Mi-e dor de gutui!...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Cauta in supermarketurile din China dupa numele astea:
Pentru gutuile chinezesti (se gasesc peste tot):
Hai tang, Mu gua, Mu li.

Pentru gutuile europene (sint regiuni in China in care se produc intens):
Wen po.

Diferenta dintre cele doua e se pare in timpul de coacere,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Cauta in supermarketurile din China dupa numele astea:
Pentru gutuile chinezesti (se gasesc peste tot):
Hai tang, Mu gua, Mu li.

Pentru gutuile europene (sint regiuni in China in care se produc intens):
Wen po.

Diferenta dintre cele doua e se pare in timpul de coacere,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Auzi sensei da' soiul ciu ciu cand se coace?

"Pe-un picior de plai
Let's get high"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Si aici am gasit gutui, chiar de mai multe soiuri (nici nu stiam ca exista si altfel decit cele deja stiute). Si am facut si mincarica de gutui.

mancarica de gutui/?cum?

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Foaaaarte buna. Dar e mult de scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

@Gabbriela,ia uite ce am gasit in arhiva:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107995

Siminaf,dai o bere

Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Nicole lasa ca cer eu maine de la bunica mea reteta si o sa o scriu. E ...

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu stiu alta reteta: fara zahar ars si fara cartofi. E cu sos. Wow, deja imi ploua in gura!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

aidaciolac abea astept retzeta...
alba.. multumesc

simina .. ete na... prea mult de scris, ne faci pofte si taci dupaia... fati un min liber si sc retzeta

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Pe la mine prin oras exista un gutui pe care proprietarii il urasc. Este plantat de mama unuia dintre ei si nu vrea sa-l taie din respect pentru memoria ei, dar nestiind ce sa faca ne lasa cu mare bucurie pe mine si pe prietena mea sa-l culegeam in fiecare toamna. E fericit nevoie mare proprietarul pentru ca nu-i mai fac fructele alea cu care nu stie ce sa faca mizerie in curte.
DAR se stie ca gutuia este una dintre fructele pe cale de disparitie din lume.
Eu imi propun sa sadesc un pom de gutui cind o sa am casa mea.
Dar mai dramatic decit gutuile cred ca satu ciresele amarea. Mi-a spus socara-mea ca nu se mai gasesc decit rarisim in piata. Si asta mi se pare cea mai mare pierdere. Nimic pe lumea asta nu se compara cu dulceata de cirese amare. Iar aici nici nu cred ca au cuvint pentru asa ceva. :-(

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Mai, eu imi schimb misiunea din gutui in cirese amare. Se pare ca intr-adevar e o problema. Uite ce zice Alex Stefanescu intr-un interviu din Formula As, greu de identificat data.
Anul 2000 ramane, de exemplu, in amintirea mea ca anul in care mi-am procurat doi ciresi care fac cirese amare. Soiul acesta nu se gaseste la nici o statiune pomicola. Iar eu, care am o gradina (este adevarat, departe de casa, la 18 kilometri, dar pe care o vizitez foarte des si o duc oricum peste tot cu mine, in minte), mi-am dorit sa plantez in perimetrul ei si asemenea ciresi, care imi evoca padurile din preajma orasului Suceava, unde am copilarit. Ei bine, am gasit - cu greu, dupa ce am cautat prin toata tara, dar am gasit - doi puieti de ciresi care fac cirese amare, destul de mari, astfel incat s-ar putea sa rodeasca chiar anul acesta.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput