Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (237)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Multumim de urari pt. comoda.
Ioana, fata da ai trecut prin iad, nu altceva cu genunchiul ala... doamne fereste! Eu am tenosinovita, la laba piciorului... mi-a aparut tot in sarcina, si s-a repetat figura vara trecuta si inca o data... nasol, doare ca naiba, mergeam schioapa... Da prin ce-ai trecut tu nici nu se compara...

Am tras o vizita la bunici la Rm. Sarat, s-a distrat puiul mic tare. I-am cumparat si lui carucior, albastru, frumos tare, si ce-l mai impinge pe aici... Acum, ca noutate de vreo saptamana, aplauda. Ne intalnim cu cineva - aplauda. Se termina vreun cantecel - la fel.
Maine probez fierul de calcat, cred.

Andiaro, pupicei la Alex. Tare greu cu alergiile astea... sunt mancata de ele. La maturitate le duci altfel, dar ei mititeii se chinuie rau. Sanatate.

Vroiam sa va mai spun ca mie mi-a pierit curajul pt. al doilea bebe, cel putin pana nu ma lamuresc ce-i cu Razvan... ma intristeaza rau gandul, dar...... nu am de ales.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTINA ma bucur ca v-ati distrat cu iesirea asta.Cat despre bebe doi, eu zic sa iti revina curajul,ca trece timpul Cu Razvan sunt sigura ca o fi bine! De la cresa o fi invatat cu aplaudatul?
IRINUTZA si ANASOL cum mai,voi nu va intalnirati inca ?
Eu am pus strumfa la orizontala si ma apuc de treaba,desi tare m-as mai tranti si eu in pat.Noroc ca maine e vineri,zi scurta.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bai fetele eu sunt socata. Tocmai m-a sunat o prietena sa-mi spuna ca baietelul ei de 1 ani si 4 luni e pe cale sa devina orb. A observat ca asta-vara se uita la soare fara sa clipeasca plus ca ducea lucrurile la nas . Si l-a dus la un control si i-au zis dr ca are vedea imbatrinita si ca nu mai vede decit in proportie de 25% . I-au pus ochelari, dar cica in 2-3 ani isi va pierde vedea cu totul.
Acum saracutza incearca sa faca bb2 pt. ca i-au zis medicii ca ar avea sanse cu un transplant de celule stem. Dar ca ar fi bine sa faca operatia inainte de a-si pierde vederea . Doamne, sunt distrusi. Dr zic ca cica ar fi suferit un soc in lunile mari de sarcina, fie emotional fie termic. Cica prin luna a 8-a i-ar fi fost foarte frig cind a mers la dezgroparea de 7 ani a socrului ei, dar ca n-a racit, n-a avut nimik.
Mi-e asa mila de ea saraca. Primul ei copil, tot baietel, a murit in luna a 4-a de sarcina. Si acum i-a cazut asta pe cap. Doamne, saraca!
Tre sa-i multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu ca am un copil sanatos.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Moni, nu ne-am intilnit niciodata si tare as fi vrut sa se intilneasca astia micii sa vad cum o smotoceste David pe Sabina.

Dragele mele, eu ma duc la somn ca povestea asta mi-a cazut ca un trasnet.

Va pup si va doresc multa sanatate!

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cristina.......revino-ti cu bb2......ia exemplul lui Bee ca uite ea si l-a dorit tare mult pe Razvanel si o sa-l aiba la distanta relativ mica fata de Ana iar cu printesa si ea a tras pe la kineto, alergaturi prin celalalt capat de Bucuresti, stres, dezamagiri, bucurii si satisfactii cand totul a mers bine si a fost o curajoasa ca si-a dorit iute iute si ficior!
Ana de France, asta-i paradoxul cuASLO ala ca mi-au scris doar "valori anormale-peste 350" dar nu au specificat cat.....si in timpul operatiei ma tot fredona doctorita anestezista si se "certa" cu mine de ce nu au scris cei de la laborator cifra exacta. Si cand a in trebat unde sunt analizele i-am spus ca la sot, afara, si a iesit val-vartej din blocul operator, nervoasa, ciufulita si transfigurata si a urlat "Care-i sotul bistritencei?!!!" de era bietul Cristi sa faca atac de cord in prima faza, ca a crezut ca am murit(si asa era ingrozit ca ii spusesem inainte sa intru in operatie ca daca e sa patesc ceva vreau sa fiu inmormantata langa bunica) ......cand colo aia ii cerea buletinul de analize! Asa ca nu stiu daca "te-am luat".....ca la urmatoarea serie de analiza, dupa spatamana de penicilina, mi-au iesit valori normale, sub 200.

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINUTZA vai ce necaz ,sper sa faca repede bebe doi si sa se poata rezolva asa! Noapte buna!
Eu am primit o veste mai buna azi,despre baiatul nasei,ca n-a mai fost nevoie de inca o operatie,s-au si intors de cateva zile de la Cluj si e acasa,sper ca se va reface incet incet ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by alinutza_80

Am facut o schema si am sters cred pozele Le incarc eu mai tarziu ca imi merge netul ca un
Ioana, Ayan are 13 kg si 94 cm.
Astery, sa stapaniti sanatosi comoda!
Denisa, sa-ti traiasca si flacaul! Seamana mult cu Emma!
Merci de aprecieri fetele!

Alina ma bucur ca te-ai intors Tocmai incercam sa intru la poze dar m.am edificat acum. Sper sa le poti pune maine, vreau sa va vad

Acum am intrat, am fost prin oras si am cumparat pt. Angelo 2 plovare ca avea doar unul marimea lui.Citesc din urma....Giova m.am uitat azi la produsele pt. spalat, ai dreptate sant o multime de feluri pt. orice In general costa 2.99 €

Ursulina, Omo costa 9.50 si Ariel 10.99

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Denisam

Anam-pupicei si sa stii ca legume goale nici emma nu papa,dar impreuna cu geta insistam pe fructe si legume macar in supe si ii mai tai din proteine.
De cand ii daU CU LINGURITZXA SUC DE MERE LUI ALEX, inainte de fiec.masa, azi a bagat cel putzin 15 ml,e un pic mai bine cu papa,dar nu stiu cum face ca tot motzaie macar la jumatate din biberon-sper sa isi revina totusi.
Pt ca merg la masaj si tati sta cu kids,m-a rugat sa ii fac placinta-noroc ca am mere rase si aluatul.Simbata mergem la botez,deci treb sa ne pregatim, plus ca duminica vine Rachel de la bebei de noi-dec. in vizita,deci facem bunatatzi si treb si curatenie, sa vedem cat sta tati cu cei mici sa pot face treaba si cred ca azi bag si niste fasole pt noi ca enmma are papa de ieri.
Va pup ca vor ai mei sa il vada pe alex care deja doarme cu bibe in gura-deci am o a 2-a fetitza emma

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Zambeste, si maine e o zi!

Denisa daca ai stii de cand vreau sa o vad pe Rachel cum a crescut Mi.a placut de ea intotdeauna si e o placere sa citesti postarile Inei! Fa niste poze cand vin la tine, pupicei la copilasi

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andiaroro

eu am venit sa bolesc acasa si taman acum ma prinse asa naspa, cand aveam programata maine o escapada cu sotul........ eu chiulesc total, el doar partial ca are o intalnire de 2 ore si apoi ne facem de cap prin oraselul ala , care-i la vreo 60 de km de paris si pe care inca nu-l vizitaram din lipsa de motiv- mi se pare ca mai e si capitala judetului nostru.

Ana- data aviatoare loati o zi in plus si va deplasati pana aici

Maraki- ti-a explicat bine Giova .........Exista de toate neamurile: si prafuri si servetele si lichide...Acum, stii si tu vb aia : nimic nu mai poate fi cum a fost. Adica le invioreaza, dar e greu sa le aduac exact la sarea initiala.
Din vasta-mi experienta: servetele sunt bune sa nu se verse culorile unele in altele. prafurile, pastilele si lichidele sunt mai meseriase la culori......daca vrei sa inviorezi albul, baga numai albe....daca vrei sa inviorezi negrul, numai negre, etc. Asta pt rez maxime.......
Daca ti s-au patat unele de la altele, exista sol si la asta. Conditie de baza: obiectul patat sa aiba e o singura culoare de baza si sa nu-l fi spalat patat de nspe mii de ori.....

Bee- la varsta lor nu se poate depista motivul alergiei respiratorii....la alea alimentare mai au dr ceva succes...De ce a facut Alex alergie? Hai sa dam vina pe genetica ca amandoi "suntem in bransa' e drept ca ne luptam cu altele.... In rest, in privinta mancarii eu am facut tot ce s-a putut ( chiar mai mult, as putea spune), bolnav nu prea a fost sa ia medic, asa ca.......cauzele oficiale sunt, inca, necunoscute......

Ioana- brrr! cat ai avut ASLO? sa vad, daca m-ai luat la puncte?

Inrina- vad ca si la Iasi se umbla cu diagnostice Ozn-iste. Distractie placuta!

Denisa -pupici si curaj

Ma duc sa mai pun de-un ceai.....

ana si alexandre (17.02.2006)

Ana merci mult pt precizari, chiar ca aveam nevoie de explicatii ample

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70

IRINUTZA vai ce necaz ,sper sa faca repede bebe doi si sa se poata rezolva asa! Noapte buna!
Eu am primit o veste mai buna azi,despre baiatul nasei,ca n-a mai fost nevoie de inca o operatie,s-au si intors de cateva zile de la Cluj si e acasa,sper ca se va reface incet incet ...

e baiatul cu accidentul?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput