Texas - copiii vaneaza cu parintii!?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Da, ma gindisem doar sa-l adaugam si pe el pe lista.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by mariamunteanu

Credeti ca sunt mai putin nocivi tatii care-si trimit copiii la carciuma sa le cumpere bautura, ii invata de bine ? Sau tatii care-si bat consoarta sub ochii copiilor ? sau parinti sare-si mutileaza copiii pt a le asigura "succesul" la cersit ?
Sau in tarile sarace unde copiii sunt racolati si antrenati sa lupte si sa ucida ?
Pana si producatorii de filme si jocuri violente adresate copiilor sunt mai nocivi decat texanii care-si invata copiii sa vaneze. O fac de generatii, sunt cativa, pe cand multe alte forme de barbarie au dimensiune cu mult mai mare si impact mai profund asupra societatii.
Lumea e plina de violenta si asta se intampla chiar sub ochii nostri.

Maria

Subscriu...ce e asa de traumatizant sa duci copilul la vanatoare?E ca la pescuit.Si acolo se omoara pestele si se consuma.Asta suntem noi, oamenii, consumatori de animale.
De ce e mai important un cerb decat o gaina?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

Subscriu...ce e asa de traumatizant sa duci copilul la vanatoare?E ca la pescuit.Si acolo se omoara pestele si se consuma.Asta suntem noi, oamenii, consumatori de animale.

daaa, excelenta observatie!
Daca nu-ti inveti cupilu' de mic sa ucida, cand o fi mare incepe cu fitzele, se baga prin Green Peace, spala de petrol toti pescarusii aia scarbosi, ba inca face pe grozavu' si adopta vreun caine amarat cu trei picioare. E cevaaaa....

Da' io tot nu am inteles. De ce e mai important un caine flocos care doarme iarna fara probleme sub cerul liber, decat o caprioara?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

quote:

Credeti ca sunt mai putin nocivi tatii care-si trimit copiii la carciuma sa le cumpere bautura, ii invata de bine ? Sau tatii care-si bat consoarta sub ochii copiilor ? sau parinti sare-si mutileaza copiii pt a le asigura "succesul" la cersit ?
Sau in tarile sarace unde copiii sunt racolati si antrenati sa lupte si sa ucida ?
Pana si producatorii de filme si jocuri violente adresate copiilor sunt mai nocivi decat texanii care-si invata copiii sa vaneze. O fac de generatii, sunt cativa, pe cand multe alte forme de barbarie au dimensiune cu mult mai mare si impact mai profund asupra societatii.

Maria

Mai sa fie, dar de ce sa facem comparatii? Subiectul parca era altul (sau ma insel?). Natural ca e nociv sa-si trimita tatii copiii la carciuma, dar e mai putin nociv sa vaneze de mici, asta vrei sa spui? Ti se pare dragutz sa fugaresti vulpile calare cu caini langa tine, ce sa zic e un sport nobil. Sau sa omori tauri in arena.. E un lucru primitv, parca se presupune ca oamenii au evoluat...dar vad ca nu toti, evident, ba isi mai continua "pasiunea" prin progenituri.
Parca am mai vazut eu undeva filmulete in care sunt invatati copiii sa ucida, copii-soldati in slujba terorismului.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Nu ca un cerb ar fi mai important decat o gaina, dar dpdv genetic pare-se c-ar fi mai evoluat si c-ar intelege cand il omori.

Vanatul si promovarea violentei in general sunt fenomene patetice, dupa mine.

Lumea occidentala la ora actuala omoara animalele prin electrocutare sau anestezie tocmai pt. diminuarea violentei, si unii se amuza ucigand fiinte vii. Interesant.

Comparatiile anterioare nu au nici un raport cu subiectul, dupa cum si Ingrid spuse.

Les psychiatres, c'est trčs efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by denizel

quote:

daaa, excelenta observatie!
Daca nu-ti inveti cupilu' de mic sa ucida, cand o fi mare incepe cu fitzele, se baga prin Green Peace, spala de petrol toti pescarusii aia scarbosi, ba inca face pe grozavu' si adopta vreun caine amarat cu trei picioare. E cevaaaa....

Da' io tot nu am inteles. De ce e mai important un caine flocos care doarme iarna fara probleme sub cerul liber, decat o caprioara?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Da bun raspuns.....si ce spui de populatia din Masai Mara care ocazional ucid prin vanatoare ca sa manance?
Ce sa spun, din nou ne-am trezit noi sa ii judecam pe altii....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ingrid S

quote:

Maria

Mai sa fie, dar de ce sa facem comparatii? Subiectul parca era altul (sau ma insel?). Natural ca e nociv sa-si trimita tatii copiii la carciuma, dar e mai putin nociv sa vaneze de mici, asta vrei sa spui? Ti se pare dragutz sa fugaresti vulpile calare cu caini langa tine, ce sa zic e un sport nobil. Sau sa omori tauri in arena.. E un lucru primitv, parca se presupune ca oamenii au evoluat...dar vad ca nu toti, evident, ba isi mai continua "pasiunea" prin progenituri.
Parca am mai vazut eu undeva filmulete in care sunt invatati copiii sa ucida, copii-soldati in slujba terorismului.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Daca tu poti sa compari vanatul ca sport cu aprocitatile la care sunt supusi copiii in Africa sa devina soldati.....ce sa mai zic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Da bun raspuns.....si ce spui de populatia din Masai Mara care ocazional ucid prin vanatoare ca sa manance?
Ce sa spun, din nou ne-am trezit noi sa ii judecam pe altii....

pai texanii nostri vineaza pentru hrana?
si eu cred ca e bine ca inainte sa judecam, sa ne gindim la aspectele pozitive. cu siguranta copiii astia de practica acum pe caprioare o sa devina foarte buni tzintasi la capete de irakieni sau care neam s-o mai nimeri in citiva ani.

Mergi la inceput

A si eu nu sunt pro vanatoare, mie putin imi pasa despre ce fac altii si copiii lor.Eu traiesc dupa conceptul " Live and let live" .Totusi pe aici se fac niste afirmatii.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ca de obicei se denatureaza subiectul, de parca numai in America se intampla sa vaneze oamenii. Sau ati uitat sutele de caprioare, mistreti si ursi omorate de Tiriac&Company!!!

Si da, aici asa este obiceiul, ca parintii sa isi invete de mici copii sa traga cu arma. Aproape toti colegii mei de la universitate, mai ales cei crescuti la ferme, au invatat sa traga cu arma de mici copii. Nu e chiar asa "big deal".

Si eu am tras cu arma, nu am fost la vanatoare si nici nu ma voi duce vreodata, pt ca mi se pare o cruzime sa omori un animal lipsit de aparare, dar stiu sa trag cu arma si imi place sa merg in locurile special amenajate si sa exersez.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput