Piersicutze de iulie-august 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Babee/Babee.jpg)
Babee spune:
Multumim frumos.
Rebecca seamana cu sotul meu la perisor, iar Phillip cu mine.Ca eu de prea mult par alb il vopsesc de 10 ani .Oricum si-asa mi-am dorit mereu sa fiu bruneta, nu satena.
Nu mai sunt eu slaba slabelor, dar oricum kilele se duc cu putina vointa.Eu nu imi fac griji, chiar daca acum am niste kile puse si se vede ca iau iarasi proportii.Sa pun si o pozica de cand avea bebe3 5 saptamani la burtica?Acolo se vede clar diferenta.
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
MADYN spune:
Babee sinteti o familie super! Sa-ti traiasca puii!
Sabinuto arata-ti fatza, ce te tot "lauzi" cu kilele tale! Ce vrei sa ti le arat p-ale mele ???
Mady si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
Babee spune:
In pozele cu geaca nu iti dai seama, dar m-am uitat mai departe la pozele de la mare.Un maxim de 70 de kile si nu mi se pare exagerat.Daca tu esti sanatoasa , ai putina ambitie si faci putin sport acasa zic eu ca o sa fie bine.Daca vrei iti dau eu 2 copilasi si te-alearga ei
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Babee spune:
Am postat din greseala de 2 ori.
Eu am zis un maxim de 70, ca nu am ochiul format pt nr fix de kilograme.Dar uite iti pot spune ca esti mai bine decat mine, eu am 66 acumEu ma consider o balena in devenire, dar n-as putea spune ca tu esti basoldina.Poate un nr de cm...ar fi la mine in plus,dar nu mi se pare ca esti asa cum te vezi
Piersicutze spune:
ei nici chiar 70, am 63. Ar trebui sa ajung la 55 de unde am plecat. E adevarat ca si vointa imi lipseste. Nu pot renunta la dulciuri nici in ruptul capului. De alergat ma alearga si pe mine Alex dar vad ca nu cu folos.
Piersicutze spune:
Babee esti o draguta. Eu cam toata viata mea am fost slabanoaga, mi se zicea Olive sau "Sabina cu tija", cam asa aratau picioarele mele. Nu am stiut ce e aia cura de slabire. O pofticioasa am fost o viata intreaga, mare fan dulciuri, mai ales martipane.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zuzunaki/zuzunaki.jpg)
zuzunaki spune:
Sabina,
nu-ti mai fa complexe.Eu nu vazusem(de fapt sunt restanta rau la pozele piersicutelor,dar recuperez eu pe parcurs)poze cu tine si cand citeam ŽbasoldinaŽimi imaginam ceva masiv,la fro 90 kileEsti foarte bine!!!
Am vazut-o cu ocazia asta si pe mandruta ta cu ochisorii aia albastri care m-au topit!Pup-o din partea mea!
Iar pt tine uite o turta dulce cu martipan ca eu nu le am deloc cu dulciurile!
Am vazut-o si pe Rebecca,si pe Philip,niste frumosi cu totii!Iar tu Babee arati f bine!!!
O sa incerc sa recuperez cu pozele si mai trec pe aici.Ca o sa se creada celelalte mamici neindreptatite
Norocuta,
ma bucur ca ti-am fost de folos.cand am vreme iti arat si niste poze cu babyphoanele.
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
Piersicutze spune:
Zuzunaki merci frumos de complimente. Eu daca as trai ca voi in germania sau Austria ar fi jale. Mereu cand imi trimite prietena mea hainutze ptr Alex o pun sa imi ia si cate ceva bun.
Abia am culcat fata. Deh, daca am dormit amandoua de la 5 la 7. S-a culcat dar nu inainte de a bea 3 bibe de 250, deci a baut 750 lapte. La 8 a stat la masa cu noi si a mancat binisor, apoi la 11 a ras 3 bibe. Sper la noapte sa nu mai ceara o portie. Peste noapte tre sa o pazesc sa nu fie pisilina.
Ma duc si eu sa mai butonez televizorul. Acum daca am mutat copilul pot sa ma bucur si eu de televizorul meu
Cristina ai absentat azi, pe unde umbli?
Crissa imi pare bine ca nu ne-ai uitat. Nici noi pe tine. Nu sunt gravi inca. Fu doar o alarma falsa. Va tin la curent.
Noapte buna fetele mele dragi
nicolica spune:
mamicute dragi!
Noi nu v-am mai scris de multisor, dar sa stiti ca suntem bine. Philip a invatat sa se catere pe canapele si stie sa se dea jos pe burta, in sfarsit, dupa cateva zboruri in gol.... Norocuta
Iti trimitem un buchet de
virtuale si iti dorim multa fericire alaturi de minunata ta familie.
Babee, te admir sincer . Sunteti o familie super, felicitari!
Cristina-Ioana, wow!!! cat stil si rafinament...
Map, sa stii ca am vazut mai demult pozele, dar am uitat sa-ti raspund, sunt foarte frumoase.Va pup pe toti
Lucians, oare pe unde umbli cu printesa si iubita noastra, Daria? Noi ne gandim la voi, sa stii. Chiar trimitem in zbor
Sarilla, si de Razvanel ne e dor...
Ce mai, indragim toata livada, drept urmare va pe toti si toate, piersicute, nectarine si mamicutze!
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie