Strumfi de iulie-august 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Iulia ati facut eco? Ce face printesa? Scuze daca ai mai zis, eu cam citesc din doi in doi ca am treaba multa.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Jadi fiu-miu tocmai s-a lasat de "urecheat" de vreo un an dar ne inebunise pe toti. Cand era de somn ii trebuia o ureche si neaparat si rece.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

fetelor care ati facut botezu, cat merge BACSISHU la ospatari???????se da si pt bukatar si pt debesaseur?????

mihaela

noi le-am dat la fiecare contravaloarea unui meniu. asa ne spus de la inceput patronul.

eu scot fata afara si acum ca e racita. in casa nu prea doarme. ii place mult afara. si nu o imbrac gros dar caciulita punem acum caci e cam frigut. bona e disperata cand ma vede cum o imbrac. si nu intelege de ce trebuie sa stea fata in rochita caci e mica .

alex inca se comporta bine cu andra. o iubeste mult si o pupa tpt timpul. deja stie cum sa o linisteasca. daca nu reuseste vine la noi si se plange ca nu poate. sper sa nu isi schimbe atitudinea.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Nico si eu am prietene din Romania care deja mi-au atras atentia ca e cam dezbracata fata, cand le-am aratat bubitele de transpiratie n-au mai zis nimic, dar inca e prea mica de rochita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

neata fetelor,

despre cojite....sa fie ce am spus si eu ca are broscuta, adica asa, ca o matreata si care mi s-a zis ca e dermatita seboreica si sa o dau cu sampon cu sulf de la mustela?

noua pediatra ne-a spus sa o dam numai cu ser pe fata. dar eu o dau cu apa. am intrebat de mai multe ori si intotdeauna a spus "ser". dar eu nu prea am incredere in ea.

mie mi-a cazut o plomba pe care o am din primara.sper sa poata face ceva astfel incat sa nu intrerup alaptarea....

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita

poti s-o speli si cu apa pe fata. fara probleme.

referitor la tratamentele stomatologice,pana de curand se spunea ca primul lapte de dupa anestezie trebuie muls si aruncat. am intrebat si eu mai multi colegi din domeniu si am citit pe net ca acum se folosesc derivati noi de lidocaina, pentru a minimiza efectele adverse sistemice. nu s-a constatat ca ar avea efect asupra bebelusului alaptat.

eu chiar joi avut o anestezie la o masea si era cat pe ce sa-mi faca si extractie. am alaptat imediat dupa si a fost ok.

lia , ai cu siguranta lapte si intr-un singur san. acesta poate compensa fara probleme si sanul celalalt. sunt femei care alapteaza cu un singur san. nu-ti mai face griji si mergi inainte. ai trecut prin multe pana acum si ai toata admiratia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dsteluta91 spune:

sal. si eu sunt tot o mamica .o proaspata mamica de 2 luni.am nascut pe 20 august 2007 o fetita de 3300g.si 51cm. la ora 06:30 pe care o cheama CRISTINA ELENA

Steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Iulia ati facut eco? Ce face printesa? Scuze daca ai mai zis, eu cam citesc din doi in doi ca am treaba multa.

luna, inca nu. vineri mergem la ecograf. iris face bine, i-au trecut in sfarsit mucii de raceala, a ramas doar cu aia "normali". de cate ori ii pun caciula ma gandesc la voi, ca tu nu ii pui. dar acum ca a racit, si cum vremea la noi a fost chiar urata zilele trecute, eu i-am pus si o caciula, dar din aia subtire, de se vede prin ea. alta oricum n-am . chiar ziceam ca ar trebui sa ii cumpar si una mai grosuta, ca la ulm acus acus vine frigul. mai suntem si pe malul apei.
nu trebuie sa iti mai spun si eu ca adelise e intr-adevar delicioasa, nu? si foarte dulce cu rochita.
mama se crizeaza de cate ori vede cum ies cu fata afara (noroc ca nu vine des sa ne vada). evident ca nu a scapat sansa sa imi spuna ca de-aia a racit, oricat am incercat sa ii explic ca am avut EU viroza, ca mai intai la mine s-au manifestat toate simptomele, si abia dupa 3 zile la ea.
pupici pentru printesa cezara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

quote:
Originally posted by nikole

Neata si de la noi!

Pana iti ofera Nico ceaiul, te invit sa bem unul impreuna...am facut o combinatie din chimen, fenicul si rooibos tea, si am adaugat si un pic de lamaie+zahar brun!
Miroase demential!

Nikole,mami lui albastrel

nikole, de cand am citit ma tin sa-ti spun, dar tot trage iris de mine si uit. mi-ai facut pofta cu ceaiul si mi-am facut si eu. buuuuun!!!

Mergi la inceput

Iulia pupam pe Iris, stai linistita ca si eu ii pun caciula insa cand o scadea sub 15 grade, la noi abia acum a venit...primavara, si acum e un soare afara si ma grabesc sa sterilizez biberoanele ca sa scot fata afara. Spor la impachetat cum iti aduci tot ce trebuie aici, platesti extra la avion sau prin curierat?

Va pup am plecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by Anya20

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

neata fetelor,

despre cojite....sa fie ce am spus si eu ca are broscuta, adica asa, ca o matreata si care mi s-a zis ca e dermatita seboreica si sa o dau cu sampon cu sulf de la mustela?

noua pediatra ne-a spus sa o dam numai cu ser pe fata. dar eu o dau cu apa. am intrebat de mai multe ori si intotdeauna a spus "ser". dar eu nu prea am incredere in ea.

mie mi-a cazut o plomba pe care o am din primara.sper sa poata face ceva astfel incat sa nu intrerup alaptarea....

poti s-o speli si cu apa pe fata. fara probleme.

referitor la tratamentele stomatologice,pana de curand se spunea ca primul lapte de dupa anestezie trebuie muls si aruncat. am intrebat si eu mai multi colegi din domeniu si am citit pe net ca acum se folosesc derivati noi de lidocaina, pentru a minimiza efectele adverse sistemice. nu s-a constatat ca ar avea efect asupra bebelusului alaptat.

eu chiar joi avut o anestezie la o masea si era cat pe ce sa-mi faca si extractie. am alaptat imediat dupa si a fost ok.

lia , ai cu siguranta lapte si intr-un singur san. acesta poate compensa fara probleme si sanul celalalt. sunt femei care alapteaza cu un singur san. nu-ti mai face griji si mergi inainte. ai trecut prin multe pana acum si ai toata admiratia mea.

anya, multumesc mult pentru raspuns

Mergi la inceput