Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 11
marani spune:
quote:
Originally posted by dianocica
marani rasfatul este o chestie subiectiva. nu sunt de acord cu multe din mesajul tau. as vrea sa detaliez da' jur ca nu pot acum. intr timp, daca vrei, citeste si aici:
Pedepsim la 2 ani? Cum?
opilasii si muncile domestice
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Dianocica, nu sunt ideile mele personale ci asa arata un articol aparut intr-un ziar national. Eu pur si simplu dau copy - paste. E f bine sa comentam pe baza lor, ne cultivam. Citesc linkurile de la tine acush. Sanatate multa iti doresc si-mi pare rau ca iar facui mastita!
si-ti daruiesc o
( vazui ca si tu mi-ai daruit zilele trecute ).Ajutati-o pe Sonia
Monicabb spune:
Marani, imi pare rau pentru ce s-a intamplat. Uite si de la mine o
. Bubamara este frumoasa frumoasa! Iar tie iti sta tare bine tunsa asa.
Dianocica, sanatate multa!
Ingerasa, si tie sanatate! Cum te mai simti?
Aelita, chiar asa, ce mai faci? Esti bine sper. Mai zi-ne si noua doua vorbe si-un cuvant!
Si nu in ultimul rand, fiind noapte la noi, ii urez lui Cristinel noapte buna si linistita!
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
m_monique spune:
ma duc la culcare ca maine iar ma ia zmeul in primire.
va doresc o noapte linistita!
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
bamboletta spune:
Marani-multumim pt presa 

vaiii ce superba e bubamara 

iti sta bine cu noua freza dar eu nu asa avea curaj sa ma tund asa ![]()
Dianocica-multa sanatate 

Donia-ma
pt Cristinel sa aiba o noapte linistita 
Mirona-unde ai disparut? hai zine ce mai face Karina
multa sanaate fulguletilor bolnaviori 
ma duc in
sa-l astept pe sot ![]()
n buna somnic usor 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
roxanica2006 spune:
ma simt mai linistita daca stiu ca si voi sunteti de acord cu alegerea mea de a repeta urocultura pt. mai multa siguranta 
Marani, imi pare ff.f. rau pentru sarcina pierduta. dar despre ce cauterizare vorbesti? Sau te referi la chiuretaj? Poate nu va fi nevoie daca ai eliminat complet sarcina. Sa te duci neaparat la dr. pentru control, sa inveti din patania Ingerasei. Bubumara e o fumusete rapitoare, are niste ochi albastri
Dar parca e data, nu? Marc de Dianarus e ginerica, nu?
Ingerasa, tu cum te mai simti??Doamne prin ce ai trecut si tu...
Dianocica, multa sanatate!
Dolores !!!! Ce ne mai spui despre frumosul David?
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
Alydumy,Bine ai venit! Da, noi suntem cu infectia urinara. Chiar te rog sa-mi spui si mie ce v-a recomandat dr vostru. Multa sanatate!
Noapte buna!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
shoshika spune:
Buna seara mamici de fulguleti (presupunand ca fulguletii dorm la ora asta)!
Noi am lipsit un pic, dar nu inseamna ca nu v-am citit. Doar ca n-am apucat sa va raspund...
In primul rand doresc multa sanatate bebeilor bolnaviori si multa rabdare si putere mamicilor sa-i poata ingriji.
Despre noi: am fost la doctor si concluzia este ca Tudor are greutatea unui copil de 11 luni (9600, 76 cm). In rest, e ok. Fontanela e inchisa si nu-i mai dau branzica. Trebuie sa-i fac masaj la talpi (m-a innebunit dr cu chestia asta, dar nu stiu care e rostul... in sfarsit...). Si sa-i pun vitamina a la putica pt ca nu se decaloteaza...
Ati mai discutat despre asta?
Daca da... ma scuzati. Daca nu, mamici de baietei, la voi cum sta treaba?
Va pup si va doresc o noapte usoara si linistita!
asiza spune:
Marani, m-a fermecat din nou pitica ta cu ochisorii aia fantastici si cu parul blond prin in coditza!!!!
...tie iti sta super fain tunsa scurt...chiar te prinde tare bine! 
Dbunny ia scoate tu filmu' de la naftalina, baga-l in aparat si apuca-te de pozat la Dani, auzi??? Ia uite la ea...4 poze...cand tocmai imi deschideai apetitul, gata!!!! Nu se poate asa...E super mortal blondutul tau!!! 
Si nu pot pleca la culcare pana nu-i spun lui Cristinel de Donia ca ma rog sa aiba ingerasii langa el sa-l fereasca de crize! Doamne ajuta! 

Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
asiza spune:
Dianocica, sanatate multa si tie!!!! 
Gata, noapte buna si sa ne reauzim cu bine!!!!!
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
shoshika spune:
Marani, imi pare rau pentru pierdere! Multa sanatate si sa dea Dumnezeu sa fie totul ok!
Bubamara este superba! Felicitari si pentru primii ei pasi! Ce fetita mare! A, si sa-ti fie de bine cu noua freza! Foarte indrazneata si-ti vine foarte bine!
Dianocica, multa sanatate! Si tie si lui D...
Legat de imbracatul/dezbracatul de fata cu copilul... E prea mic sa stie el ce-i aia. Si depinde si cum ii invatam. Daca ne-ascundem le starnim curiozitatea. Dupa ce mai cresc poate deveni stanjenitor. Pana atunci... Parerea mea! :)
Alydumy, multa sanatate fetitelor! Cum reusesti singura cu 2 copii? Vai de capul meu ce ma mai plang eu si am doar 1... Bravo tie! Esti tare! 
Donia, multa sanatate si lui Cristinel! Sa dea Dumnezeu sa aveti o noapte linistita!
Dbunny, foarte frumoase pozele, foarte frumos Daniel! Smecherut!
Ma opresc aici ca mi se inchid ochii...
Mi-am adus aminte! Ati mai vazut daca mai e emisiunea cu micii teroristi pe Romantica? Era interesanta, dar nu mai e la ora la care o transmiteau ei. S-o fi terminat?
Va pup iar si va doresc o noapte linistita!