*** LA REDOUTE *** (55)
Raspunsuri - Pagina 2
maimu spune:
quote:
Originally posted by felicia74
ba eu am ceva de zis: azi e ziua Postei. Ce-i uram?
vreau si eu ceva de la promod...tot urmaresc o rochie care e redusa pe site...
ai idee cat sunt taxele postale (eu auzisem ca vreo 30 euro acum nu stiu daca in fct de valoarea comenzii)
daca vrei sa dai comanda scrie si tu pe forum...sper sa nu fiu plecata cand te hotarasti...
Giova spune:
Nushu nu e cumva cu ochisori?
si eu am auzit ca e ziua postei azi!!!!mai bine nu le-as ura nimic.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by miki68
Cine-mi da si mie o informatie? Se deschide maine Carrefour si am vazut in pliant ca va fi si magazin Flo&Jo. Cunoasteti produsele? Eu am vazut prin reviste de femei tot felul de haine de la ei si mi s-au parut preturile bune. Pupici si astept pareri.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Cristina, eu am luat hainute de la Flo&Jo si mi se par bune calitativ si convenabile ca pret. Acum depinde de gusturi, dar sunt dragute.
Alina si Mara (27 iunie 2007)
Jasmine spune:
Dupa ce m-am dat grande pe aici ca mi-a venit comanda din 1 octombrie mi-am dat seama ca mai am una din 28 septembrie,care n-a venit.Fir-ar sa fie!
Nushu,nu cumva.....???
rall spune:
M-a contactat azi un reprezentant al bancii si mi-a spus ca cererea mea de chargeback a fost rezolvata! Am verificat si am toti banii inapoi, pana la fiecare centulet!
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by rall
M-a contactat azi un reprezentant al bancii si mi-a spus ca cererea mea de chargeback a fost rezolvata! Am verificat si am toti banii inapoi, pana la fiecare centulet!
La ce banca esti?
claujro spune:
quote:
Originally posted by rall
Bravo! Felicitari!
camelia_daniela spune:
Ral, bravo pentru chargeback!
Fetelor dat-mi si mie link-ul de pa promod, va rog!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit