Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (237)
Raspunsuri - Pagina 9
monica70 spune:
RALU deocamdata mi-ai dat mie de studiat - pacat ca aia cu literele nu-i si in romana!
MIRA spor la retete si la recuperari!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
d_melli spune:
Mai m-am si speriat de maimutele alea...chiar ma gandeam ce trebuie sa fac.
Alina acum mananca de rupe...toata lumea e incantata de cum si cat papa.
Eu ma plictisesc pe aici astept sa se faca 17 si sa plec in parc cred...aici e super cald.
maraki spune:
Ralu super jocul! Merci mult
Abea astept sa vina Angelo sa vad ce face.
Alina si mie imi place sa dorm cu Angelo, asteptam sa adoarma si il luam la noi in pat dar acum simte si se trage....a venit...merg sa-l schimb-....revin...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
Aici ploua !
Vai ce faina e aia cu culorile! Nasol e ca asa n-o sa mai scap nici atat de ea cu PC.Inainte de nani mi-a si facut o crizutza de nervi ca am luat-o de le PC.Da' ma inebuneste cu pretentiile ei!
NU ATA (asta) ! PUNE ATA! (alta) NU PUNE MIKU! PUNE PATLA! ATU MIKU ! ETC. La DVD cu Alba ca Zapada la fel: NU ATA! PUNE PITI ! NUUU! PUNE LA LA LA ! etc.
Tot tre' sa derulez sa ii pun scenele preferate
Cel mai fain e cand le cere lui mami si lui Ghitza sa ii puna la PC oarece si astia-s habarnisti.Deci, cum intru pe usa trage de mine: pune aia pune ailalta 
Ba e fain fain ala cu litere ,ca au pus animale la care in majoritatea cazurilor incep si in romana cu aceeasi litera ca in engleza 
Ana_m spune:
Helou,
Aici e un frg in casa de era sa bag caloriferul . Afara vad ca in schimb e soare si cald. Clara doarme, sotul s-a dus si el sa traga un pui de somn , eu ma plicti pe aici
.
I-am facut la Clara supica de pui dar a mancat putin l aun momenr dat a inceput sa mi- o arunce pe mine
, am certatt-o si am scos-o din bucatarie . Sa vezi ce plansete pe ea.
Ma dispera ca incontinuuu arunca mancare pe jos.
Micio, La multi ani !!!!!!!!!
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
IRINA mai zi si tu cum si cu ce se joaca Mario in casa - ca vine frigul si o sa stationam mai mult in interior.Si restul la fel.Mai bagati idei.
d_melli spune:
Mario se joaca mai nou cu o tabla de aia de scris ca e sterge ulterior capodopera...si la un banc de ala cu tot felul de unelte.Dar in mare parte este afara dimineata vreo doua ora cu taicamiu si vine taman la masa si somn iar dupa somn papa si il scoatem noi ...insa seara sau cand prinde liber prefera desneledoar dela calculator.Iar dc vine iarna asta este ...tot afara va merge.
miraklucker spune:
quote:
Originally posted by monica70
Daca bebelusul pare sa folosesca exclusiv o mana inainte sa implineasca 18 luni, este bine sa discutati cu medicul pediatru, deoarece o mana dominanta atat de devreme poate fi un semn de tulburare a dezvoltarii motorii.
....astia-s nebuni
.......eu am observat si la David si la Selin inaite de 1 an ca sunt stangaci........asta inseamna ca au tulburari motorii????.............hi, hi la noi in familie procentajul e de 75%, 2 din 3 copii m-au mostenit. Oare cum era daca mai avem 3???Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
monica70 spune:
MIRA chiar ma intrebam daca o sa remarcati chestia aia.Ca si Diana de cateva luni foloseste exclusiv mana dreapta ... deci? E exagerat ceva p-acolo ,cred si eu.
IRINA nu prea cred ca o sa stea Diana p-afara la iarna doua ore dimineatza si doua dupamiaza ca acum ... de aia intrebam .Si Diana are doua d-alea de mazgalit,dar nu se prea ocupa de ele,cateva minute si basta.Apropo de desene,cand i-am zis lui mami ca Alba ca Zapada tine vreo ora si ... a sarit in sus,cum??? O las sa stea Diana atat in fatza TV-ului??? Noroc ca totusi nu prea sta,se plictiseste relativ repede si de alea.
Eu ma echipez,ma sui in taxi si o intind la Selgros.Fratelo n-are drum,a fost ieri dimineatza.Si imi trebuie musai ceva de acolo.
Sotzu a sosit acasa - e varza.Racit bocna,il dor toate alea,dar daca nu mergea,sarea socru-meu tot de
in sus ![]()