*** LA REDOUTE *** (56)
Raspunsuri - Pagina 11
denisabia spune:
vl-ad tu ai luat hainuta marimea 1 http://www.laredoute.fr/vente-caban-effet-peau-lainee-naf-naf.aspx?productid=324111372&documentid=346107&categoryid=23110319&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16, eu port 36 crezi ca ar corespunde nu?Cam cat vine de lunga?Sper sa fie calduroasa , ca am tot cautat prin magazine ceva mai casual , dar si de sezon si nu m-a incantat nimic.
andreap spune:
Salutare!
Vl-ad,frumoase lucruri....hainuta (aceea marimea 1) din ce material e?
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Florentina G spune:
Va spuneam ca vroiam sa pun o comanda si nu imi acceptau cardul...pana la urma am reusit
! Cred ca pe saptamana viitoare vine si pachetul meu!
Am nimerit din greseala pe LR din State si am ramas masca ce preturi au...
Nushulica, www.us.redoute.com/clothing/Suede-Wedge-Boots.aspx?PfId=88958&DeptId=14086&ProductTypeId=1&PurchaseType=0" target="_blank"> cizmele tale ia uite cat sunt aici (eu mi le-am luat de la Mini Prix si am aceeasi problema, sunt largi sus. Credeam ca asa este modelul dar le-a probat o prietena mai "bulanoasa" si ii vin super!
Vreau sa imi iau niste pantaloni sa mearga la cizme, ai ceva recomandari si pentru mine?![]()
Oricum , cum eu sunt afoana la franceza m-am bucrat sa gasesc descrierea produselor in engleza pe site-ul american, si de ce nu, am satisfactia ca fac o afacere buna cumparand mult mai ieftin... ii mai arat si sotzului sa vada si el ca nu arunc banii aiurea
!
Intrebare: eu am 1.62m si 49kg, daca mi-as lua haine de la copii credeti ca mi-ar veni masura 162? Am vazut multe chestii misto pe acolo!
Felicitari proaspetelor gravidutze! Sarcina usoara!
Va pup!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
madau spune:
Sunt si eu pe aici..din pacate ma tot chiunui sa dau o comanda si nu reusesc deloc...am inceput cu amenajatul apartamentului cel nou si sunt prinsa cu treaba pana peste cap
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Giova spune:

va citesc, am vazut linkurile cu hainutze, frumoase toate. eu nu am mai dat nicio comanda, tot astept sa i se faca mila barbatului de mine si sa mergem in Ungaria....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
X-ray spune:
buna ziua si de la mine!
de o luna ma tot invart pe LR,chiar am pus o comanda pe data de 20.09.suntem in data de 17 si nimic....
.oare chiar atat de mult dureaza pana imi trimit?acum se face o luna...cel mai mult ma dispera faptul ca i-am comandat ceva bulinei mele si in ritmul in care creste ea nu-i va mai fi bun nimic
.
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)
gabitaco spune:
Cam slabuta activitatea pe ziua de azi!
Bei unde sunt maldarele de colete???
A .... sa inteleg ca nu mai aveti loc in dulapuri... ai?![]()
O zi buna tuturor....
Eu am cosul plin... da momentan nu am bani pe card ... 
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
claujro spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
Da! Ca niciodata!!!
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujroquote:
Originally posted by gabitaco
Da! Ca niciodata!!!Unde sunteti, fetelor?
la birou,fir-ar sa fie de treaba!