Strumfi de iulie-august 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

deni super poze!ce a crescut dodo...imi place poza inj care bladutz ii aranjeaza urechile
nikole l-am admirat pe "tigrisor"
eu nu am chef de nimic....

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Iulia, Jadi merci frumos de raspuns. cred ca ma intelegeti, ca sunt la primu bebe. eram convinsa ca tre sa-l scot da imi prinde bine si o alta parere. deci: afara cu el!
bebe a inceput sa ganguresca. si rade cu HOHOTE! face asa frumos si dimnieata cand ma trezesc sa-i dau papa asa rade la mine de ma topesc toata. si io si tatsu.n-am crezut ca poti sa iubesti pe cineva sa mult. ma rog,eu sunt o fire mai rece (scorpion de meserie) si n-am fost niciodata atasata de copii, mai ales ca n-am avut bebe mici in familie. Da copilu asta m-a topit!

am nevoie de un sfat: trebuie sa cumpar ham, ca peste 2 sapt avem botez si tre sa ne cumparam tzoale totzi trei, si tre sa colindam prin magazine. CUM AR TREBUI SA FIE UN HAM? ADIK Ce SA CAUT? CUM SA FIE?

mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Alina, Vlad cand vrea somn ne mangaie insistent pe urechi! Cine stie ce fetish va fi asta peste ani si o sa ia gagicile la cautat de urechi! Si cum vede urechi se infige in ele, nici Dodo nu scapa!

Michi, eu am mers cu copilul in carucior la cumparaturi, e mai comod si te poti proba fara mari probleme sa scoti hamul si sa il pui la loc! Si daca nu ti-ai luat, nu vad de ce ti-ar trebui, eu am ham si l-am folosit de exact 2 ori, o data la Vlad si o data la Tudor .

Merg la alaptat si mai am de aranjat sufrageria ca mi-a trimis mama inca un corp ca sa bag toalele care sunt in crestere!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
Originally posted by cris_kento

Asi avea si eu o rugaminte la voi daca se poate sa-mi dati si mie adresa si parola,pentru a pune si eu poze

Cristina mamica de kento 31.07.2007

te rog sa-mi spui adresa ta de mail ca sa-ti trimit parola.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Jadi tu ai dreptate cu carutzu...... si daca plange de foame ma bag in cabina de proba si alptez, nu? oricum tipa asa tare ca n=am incotro!

mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

jadi, cu bagajele stau tot asa, adica prost. nu mai am nici cutii. eu inca sper sa strang totul in 2 saptamani . speranta moare ultima, nu?
sper sa ne spui repede ca dodolinu' e bine, ca va tot luptati de ceva timp cu raceala asta.

Mergi la inceput

fetelor care ati facut botezu, cat merge BACSISHU la ospatari???????se da si pt bukatar si pt debesaseur?????

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

fetelor care ati facut botezu, cat merge BACSISHU la ospatari???????se da si pt bukatar si pt debesaseur?????

mihaela

la ce sa le mai dai spaga din moment ce a iesit legea cu 10% adaosul lor?? noua asa ne-au zis. cica peste tacam (asta daca nu e inclus din start se pune acel procent de 10%, deci gata cu bacsisul. parerea mea:))

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor da la povestea Ritei ma refeream. Offff.

Eu afara o scot pe picea mea zilnic. Inca nu o imbrac foarte gros, cu costum gros chiar nu voi avea cum caci eu conduc pana in parc deci nu am cum sa o imbrac dezbrac etc. Plus ca ea in landou nu sta ca e pra jos si nu poate privi in jur deci in scaunul de masina n-ar avea loc cu costum gros. Ii pun body cu maneca lunga, dres daca e rochita, sosete daca e in pantaloni,apoi un plovor mai grosut si gata. Aici sunt cam 16-18 grade. In carut o invelesc cu paturica si gata e fericita. Sa va mai spun ca si imbracata asa o mai gasesc transpirata? In cap inca nimic.

Jadi si fiu-miu mai urla langa ea din toti rarunchii si ii mai spun sa se potoleasca dar nu des ca sa nu prinda nervi pe ea. Vad ca s-a obisnuit acum dar vorba ta, parca vad ca se razbuna cand o ajunge la trasul de par si muscat.

Va pup pe toate

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

Jadi tu ai dreptate cu carutzu...... si daca plange de foame ma bag in cabina de proba si alptez, nu? oricum tipa asa tare ca n=am incotro!

mihaela

sa nu patesti ca mine: eu am intrat intr-un magazin doar sa-mi fac o idee caci eram singura si pe ea am lasat-o la intrare in magazin. pitica s-a pus pe urlat, iar o doamna draguta a intrat si mi-a spus ca plange un copil afara. m-am simtit destul de aiurea desi a stat singura cateva secunde.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput