa, de zici ca Giulia nu a mancat nimic de doo zile, apoi baut cacao cu lapte, dupa care a urmat frichineala, batzaiala si fuga la wc ... Dupa care marait si urlat dupa mancare Cupilu` din dotare nu are simtul masurii ...
IoanaG - hehehe, tare Gorodica, ce-mi place de ea ca vorbeste atatea
Andries - steti bine ???
AndreeaP - revazut toate pozele
Rain - spor la treburi si apoi la leneveala
Carmen - cum sunt copiii ? Ionut cu scoala ? Ilinca cu gradi ???
Leeloo - cum e Stefanut ? Tu cum te simti ?
Alice - unde iejti ???????????
Kro - arunca si tu o semnatura, ceva
Sunt prin zona ... obosita ... aseara am fost 3 ore la club, apoi donsoara G s-a tot fatait ca are muci ... n-avea nimic, doar aerul sec, deocamdata ...
Sunt prin zona !!!
Sunt fff trista ... exact acu` 31 de zile ne-a vizitat ultima data sotul ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Am dus copilul la gradi si m-am intors acasa sa lucre pana la 12 cand plec la scoala. Azi de dimineata iar tusea ceva mai tare, cand sa intram la masa, a tusit mai puternic si a vomat. A fost asa o chestie combinata intre tuse si "uite ca iar ma lasa la gradi, vai ce-mi vine sa vomit". Imi pare asa de rau pentru el, ca inca nu se acomodeaza si ca sufera in fiecare dimineata. Azi imi zicea ca sa-l imbrac cu hainele de casa ca el vrea sa stea cu mine la televizor...
Mergem inainte, ca n-avem incotro, tot ce sper este sa nu se mai imbolnaveasca, ca atunci se va invata si cu gradinita.

Am si eu o intrebare pentru voi: cum ati caracteriza voi dispozitia copilului vostru, in procente? cam cat la suta din timp este vesel, bine dispus, jucaus, etc si cat la suta din timp e morocanos, nervos, plangacios, etc. Stiu ca e cam fortat sa apreciezi asa, dar poate incercati...Ca eu nu mai stiu ce sa cred despre copilul meu: aproape tot timpul cat suntem impreuna e nervos (isi pierde cumpatul din orice), marait, prost dispus. Ieri a fost ceva de groaza, dar cred ca cauza a fost si lipsa de somn (n-a dormit destul). Si mai nou, cum nu-i convine ceva mi-o tranteste "tu mami urata!" sau "reao". Am citit undeva ca si lipsa de fier poate fi cauza nervozitatii. Astept sa-i treaca raceala asta de tot si ma duc si-i fac analizele. pana atunci, imi tot pun intrebari...

Olivia, trebuie sa-ti spun ca arati super, bluza aceea maro cu decolteu iti vine de minune, si nu inteleg de ce vrei sa slabesti. Esti super! Si faina distractie pe acolo pe la voi.

Ioana, e super tare gorodica cu perlele ei, ca de obicei!

Nicole, super veste, sa fie cu ochisori cat mai repede! Ai sondat terenul cu moatza, ea ce parere are?

Roxi, si pe mine ma depreseaza vremea asta... Io am zis de mult, mie imi place vara!

Daria si Alice, pe unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, v-am vazut la scobit de dovleci, mi-au placut umbrela, galosii da` si decolteu`
andreea, suuuper pozele, mi-au placut tare mult, ti-am vazut si mama, semanati... in milano n-am ajuns si ce e mc? asa ai denumit citeva din poze... gata, mac sa`mi ling ranile, pina la vacanta mai ie destul

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Mitzu - exact ce ziceam ieri cu nervi si nervi si bocit si crizat ... asta duminica.
Daca fac un procentaj, atunci avem 50% din timp veselie si intelegere si pace, 25% nervi si crize si 25% program de-al ei de tacere si mesterit pe cont propriu fara sa vrea sa fie deranjata sau sa scoata vreun cuvant ...
Leeloo - felicitari pt inimioara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mitzule, mi-e greu sa apreciez... ionut e de regula vesel sa zic 80% si 20% alte stari, la ilinca, nu stiu, 70% vesela si bine merci si 30% stari de alelalte
daria, multum de intrebare, ilinca cu gradi e bine, s-a acomodat, a invatat si doua poezii numa` ca le zice asa de stilcit de le intelegm numai io si ionu` care le stim deja. ionu` e si el bine, exceptind sufiecientu` de ieri;)) inca mai sustine ca e frumos la scoala da` tot mai bine era la gradinita:D imi pare rau de sotul tau, credeam ca s-au mai rezolvat din probleme da` din ce zici acum vad ca nu...
aveam niste poze de descarcat de la botez da` azi a luat numa` cablu am uitat de aparat

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Grasana la raport sa fac norma pe ziua de azi...:)))

Raportez doua fete cucuiete care se joaca impreuna...:)))
Absolut delicioase au fost ieri. Ca sa pot sa respir le-am adunat in aceeasi camera (la Maria). Pana acum mi-a fost frica sa nu cumva sa-i dea Maria cu vreo jucarie in cap Ioanei, insa ieri dupa ce s-au trezit le-am adunat sa ne jucam.
Cat a stat Maria pe olita m-am dus la bucatarie si se auzeau numai rasete in hohote si de la una si de la cealalta...
Drept e ca atunci cand m-am intors in camera Maria se pregatea sa-i arunce in cap lui bebe cu niste jucarii...ca sa prinda...
Iar aseara dupa ce ne-am harjonit toate trei prin pat inainte de baita mi-a zis Maria ca vrea sa-i faca lui bebe "dii calutzu'" si i-am pus-o in carca..
Hohoteau amandoua de se auzea la vecini...:)
Insa nu e bun sportul asta seara, ca pe urma de abia am mai culcat-o pe cea mica...:)))

Azi dimineata Maria mi-a zis ca nu iese afara..."pentu ca bate vantu' funza'n dunga!"

Aaaa...si ieri ne-a zis un cantecel (in afara de alea pe care le stiam deja) si l-a cantat cu gestica, asa cum a invatat ea la gradinita..."pic pic pic...cade poaia pe totual..." si urmatoarele 10 versuri nu le mai stiu :))
Bun si asa...ca pana sa invatatam sa citim, ca Moatza , mai avem.
Roxana, eu va urez sa-i treaca lui Pat si sa inceapa sa manance ca lumea.
Ioana, o zi calduroasa iti doresc. Mi-a placut la maxim aia cu "plangi in soapta!"...hihihi
Olivia, frumos acolo la voi...(vreau sa vina vara! am zis!)
Rain, nici eu la Oana Barosana nu am facut inca o data marea majoritate a analizelor pentru ca nu avea rost.
La toxoplasmoza sa-ti faci pentru ca vad ca sunt amandoua negative, daca te stii fara calcat pe bec sau interventii chirurgicale poti sa sari peste hepatite, de Rb si CMV ai scapat....:)))
Si sunt importante astea din secretie, mycoplasma si ureeaplasma. Sa iasa doua liniute!
Gabi, ma bucur ca a iesit bine. Eu am facut si dublul test si triplul test pentru linistea mea sufleteasca. Sunt convinsa ca daca nu o sa-l faci o sa te gandesti o gramada la asta, asa ca eu zic sa-l faci pur si simplu ca nu e mare lucru si pe urma o sa stai linistita...:)))
Daria
Lasa ca o sa i se dezvolte simtul masurii si Giuliei. Bine ca mananca!...:)

Mitzule, eu zic ca dupa ce-i trece perioada cu racelile o sa fie mai bine...Nu stiu daca sunt in stare sa apreciez dar cred ca Maria e 50% vesela, 25% are bazdaci mici de la alintatura si 25% are bazdaci mari.
Asta cand e odihnita si mancata. Daca ii e foame sau somn e 95% nervi si maraiala...de-ti vine sa o arunci pe geam!

O zi frumoasa la toata lumea!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, imi e greu sa apreciez, dar as zice ca minim 75-805 din timp Stefan e vesel, afectuos si intr-o dispozitie buna, iar restul se umple cu nervi, bizdici sai alte stari...

Cristalina - bitestul de care vorbeam eu e cu totul altceva decit dublu test si triplu test - e un test nou, care in principiu iti arata tot riscul, insa se face mult mai devreme decit celelalte si ai si rezultatul mult mai repede...

Ce imi place de Giulika ca maninca asa de bine!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Cristal - muuulti pupici la trupa vesela , dar mai ales cuminte ! Ce de fete cucuiete ai, sa-ti traiasca !

Da, da ... eu ma bucur ca mananca, doar sa nu revad dup`aia ...

Aliceeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Gabi, nu e ala din saptamanile 10-13 in care se masoara valorile PAPP-A si HCG?!
Si cu o ecografie din ziua in care recolteaza m-am dus sa stabileasca riscul de diverse...
Asta nou ce face!?...asta asa, ca-s curioasa...pen' ca pe al treilea nu mai am curaj sa-l fac...hihihi

Daria, sa revezi dupa aia pe covor...cunoastem!
Eu sper sa le treaca faza asta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by cristalina

Gabi, nu e ala din saptamanile 10-13 in care se masoara valorile PAPP-A si HCG?!
Si cu o ecografie din ziua in care recolteaza m-am dus sa stabileasca riscul de diverse...

Din ce am inteles eu (da nu's de meserie ) - masoara cam acelasi lucru, iti trebuie e adevarat o ecografie nu mai veche de o luna si poti sa-l faci intre saptaminile 8 si 13... Dar dr. mi-a spus sigur ca nu e dublu test...acu' nu stiu ce sa zic...si se face doar la Medlife...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput