Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (236)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bee, ii place Razvanelului in "p-da masii", de-aia mai vrea sa stea la caldurica. Este o expresie citita aici, pe DC, si m-am stricat de ras, citind-o.
Care-i treaba cu "capul pe umeri"?
Nu iesim afara, bate vantul, mi-e lene... si mai am si treaba (dar cand nu-i treaba?).

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Am citit pe fuga, m-ati naucit cu scoli, gradinitze, taratori si bioritmuri.
Bre Irino, daca nu faci galerie, vine bebe oare? Ca imi pare ca sta ala miku si rade in pumni de noi..
Giova, i-ai cumparat tempera lui Marco? De la Real? Hai ca m-ai facut curioasa, nu pui si tu o opera de arta sa vad cum arata? Ca tare i-as mai lua lui Diana...macar sa se distreze putin.
Moni, eu cred ca esti meteosensibila, mie exact vremea asta imi place, innorat si frig. Abia astept sa vina iarna...dar iarna, cu zapada multa. N-am mai avut de mult.
Cata, nici lui Diana nu-i plac ficateii. Mai manca ea cand era mica, dar acum, neam.
Si mi-am amintit de ce zicea Andiaroro cu legumele. Am incercat toate variantele, taiate bucati, aranjate pe culori, mancat eu si plescait aprobator , nu le vrea si pace. Macar papa fructe si muulte. A, si sa nu uit, inca o data: la tot ce aduce de departe cu mancarea ei de odinioara, pasirata, se ridica de pe scaun si fuge. Nici piureurile de fructe nu le mai papa daca nu sunt biscuiti rupti inauntru. S-a ticnit de tot fata mea . Si face socrella nicte sosuri de legume...yammy.
Am fost la ORL, la stat, ca sa nu mai dau 30 de lei aiurea. Mi-a spus ca ii da Augmentin si Nasonex si mai ceva pt ca sa inmoaie secretiile. Dar tot el a precizat ca nu e decat viral. Totusi... ii da Augmentin (ca eu am sarit in sus cand am auzit) pt ca are un varf de puroi in gat si pt ca nasul e congestionat, nu pt otita, aia nu e grava. (adica forma pe care o are Diana nu e). Am uitat sa-i zic ca inainte de a intra, Diana manca nuci...si poate chestia aia alba era o urma de nuca. Fras.
O sa-i dau pana la urma, mi-a dat din ala de la 2 ani, pt ca si acum 2 ore s-a trezit inecata si nu putea sa respire, plangea dupa mine saraca. Degeaba ii aspir, nu iese nimik, tot o aud cum horcaie si fornaie...
Ce ma mira e ca mi-a zis sa vin cu ea vinerea asta, probabil ca nu-i e nici lui ceva clar. Mai mult de aceea ii dau antibioticul. Ca m-am speriat.
Ma apuc sa fac curat pe aici, revin cand pot.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Sa recapitulez in mare ce am citit :
Bee, deci nicio sansa pana saptamana viitoare . foarte bine , lasa sa vina bebele cand vrea el .
Anasebe, insanatosire si vreau si eu o negresa
Asta mai imi trebuie dupa ce iar am luat proportii ca mananc sear de seara si dulciuri inca. De azi am zis ca dupa ora 5 nu mai mananc nimic, si ca bonus inaite , mi-am cumparat o pereche de pantofi .
Moni, ti-ai revenit ?
Giova,scuze, am citit cand mi-ai zis de Apis dar nu am apucat sa iti raspund. Mersi, acum sunt ok deja.
Mira , ce mai fac nazdravanii tai ?
Bombo e cu . Sa aveti grija de voi.
Si mie imi e frica cand stau singura acasa , ieri mi s-a parut ca ca picat cev ade pe perete , mi-era teama sa nu fie o soparla , inca nu am gasit nimic

