Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (237)
Raspunsuri - Pagina 10
monica70 spune:
Pai ca nu prea are cu cine.Si eu si mami suntem friguroase rau.Macar de ar fi zapada,ar mai fi ceva,dar in ultimii ani ciuciu.In plus deja pe la 17 e noapte .
Eu am plecat
... Diana s-a si trezit deja.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
micio spune:

Multumesc mult de urari, sunteti tare dragute sa va amintiti de noi chiar daca nu pre am mai dat pe aici.
Despre noi nu am mari noutati, eduard nu vorbeste, doar una doua silabe din cateva cuvinte, il inteleg mai mult din intonatie. De olitza nici vorba, se joaca mai mult cu ea, ii trimit "sa faca pipi" si se aseaza ca pe tricicleta , se tine de partea din spate si incaleca pe ea, dar nu sta nici 10 secunde.
Eu incerc sa-mi gasesc ceva de lucru , sa-l putem da la gradinita, sa stea intre copii, dar e mai greu ca e oras mic aici.
Va pup pe toate si numai bine copilasilor!
Oana si
Eduard (19.01.2006 )
d_melli spune:
Pai si dc voi sunteti friguroase trebuie sa tineti fata in casa?Afara la aer.Lasa zapada ca vine si ea.Spor la treaba.
Sorry ca nu am raspuns la restul dar ba inchid ba deschid de nu mai stiu cae si cum si plus de asta m-a zapacit Moni cu articolele ei cu maini , picioare , obraznicii si recompense incat nu mai stiu ce si cum ati comentat.Oare Bee a nascut?
Ia sa bag eu o galerie sau mai bine zis placa:

Bee spune:
Buna fetele!
LA MULTI ANI MICIO!
Noi in aceeasi formatie completa. BAntuim de zor si ma pregatesc de o alta tura. Vreau sa merg si la Biserica azi, deci iar pe drumuri. Nu mai spun ca azi era sa ma bat cu un nenea, desi chiar sunt pashnica de cand sunt gravida (si pashnica de felul meu). Ce-am patit? Pai veneam acasa de la Auchan, eu la volan, Ana cu mama in spate si fac stanga pe linia de tramvai de pe o sosea maare sa intru pe o straduta mica cu sens unic (in sensul meu). SI ce-mi vad ochii? Ditamai jeepanul venea din sens opus, avea unde sa dea cu spatele (ca doar era in ilegalitate) si sa ma lase sa trec, dar in loc de asta, face niste manevre de intimidare se pune pe bordura in paralel cu mine si ma atinge!
Pai am sarit din mashina si m-am dus la el! Ca-i sens unic si am dreptate si de ce nu m-a lasat, ca politia e dupa coltz (culmea e ca si era imediat dupa coltz un echipaj). Noroc ca m-am calmat rapid si am plecat. S-o fi speriat si ala sa ma vada ditamai burtoiul nervos. De atunci (3 ceasuri) ma cam doare burta, dar degeaba.
In rest, despre maini dominante? Ana mananca cu stanga! Dar in rest foloseste si dreata. Si socrela cica sa n-o las sa foloseasca stanga ca nu-i frumos!
Ca sa vezi!
MAine imi duc fata la socrii la distractie, iar noi vom da o raita pe la locul unde construim casa, sa vedem ce mai e de facut. Si sigur nu nasc pana marti! DIn pacate! Mi-am pierdut orice speranta. Irina, mereu ma gandesc la tine ce necajita erai cu burta ta mica la Mario! Si ce ditamai flacaul ti-a iesit! Asa ash vrea sa patesc si eu, ca tare ma vad eu cu o burta mai mica decat cu Ana! SI toti din jur imi spun ca nu-s asa de mare (in burta, ca in rest........). Macar daca tot sta al meu asa bine acolo, sa stea cu folos, sa se faca mare, ca eu n-am asa succes la crescut bebei. Banuiesc ca va fi tot un mofturos la papa.
fetele.
Bee 39+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
d_melli spune:
Bee dc are peste 3600 gr dai de baut?Eu cred ca va fi mare tocmai ca si eu am patit la fel
...Lasa ca de nascut nasti tu ...de la galeria mea si tot nasti...a si ori nasti saptamana asta cat a mai ramas din ea ori vineri de ziua lui barbatemiu ca sa beau mai mult
.Pupici.
Giova spune:

bai m-a plimbat barbatu' peste tot, el la intalniri, registru, eu ba prin masina, ba sa platesc facturi. ajungem si la mag. cu mobila de baie...
era inchis azi, primeau marfa
. cum nu se poate mai bine am nimerit-o.
am mers dupa pusti la gradi. amandoi-ceea ce e de notat. si pe urma ne-a lasat 30 min. in parc. mama ce frig e...marco tot cu mainile in balti, ne-am dat amandoi pe tobogan, caci numai eu cu marco eram in parc, dupa care ne-am cerut acasa...
Vad ca Bee e tot pe baricade...vai ce cretin...pai normal sa te infurii, ce crede...ca daca are ditamai jeepanul i se permite totul...[nean].
Irina tot in galerii o tine, bravo fata...sper sa intri si in weekend, ca sunt misto pag. cu majoretele alea
.
Moni pai cum sa nu iasa Diana afara? e musai, chiar daca nu stati mult, dar e nevoie de aer curat si rece. faceti cu schimbul...10 min. tu, 10 mami ta, si pe urma barbatii...
ma pun sa citesc din urma, caci doar pag. asta am rasfoit-o.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Moni, Maraki insanatosire grabnica familiei.
Micio ma bucur ca ai scris cateva randuri. Spor la gasit job si pupicei frumosului blondin.
Ralu mersi de jocuri. imediat il pun pe Marco la ele, doar ca trebuie sa dau cateva tel. inainte.
Alina, Maraki e fain sa dormi cu piticii. Marco se pune in toate pozitiile, e obositor sa dormim cu el. Noi il luam, cand se mai trezeste noaptea si
. Ne tot codim sa-l ducem la el in camera...
Moni imediat ma uit la filmulet.
Bai...aici ca sa se uite in ap. Sony ma costa 500.000 lei si pe urma imi zicea ce e de facut. Mie nu-mi mai iasa obiectivul afara, din cauza de Marco. cine stie catt m-ar fi costat, ca nu face parte din garantie
. asa ca...il folosesc pe cel vechi si cand avem bani cumparam altul la care nu va avea acces spiridusul.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Denisam spune:
LA MULTZI ANI MICIO!
Multa sanatate si noroc!
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Giova spune:
hai sa va zic de OSUL meu: a disparut!!!!
Dupa atatea masaje cu alifii nu mai e!!! pai ce-i mai arat doctoritei marti?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)