Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (236)
Raspunsuri - Pagina 6
asteryaro spune:
pai imi ridic moralul singura, ce sa fac...
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
Ana_m spune:
Asa cum am prevazut mi-a refuzat crema de dovlecel . Iar in clipa asta statea pe sacunul cu roti de la comp si atat s-a intins sa ajung ala tastatur aincat a picat de pe scaun si a dat cu capul de piciorul mesei .
Bine , plec si eu la un interviu , din nou . Sper ca ultimul de moment .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
asteryaro spune:
Ana, sa fie cum vrei tu interviul. Imi pare rau de Clara, of, sper ca nu s-a lovit tare, ci mai mult o sperietura.
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
Giova spune:
Ana bafta la interviu. Sper ca nu s-a lovit foarte tare Clara.
Cristina hai ca va fi bine .
Bee plimbarica placuta.
Mi-a iesit un os la mana dreapta, chiar aici jos la incheietura. a mai iesit el, s-a retras...dar acum ma doare. am tot masat cu fel de fel de alifii si nimic. cred ca trebuie sa merg la doctor.
sper sa-l prostesc pe marco cu mancarica, mi-a zis ca nu vrea.
si mi-a mai zis ca numai pe tati il iubeste, pe mami nu.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
cosmi1975 spune:
fetelor , noi plecam la munte pana vineri si pe urma la tara ....la bran , cheile gradistei...va pup si ne auzim
Giova spune:
Cosmi pai nu munciti?
distractie faina!!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
Sunt abia la pagina 5 si rad cu lacrimi ,sper sa supravietuiesc Anasebe cu ochelarii bonei si adormitul instant,Ana de Spania cu Jasy 2,Ingrid cu nucile si puroiul ...
Si pot continua:Cristina cu p-da matii,Irina cu brandu',Bee cu colu' betonat,Anasol cu obiceiurile necrestine si Giovei care ii ies oase
Gata m-am edificat,merg sa ma trantesc la loc in pat,ca vad ca-i abia 19,30,sper ca mai dureaza pana vine mamibona cu copilu-napoi...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Bombonicaaaa spune:
Salutare fetelor
Ma da cata voie buna aici
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
maraki spune:
Bianca sanatate lui Dani, nu am citit din cap. trecut dar am inteles ca e bolnavior
Ingrid la fel si voua, sanatate
Am fost si noi la dr. cu Angelo, are rosu in gat si e pe tratament.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Denisam spune:
Sanatate multa la spiridusii bolnavi: Diana, Angelos, Dani, Razvan, Mario si sper ca nu am uitat pe nimeni.
Pofta buna Clara si welcome in clubul mofturosilor.
Pup pe toata lumea, am citit ceva dar nu am energie sa scriu.
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)