MONTIGNAC: ce am mancat azi (90)
Raspunsuri - Pagina 2
sanse spune:
Dar de neshte nuci umplute ce ziceti!?
Am halit eu azi......si fistic....sigur voi reusi in sfirsit sa pun si eu macar un kg.pe mine
Sa schimbam in: MANANCI SI CASTIGI!
Va pup si fug sa ma impusc
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
Anda Panda spune:
helaaaaaau,
pai ma andanii, tot aci de gasesc? tu si larra. cu va dezlipiti deloc d-acilea
io tot asa, 52-53-52-53...cu procentul de grasime stau mai prost. cam 28%. enoooorm !!!! da'.... imbracata arat ok.
trecusem pe aici doar sa va salut si sa va doresc o saptamina marfa !!!!!
va pup pe toate !
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
latrishia spune:
Sanse mama hai ca ma prapadesc de ras...mancam si castigam kg in plus.Bine ca mai vine cate o finalista sa ne dea peste nas...dar cred ca si asa, noi de aicea nu plecam, nu plecam acasa pana nu mancam de cadem sub masa....hai ca m am dilit si je
Va pupez si o sapt fara ciocolata, va rog yo mult, ca si asa vin sarbatorile curand si atunci iar e prapad
Lori&Luanna(5.11.2005)
mariana75 spune:
Buna dragelor,
si eu am mancat ca "sparta" in week-end, caci mi-a murit un verisor de 26 ani, a murit pe loc... intr-un accident rutier, iar viitoarea lui sotie a murit la spital (gravida) :((
Off, cum este viata asta, astazi esti, maine... :(
Totusi, sa raportez si eu: 72 kg... nu va mai zic ce mananc, ca nici eu nu mai stiu :(
Pupici, o saptamana usoara va doresc.
andanii spune:
anda panda multumim de vizita
mariana tragic ce sa mai spun , dumnezeu sa-i odihneaca , ma cutremur cand aud dinastea
cand auzi stiri dinastea iti vine sa tot mananci si sa nu te mai retii de la nici o bucurie de genul asta , ca poate maine nu mai sunt si pentru ce m-am retinut nu?
restul va pup pe toate
eu nu sunt mobilizata inca
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
valentinag spune:
Bag seama ca n-a avut efect biciuiala!Va trebuia una mai zdravana!Nu de alta,da nu va ganditi ca la mine a tinut!ieri am mancat clatite
Azi:
o gutuie si 2 pere
2 buc de muschi file la cuptor cu salata de varza
Pe seara nu stiu,ce mi-o face cu okiu la Nic,aia mananc!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
jollyies spune:
Of Mariana, dumnezeu sa i odihneasca. Cutremurator!!!!
Eu cred ca am tinut Monti azi. Cei de la restaurantul unde am luat pranzul stiu.
Asaaa:
5 lamai
fulgi de ovaz cu iaurt
pranz: salata Cezar fara crutoane dar cred ca au pus faina in dressingul de cascaval, nu stiu sigur am uitat sa intreb
o ora jumate de taebo
2 lamai
supa de zarzavat
Cam atata pt azi
Va pup si priviti si rabdati!
valentinag spune:
Am mancat zacusca cu paine integrala si ridichii!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
sanse spune:
Si eu pana acum fusei cuminte.....Sper sa nu o iau iar pe aratura
Ma strica faptul ca ciugulesc struguri toata ziuaIau o baoaba si ajung la 7-8
Mai postati si voi retete de ceva bun
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
andanii spune:
ce sa postez sanse draga eu numai nebunii mananc
aproape ca nici o combinatie nu mai e monti la mine , zici ca am innebuni , nu stiu ce sa fac , deja am nu stiu cate perechi de pantaloni care nu ma mai incap .... cei de la 80 kg, am ajuns la o greutate ca mi-e rusine sa va spun , merg sa bocesc putin
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.