Strumfi de iulie-august 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 5
mamii spune:
mda tu ai dreptate MARE DREPTATE si eu tot in jur de 20 am aflat k sunt gravidoassa......mai intai credeam k iar am probleme cu sanii iar mai apoi
p.s mint nu in jur de 20 in jur de 30 1 2 3.. :D my bad
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
paticut spune:
in primul rand buna seara,
in al doilea rand la multe luni fata de cele 2 implinite azi de Andra de nma si de dnul Patric Andrei de Claudia75.
in al treilea rand - Karligutzo.. oi fi vrut tu sa fii subtila dar cu mine nu iese. Multumesc mult. un milion de flori un buchet plin de imbratisari..si pupici dulci si calzi.. astia din urma pentru papusica de Adeluta Patriciuta.
Alina de Anya- ti-am scris pe mess. s-a repetat figura si in dupa-amiaza asta in masina. doar o data.
fug sa fac baita mandruletului meu,
cu drag,
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru
diane_dun spune:
Xela, noi le-am luat ceva simbolic, o icoana mai marisoara placata cu argint, ca sa le aminteasca de botez.
Mami de Dani (1 august 2007)
liadorian spune:
Seara buna, lume, lume! Nu ne-am mutat pe o alta planeta (nu inca! ) dar in ultima vreme n-am prea avut dispozitie de forumit in public. Am citit ce-ati scris si iata-ma-s inapoi cu trei feluri de vesti: unele foarte bune, altele bune si altele mai putin bune.
Pe rand...
Foarte bune: Miruna a implinit 2 luni - Diana, multumim mult pentru urari! Creste frumos, e tot mai dolofana, mai vioaie si mai dulce.
Bune: inca alaptez (de fapt asta putea intra la categoria f bune, nu?)
Mai putin bune: mai stiti povestea mea cu sanul stang beteag? Na, povestea a degenerat si s-a terminat urat - cu incizie si tot tacamul. Ieri, cand a implinit Miruna 2 luni am sarbatorit la spital, cu sufletelul cat un purice. Eu nu-s prea umblata prin spitale iar nasterea a fost cea mai extrema chestie care mi s-a intamplat pana acum. Pana acum, ca de acum mai avem si alte amintiri de trecut pe lista. In fine... Fiecare zi care trece ma duce mai aproape de normalitate.
Partea buna a lucrurilor e ca voi continua sa alaptez. Iar momentul in care imi tin copila in brate si-o hranesc asa cum stiu eu ca e mai bine pentru ea ma umple efctiv de energie. Nu stiu voi, dar eu, inainte de sarcina aveam neste idei in cap de nu ma credea nimeni in stare sa fac si sa cresc un copil. Acum ajung si eu sa spun ca toata lumea - pentru al tau faci tot ce nu ti-ai imaginat vreodata posibil. Orice egoism si orice spaima trece pe planul doi.
Cam asta e pe scurt povestea nosatra. Dupa ce adoarme Miruna ma mobilizez si trimit fotografii spectaculoase cu zambetele ei si cu ea la baita.
O seara frumoasa tuturor!
Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)
diane_dun spune:
De 2-3 zile de cand e vremea mai urata, fie-mea si-a dat total programul peste cap: noaptea se trezeste la o ora, cel mult 2 (adica foarte des! ), iar ziua doarme de rupe. Bebeii vostri au reactionat la vreme in vreun fel sau doar a mea e "speciala"?
diane_dun spune:
Lia, bine ai revenit! Ma bucur sa te citesc! Am primit si eu intre timp parola la mailul comun si ti-am admirat Minunea. Este foarte frumoasa!
Luna1 spune:
Timi mi-am adus aminte, nu aveam decat doua optiuni cu invitatiile, bleu sau roz. Si eu sunt cam satula de mania "pink" din tara asta insa mai cumpar si eu roz numai ca nu o imbrac in roz complet. Insa am descoperit ca ii sta bine in roz si ii pun o bluzita sau o fustita insa nu total.
Lia eu personal te declar cea mai pozitiva si optimista persoana pe care am "intalnit-o", cu incizie la san si tu tot alaptezi in plus felul in care spui ce s-a intamplat ma face sa zambesc in loc sa ma crispez. Te pup
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
nma spune:
paticut multumim frumos!
xela eu nu am lut cadouri la nasi. nasii sunt cei mai buni prieteni ai nostrii (sunt de varsta noastra) si am hotarat de la inceput sa nu luam nimic (noi suntem putin mai anormali).
lia bine te-ai intors! sper sa nu mai fie probleme si sa alaptezi atat cat iti doresti.
felicitari pt cele dpua luni implinite!
dani si eu scot pitica afara pe vremea asta.
azi cand era afara pitica mea a vomat mult mult. imi e teama sa nu fie un rosu in gat. eu m-am uitat dar nu imi dau seama. maine cred ca voi merge la pediatru sa ne scoata din dilema. in ultimul timp a si scazut in greutate desi mananca. azi am verificat greutatea caci are 2 luni si are 4.900 desi saptamana trecuta avea 5.200. sper sa fie totul ok.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Nonna76 spune:
Ce obosita ma simt la sfirsitul unei zile.
L-am culcat pe Andrei si pe Vlad l-am trimis fortat sa faca baie ca tare galagios mai este . Nu maninca aproape nimic si are energie de parca se incarca la curent.
Noi iesim afara indiferent de vreme,am iesit chiar si pe ploaie cu umbrela(noi tot cu marsupiul suntem).
Lia sper ca s-a terminat tot ce ai avut de tras si de acum va fi bine.Felicitari pt. ca ai continuat sa alaptezi Minunea.Sa stii ca m-am gindit la tine.
Si eu as vrea sa iau cadouri la nasi ca-mi sunt tare dragi dar nu stiu ce.Icoana nu merge ca nana e fata de preot si cred ca are destule.
Cred ca voiam sa mai spun ceva dar nu mai stiu ce.
O seara buna,cu somn pina dimineata daca se poate.
Cind nu aveam inca copii,o colega mi-a zis ca nu a mai dormit o noapte de la un capat la altul de un an si eu m-am uitat ciudat la ea,nu-mi venea a crede.Uite ca e a doua oara cind trec prin asta.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)