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ana bine ai venit in jungla...sau mai bine zis Clara
Cristina nu am putut sa te sun azi ca e jale pe aici dar te simt mai bine parca.Oricum , dulceata e beton.Sper sa ne auzim zilele astea.
Ingrid acum fac galerie si dc nu vrea Brandusa...pai eu il astept bre pe copil...nu vezi cat ma chinui...poate imi mai scade "brandul" ca si asa mi-a zis o sectanta ca nu mai incape de el pe forum.Si aporpo de mancare fiimiu sparge de vreo saptamana orice ...baga l;a greu tot ce ii dau...si faza e ca asta a coincis cu faptul ca i-am dat picaturi de vitamina c zilnic.De l-ar tine.Iar cu antibioticul dc a zis nenea medicul da-i...si pazeste-o cu inecatul asta cu secretii ca e tare nasol.Sa se refaca repede!
A si am uitat...dc naste pe 19 dau si petrecere ca e si ziua lui barbatemiu ...deci dublu chef...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ingrid, imi pare rau de Diana ca-i atat de bolnavioara... pt. adulti exista un medicament pt. fluidizarea secretiilor, ACC 200. intreaba la farmacie daca poate fi administrat si la copii atat de mici.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Asa ca mi-am amintit , Irina raspunsul la intrebarea ta de luni : E BINEEEEEEEEEE
Ingrid , acum vad ca ai scri ca Dian anu vrea sa pape nici pireurile de legume, Cand am facut azi mancarea chiar la tine m-am gandit sa ti-o dau ca poate vrea Dian asa pape , dar daca zici ca nu ...
Totusi o scriu (stiu ca parca a mai scris si Giova ceva asemanator odata )
Crema de legume :
-o ceapa sau praz
-putin ulei
-un cartof mare
-un morcov mare
-un dovlecel
-200 ml smantana sau /si triunghiuri de branza topita
Se caleste putin prazul in ulei, se adauga 2 cani de apa si celealte legume taiate . Se fierbe pana se inmoiae (20 min cam). Se macina totl asa cum e cu blenderul si se aduaga smantana si / sau branza.
Mie imi place tare mult . Se poate pune si cateva boabe de mazare.
Sper ca o sa ii placa si Clarei, ei o sa-i bag si carnita , dar tare mi-e ca nu o sa vrea sa pape dar incerc , ca si ea alta leguma in afara de cartof nu e curioasa , seamana cu mama-sa.

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bee Esti fenomenala!

Eu am azi am ramas masca, cand am vazut ce repede il adoarme bona pe Tibi. dureaza 2, 3 minute. Asa ca am stat sa vad si eu ce vraji face ea, ca poate invat ceva. Cand colo, bona mea, ochelarista de altfel, il pune pe tibi in pat si isi scoate ochelarii. In clipa 2 copilul, isi pune mana peste ochi, si adoarme instantaneu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am aparut si noi...mama ce ciudat mi s-a parut sa ma plimb prin oras cu ditamai copilul in carucior.dar tare bine ne-a prins.

Ingrid am pus poze la semnatura in albumul din octombrie.
Imi pare rau ca iar ia antibiotic, dar poate asa scapa de secretiile alea nazale.
Anasebe mama ce metoda are bona. s-o fi speriind Tibi de ea. asa patesc cu Marco daca isi da mama ochelarii jos.

fug ca ma solicita.revin cand pot.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

i-am dat suzi si l-am pus la Tv. sa ma lasa macara 5 min. sa scriu.

Cristina si eu te "citesc" putin mai bine. faina expresie, n-am mai auzit-o.
Bee o avea dreptate Cristina, dar uite ca madame nu se lasa cu galeria si bine face. Nu mai ai acelasi ginecolog ca si la Anna?
Moni, Irina, Cata o dupa amaiza placuta.
Ana_m lasa ca vei sti pe viitor. Reteta cred ca ti-am zis-o in parc, nu stiu daca am scris-o, poate ca da...si nu mai tin minte. Oricum...nu-i place spiridusului.
Clara vad ca vrea sa testeze si altceva in afara de gcrema de galbenele.le incearca pe toate.
Anasol drum bun la Vaslui. noroc ca ai tradus ca nu am inteles ce zicea David, dar tare haios trebuie sa fie. eu ma topesc cand zice Marco: "ite mamiii!!!"= uite mami!!!

la noi a picurat, cand eram aproape de bloc si Marco vroia la "piii".

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ingrid, ai vostri pediatrii nu folosesc aerosolii? Ca noi facuram 2-3 ture pana acum. Ultima tura numai cu fluimucil, pt fluidizat secretiile! Atat.
Hai ca voi reveni cand vin de afara.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput