Piersicutze de iulie-august 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 3
doniro spune:
Emilia, am luat un carucior cu landou, dar daca vezi buggy board sa imi zici pls ca poate o sa fie necesara. Noi am luat un carut de la Baby Care, nu e cine stie ce (a fost numai 330ron), sper sa ne tina macar 6 luni, ca dupa aia oricum il pun pe bb2 in carut sport, cred...
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu
Victor Mihai
POZE
MissJJ spune:
Buna fetele!
Babee f frumoase pozele pupam printesa cu zulufi
si cavalerul.
Sabana draga mea creca tre sa revin la clubul nostru, eu am 61-62 cam asa acuma dar ma simt exact cum ai zis tu, mare si rotunda si infinita.
Si target-ul meu tot 55 e si din descrierea ta ma recunosc pe mine toata viata am avut maxim 45 de kg aratam bine mancam dulciuri cu tona si nu se vedea un gram si acuma.![]()
Anyway cu ajutorul super dietei am ajuns de la 65 la 58-59 si cand ne-am mutat am mancat o perioada mai lunga numai ready meals si am ajuns la 61-62.
Am folosit centura pt burta si s-a mai ameliorat situatia dar mai trebuie lucrat. Vreau sa ma apuc acum de dieta daneza 2 sapt f stricte sper sa reusesc sa ma tin ca e cam aiurea meniul ala dar tre sa fac ceva si mi-am luat niste dvd-uri de fitness si tae bo pt acasa, ca let's face it nu ajung eu la sala si acolo se holbeaza toti la mine asa daca imi tresar suncile si se revarsa le vad doar eu.![]()
Eu tot sper sa reusesc ceva stau prost la capitolul vointa cedez tentatiei adik dulciurile, in cantitati industriale daca e posibil.![]()
Deci te inteleg.

---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Piersicutze spune:
Mada ma bucur ca ma intelege si pe mine cineva. Eu nu am purtat centura si se vede naspa burta. Oare mai pot purta acum? Am incercat sa fac abdomene, dar ma doare operatia.
Legat de dulciuri. Am luat o hotarare, azi e ultima zi cand mai mananc dulciuri pana la nunta. Acum am de terminat o cioco si una facuta de mine in casa, nu le pot lasa asa sa se altereze, apoi gata. Voi fi ditai nasa, deci nu pot fi o basoldina. Legat de fitness eu cred ca Alex e cea mai buna sala de fitness si gratis. La cat ma pune sa o trag cu toate alea prin casa, sa o dau uta, sa o iau in brate sa ii arat toate cele pe geam, sa ma tin dupa ea prin toata casa.
Aseara a dormit de la 11.30 pana dimineata la 7.30 neintoarsa. Am decis sa ii schimb programul. Somn dimineata intre 10-12 sau 11-13 si dupa amiaza intre 4 si 6 sau 5 si 7 si seara o culc pe la 11. Macar asa doarme toata noaptea.
MissJJ spune:
Sabina nici eu nu am purtat centura din aia dupa nastere, eu ma refeream la centura asta. Mi-a recomandat-o o tipa din canada si intradevar e buna da trebuie folosita zilnic timp de 8 sapt ca sa se vada ceva rezultate si apoi de doua ori pe luna sau ceva de genul pt intretinere. E scumpa am dat 100 de lire pe ea dar se merita de cate ori am folosit-o s-a vazut si simti cum te dor muschii exact ca febra musculara care o capeti la sala numai ca fara transpiratie.
Eu nu pot renunta la dulciuri definitv dar as vrea sa renunt la sucuri beau cola si sucuri intr-o veselie si ma chinui printre sa beau apa da parca ma otraveste cineva serios abia abia am baut apa in timpul dietei cu chiu cu vai am inghitit-o ca trebuia.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Cristina_Ioana spune:
Dragele mele dragi,
Am lipsit motivat si cred ca o sa mai lipsesc ceva vreme...vom afla azi cat.
Treaba e ca Luca a facut o noua boacana ieri: mi-a aruncat laptop-ul de pe bar, a plonjat direct pe gresie, normal ca in prezenta lu' tacsu' care se hlizea, spre disperarea mea. Si cand i-a aruncat tel in wc tacsu' era prin apropiere...ma abtin sa mai comentez, ca sunt destul de nervoasa pe tema asta. In fine, aseara nu mai mergea deloc, acum mi se deschide cand si cand, acum am reusit sa deschid pagina asta sa va scriu repede. Astept pe cineva sa se uite la el, sa stiu daca il dau la fier vechi sau nu. Va scriu cand mai reusesc. Va pup apasat si aveti liber la ras...![]()
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Piersicutze spune:
Cristina nasol moment. Cred ca Luca a vrut sa nu fie impartial
.
Te incurajez spunandu-ti, ca va trece si aceasta perioada mai grea.
anasia spune:
babee
, sabana
aratati f bine;
cristina ioana...avem si noi la activ un telefon, nu in wc, da tot se pune; mie mi-e teama sa nu dea cu ceva in tv si sa-l faca praf;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
crissa71 spune:
Sabana:pacat, poate...tu stii de fapt...oricum ai toata viata inainte!!
Cristina_ioana:Si noi...si noi...2 telefoane...las ca trece cu un pahar de apa rece!
Anasia:
Ce mai faceti?Sunteti bine cu totii?!!!
Nu poate nimeni sa-mi faca un rezumat cu ce s-a mai intamplat?!!
Mi-a fost tare dor de voi!!
Va pupacesc!
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
bulinuta27 spune:
fetele imi place de voi ca ati devenit iar furnicute si nu mai bate vantul pe aici
...scriu si io acu ca ieri am avut o sed de 8 oreee ...am turbat...ma rog...rares a facut un pic de diaree ieri..acu' e mai bine
simonaU ce sa mai zic...copii mici probleme mari...sper ca e bine si nu are nimic
andreea25 
anasia felicitari ptr casuta aranjata...chiar imi era dor de tine
Genie noi vrem sa plecam de rev fara Rari, doar noi 2 cu nasii eventual...sa vedem
Ioana, dandana 
si dandana ai grija mare cu constipatia...noi stii ca am avut probleme mari, facuse hemoroizi interni plus fisuri anale...a fost oribil
...ne-a dat chirugul pana la urma o solutie si acu suntem ok nu am mai avut probleme...lactulosa parca se numea
dariana ma bucur mult ca sunteti bine ...m-am tot gandit la voi
iulia e mortalaaaaa si fata vedeti ca ma bag si eu cu voi: miruna si cristina la grupul ala vestit ca ziceam si noi ca vrem sa infiem o fetita dar acu parca am mai astpta...ca mi-e cam frica cu bulinel-nebunel-aruncator in cap ![]()
map tare mult ma bucur ca mai intri si mai povestesti depsre voi..pupa Robertelu istetelu
apropo de asta: miti, monicuta bb, geliza, cornelia-laura, she-wolf, leistra, cinta unde sunteti fetele???
Genie am uitat sa iti zic: eu i-am dat miere putin si mi-a facut o diaree de toata frumusetea...dar mai incerc nu ma las 
norocuta...tocmai tu sa te superi? ia sa te
io apasat sa iti treaca 
babee e superba Rebecca si voi la fel...o familie super...si doi baietei
super sa vezi ce grija o sa aiba de Rebeca
sabina, mada ia nu mai vb voi de kg ca acum ma suparati si va pun io poze cu mine mintenas de va laudati pe urma ce silfide sunteti ![]()
hai ca am scris nu gluma
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,