Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Pana am terminat de scris cineva a fost harnic si a deschis capitol nou...!
Interesanta tema propusa de Dianocica...cu palmuitul sau batutul copiilor...si eu cunosc atatea cazuri...si ma gandeam cand vedeam asa ceva ca nu voi putea niciodata sa imi bat copilul!
Ai mei nu au dat niciodata in mine...si asta nu inseamna ca nu am primit educatie...sau ca nu au stiut cum sa ne educe....eu zic ca prin bataie nu iti educi copilul ci il traumatizezi!
La fel ca si A_deju..(hai ca acum te-am bagat in aceasi oala cu mine...)....recunosc ca i-am zis ca-i dau na-na...si doar i-am atins manuta....pentru ca la fel ma tragea de par...dadea cu jucarii in mine si daca ii spuneam :"Nu e voie"...clar ca nu poate el intelege la 11 luni...!Dar nu se pune problema sa dau in el...cu ce ar fi de vina el...daca eu am nervi sau daca mi-am iesit din pepeni!
Bun...cam atat deocamdata...ca suntem super maraiti si nervosi si musacm tot ce apucam si gingiile stau sa explodeze...e chinuit saracul si cred ca va fi explozie de dintisori!
Va pup si revin mai pe seara!
A..era sa uit...cele care ati comandat la quelle in cat timp v-a sosit coletul?

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

salut

Miro am intrat doar sa-ti zic ca aiurea iti faci atatea probleme ai fetita minunata e destul de vesela se dezvolta normal am vazut atatea filmulete cu ea chear nu mi se pare un copil slab, relaxeaza-te si lasa fata sa manace ce vrea si cand vrea. Lasa si tu programul si incearca sa nu mai numeri ea te simte sa stii. Nu pare Kara un copil care are probleme.Poate mai are copilu zile mai proaste. Uite hai sa-ti zic ce am patit cu Mario. I-am dat ceva de mancare nou care nu ia placut dupa vre-o 4 zile nu vroia sa manace nu l-am stresat doar lapte a avut in meniu dupa am incercat din nou mancare care stieam ca-i place si a revenit la normal.Mario la mine e voinicut dar sa stii ca nu manaca cantitati uriase.De ex. masa de legume cu carnita manaca in jur de 110g asta cand manaca bine dar sunt zile cand manaca si 10 lingurite, dar mai roade un biscuite mai o banana ceva un covrig si e satul. Te rog mult chear nu ai de ce sa te stresezi. Ai o mandrete de fata.

Apropoo da pentru mine este ORIBIL sa lovesti un suflet care habar nu are de ce este lovit.Un copil; e considerat educat care intelege din cuvant nu din pumn.Eu sunt pentru ca copii sa-si iubeasca si respecte parintii nu sa le fie frica.Fiecare face cum crede putin imi pasa daca cuiva nu-i convine ce parere am.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

salutare,

citit, mai mult nu, dar macar fac prezenta; e o vreme, de nici cainii nu i-ai scvoate afara; poate s-o opri ploaia mai pe dupa-amiaza sa le pot scoate pe afara (asta dupa ce ieri au fost 30 de grade)
vazut si placut poze de la intalnire; data viitoare poate ajungem si noi; donia cand vii in toronto cu aparatul la reparat, treci si pe la mine ca sunt in drum
inca nu au nici un dinte, chiar asa mai e vreun fulgulet fara nici un dinte?
nu le bat, nu tip la ele, numai le zic NU pe un altfel de ton si se opresc din drum (pentru cateva minute)
fug sa fac ceva de mancare

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dianocica cum fu cu colargol? Noi iar am avut o noapte dar si o seara crancena. Pt. prima data in viata ei garagrita a plans din toti rarunchii.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Am cumparat si eu chamomilla . Dau 2 bilute pe zi, cand? diluate in apa? sau cum? o biluta dimineata si una seara? Amandoua seara?

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10


IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

buna fetelor,

stiu ca intru f rar dar sper sa nu ma uitati chiar de tot. ca sa va mai amintiti de mine, am sa mai intru din cand in cand si sper ca dupa ce termin si eu cursurile, am sa am mai mult timp de stat pe forum.

voiam doar sa va spun ca am fost si eu la intalnirea "betiveala canadiana" unde le-am intalnit pe Donia si Katrinel. Ma bucur ca le-am cunoscut. Sunt doua fete absolut minunate cu copii f f f frumosi. Sunt exact cum s-au identificat pe forum, nimic ascuns, la fel de sincere si spontane, blande si dragute. Acum imi pare rau ca nu am pove mai mult, ca nu am stat mai mult impreuna, dar parca ma furase peisajul.
Katrinel m-ai inhibat cu descrierea pe care ne-ai facut-o. Foarte dragut. Adi e un fel de "lady man" ( barbatul care place femeilor prin felul de a fi) de aceea are multe prietene femei, cu care vorbeste toata ziua via email, telefon, le ajuta, le bine dispune cand sunt supa, iar eu ma mandresc ca e asa. Uite ca a avut succes si la Julia. Prea de tot.
Donia promit sa o spun ultima data, dar fara dubii, Roxana seamana cu tine si Cris cu taica-su :)




Album


sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Porumbito eu de mult am vrut sa-ti spun ceva. Imi esti tare draga. Cunosc cateva fete din Chisinau si am si eu o prietena foarte buna. Sunteti fete cu suflet mare.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

bey pai duceti lumea in eroare?? ori o cheama chamommila ori CH200?? ca asta ultimul il am in casa. Da e de tare multa vreme!! Mama omida nu e p-aici sa zica daca mai e valabila??

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by kikineata
fetelor unde ati gasit Chamomilla?
a mea e de la boiron, aia care fac si oscillo(aviz dbunny), o cheama CH200, si ar trebui s o gasesti la orice farmacie... n are prospect, dna mama omida a zis ca 2 bilute pe zi, da' am uitat cate zile la rand...sa fi fost 3? sa fi fost 5? ralumat mai esti? ne mai zici o data?

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06


Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius



KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

A plans cam o ora eu asa ceva n-am mai trait... m-a muscat de un deget pana la sange, pe cealalata mana m-a muscat si doar s-a umflat locul... dintele nr. 7 tocmai a spart gingia acum vreo 2 zile, nr. 8 inca nu se vede... prea obosit n-avea de ce sa fie, nici flamand... a baut mai multa apa decat de obicei, nu pot sa sper decat ca setea a fost motivul. Dar pe final deja ma apucase rasul, ca nu mai plangea, doar tinea gura deschisa, ochii deschisi si racnea... cred ca in final nici el nu mai stia de ce plange, insa ce si-a zis, daca tot m-am pornit, hai s-o tin tot asa.
L-am pus la culcare, s-a foit putin si acum e liniste, cred ca l-a obosit plansul. Of, of, of, in cam 3 ani si jumatate o sa fie mai usor.



Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

S-a legat PORUMBITZO careva de tine si de parerile tale?

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput