Singuratatea in doi nu-i de noi
Raspunsuri - Pagina 5
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by elyda
stai mai ca n-a zis nimeni ca esti baba ,am zis ca poate fetele se dezlantuie-n distractii si trebuie sa fie si cineva minte limpede!cat o sa o tineti numa-n cafelute ?aaaaa ...stai ca parca Tonsis zicea ceva de niste vin...
dana
Pai daca-i de dezlantuit in distractii, acolo-i de mine!
La treaba cu mintea limpede, nu contati pe mine.
Elle_seb
elyda spune:
Daaaaa...contati pe mine ca eu ma tratez cu cafea si coniac pentru dureri de cap de 3 zile! si am o minte limpedeeeee....
dana
tonsis spune:
elyda...ti-au inlocuit apendicul cu vreun motoras ceva?
voi faceti planuri ca eu vin....
elle_seb nu degeaba e sefa noastra aici...e o fata extraordinara..
dar ca sa iasa cu dansuri pe mese trebuie sa fim mai multe(multi)..acum e prea frig ca va invitam la mine la tara aproape de bucuresti.
mamagiuliei...din partea mea...eu stiu drumul pana la felix...poate ne vedem pe acolo
szivarvany spune:
Of, merge DC aiurea ...
Am scris un msg dar nu apare.
Elyda, tot asa nasol e si azi ???
Si io vin la destrabalat !!! Da` io vreau Baccardi cu Cola
Daria & GIULIA(2004 08 16)
elyda spune:
Noooooo...azi e bine,bine ca ma tratez de dureri de cap de 3-4 zile (cafelute ,coniacuri) traiasca doctorii care stiu ce tratament sa-mi dea!!!!!!sunt gata pregatita de distractii!!!Tonsis, eu stau in pat de o saptamana si am acumulat energie .daca mai stau mult in casa o iau razna si cred ca cei de la DC imi ridica bust pentru numar record de mesaje!!!MAINE SCOT FIRELE SI POATE INCEP SI EU SA MA MISC...DIN BURIC!!!
dana
Elle_seb spune:
Elyda, pare-se ca am citit din doi in doi si mai mult pe diagonala. Ce-ai facut, te-ai operat? Sa stii ca tuica fiarta face bine dupa operatie.
Merg sa dau paginile inapoi sa citesc....
Elle_seb
elyda spune:
voi va bateti joc de mine??!! ca din cauza ca ma doare capul si nu-mi trece cu medicamente sunt in stare sa-mi administrez orice tratament .acu...tuica fiarta!!!coniac...tuica fiarta ...VA ASTEPT LA UN NOU SUBIECT :CUM AM DEVENIT ALCOOLICA LA SFATURILE MEDICULUI SI PRIETENILOR SI CE SA FAC SA -MI TREACA!!!
dana
elyda spune:
quote:eLLE)SEB ,da am un subiect pe la clinica virtuala,m-am operat de apendicita ,marti.
Originally posted by Elle_seb
Elyda, pare-se ca am citit din doi in doi si mai mult pe diagonala. Ce-ai facut, te-ai operat? Sa stii ca tuica fiarta face bine dupa operatie.
Elle_seb
dana
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by elydaquote:eLLE)SEB ,da am un subiect pe la clinica virtuala,m-am operat de apendicita ,marti.
Originally posted by Elle_seb
Elle_seb
dana
Dana, sanatate multa
Sa te faci bine repejor, ca avem treaba
Elle_seb
Gabi_K spune:
deci punem de un chef maaare?:)
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!