Piticlonti de iulie-august 2004 (233)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Roxana ma bucur pentru rezultatul negativ si eu ma miram de salmonela asimptomatica la 3 ani...ca vorba aia pustii astia mici reactioneaza la cel mai mic microb...

am vazut si eu pozele, foarte frumoase...

Eu sunt nervoasa rau de tot... cred ca am (sunt aproape sigura) o candidoza beton, ca-mi vine sa ma jupoi de mancarime numai ca nu stiu ce-as putea sa ii fac... ma duc sa caut bicarbonatul ...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata...tocmai ce o admiram pe Giulik in stinga paginii la "Sa ne cunoastem"...pupam fata frumoasa!!!

Eu am intrat in perioada de oboseala - rezist eu pina pe la 11 dar cind pun capul pe perna, poti sa tai lemne! Problema e ca ma trezesc constant pe la 4, fara niciun motiv...Iar de azi m-a luat iar greata, asa ca de dimineata am avut program de rastit la bocanci...dar noi sa fim sanatosi!

Tati a luat-o razna - m-a sunat sa-mi spuna ca i-a luat lui Stefan o caruta de hainute de la Bruxelles, ca nu s-a putut abtine...si lui ma-sa ce i-ai luat? - am intrebat eu...cica dragoste.....ei, pai vede el daca vine fara ciocolati!

Azi la prinz iar iesim in oras ca e ziua altui coleg - dar iar m-am umflat cu niste covrigi cu mac si nu stiu daca o sa pot minca mare lucru...iar acasa ma asteapta crema de zahar ars pe care am prestat-o totusi aseara!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Am imprastiat copiii si am venit sa ma relaxez la servici.

Maria trase o urlare la plecare, se auzea in tot cartierul cum jelea...Noi tinem bicicleta ei la intrarea in bloc sub scara si ii casunase sa plece cu bicicleta la gradinita. Problema e ca o luase din casa dezbracata ca sa o imbrace afara tanti ioana, cu caciulita si geaca, si nu a mai apucat. Asa ca a mers in bluza si cu capul gol, in brate la tanti ioana (are maria aproape 20 de kile, asa ca a avut ceva de carat...:))))
La chioscul din coltul strazii i-a trecut, cica. I-a luat o punga de bomboane colorate pe care le-a impartit bucuroasa la copiii din gradinita...:)
Ieri facea pe profesoara cu ei cand s-a dus tanti ioana sa o ia. Statea in fata clasei si le arata o carte si le explica "asta e floricica, vedeti!?" "asta e gutuia, vedeti!?"....
Dar cu toate ca ma stresez sa nu vorbeasca tare si o scot pe usa dezbracata (mama iresponsabila ce sunt!) Oana tot s-a trezit cand a plecat Maria. E ca o veverita...

Ieri dupa amiaza mai aveam putin si ma apuca plansul.
M-am dus acasa la 14, cat a dormit Maria am alergat-o pe bebe cu tzitzele ca sa-i dau sa mananace si sa adoarma...La 15.30 am adormit-o, la 16 s-a trezit ...tocmai cand se plictisise Maria de stat in camera ei.
Bambilici cu mama lor proprie si personala au jucat...:))
Maria bine intentionata de altfel...voia numa' sa vada ce fac Vrea si ea sa stea cu bebe, sa-i dea suzeta, sa-i dea laptic...Aia mica atunci cand o vede o apuca rasul si-i sare somnul....Nebunie.

Iar mai pe seara era sa fac atac...Am crezut ca a inghitit bebe juma de sticluta de vigantol. Fac baita, imbrac copilul, in timp ce o imbrac o pup de o albesc si ea rade cu hohote pana la lacrimi......ii dau vigantotul, bag suzeta, pun capacul la vigantol si pentru ca intindea mana dupa sticluta i-o dau! [:|]
Ma duc la bucatarie sa-i incalzesc biberonul cu lapte si cand ma intorc era plina toata la gura de vigantol, si pe body un pic...iar in sticluta jumate continutul!
Am intepenit! "JOOOOHN" A venit saracul intr-o secunda, cred ca am tras un urlet...
Si pe masura ce-i povesteam mi-am adus aminte ca de fapt sticla ei nu era plina, sticla noua de vigantol e a Mariei si oricum nu putea inghiti mult...
John a fost cel care m-a linistit..."Pai ea nu inghite dintr-o data nici macar o lingurita de suc sau mar care ii plac si tu crezi ca a inghitzit medicamente?!". Oricum cand am vazut-o am transpirat instantaneu de era tricoul ud pe mine...

De cateva zile a inceput Oana sa vorbeasca..."da-da"..."bea-bea-bea"
Si da din cap (cam cum faci cand zici da) de zici ca are cheitza...:)))

Felicia, felicitari pentru mutare. Pupam nazdravanii, i-am vazut in poze...sunt niste dulci!
Deci imi trebuie copii mai atomici ca sa slabesc....hmmmm....
Oricum mi s-a facut foame numai uitandu-ma la colacii aia pusi de Daria si citind ce i-a gatit tanti lu' Andries....:)))
Ca sa nu mai spun de crema de zahar ars a lui Gabi...:))))

Roberta, felicitari pentru piticul cuminte...:)
Philip, felicitari si voua pentru o zi fara lacrimi...:)))
Roxi, bine ca a iesit negativ. Te baga in spital sanatos...ih
Gabi...hihi....multa, multa dragoste! Va vad la teveu!? La "din dragoste" sau la "iarta-ma"...in functie de ce aduce in bagaj...hihihi

O zi frumoasa tuturor, ar fi cazul sa ma apuc de treaba...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

moama Cristal aia da sperietura. bine ca n-a fost nimic.
ce sa va zic de contaminarea probei trecute...eu deja imi fac planuri pentru deschis laborator. chirii, investitii, alte alea. daca si la medicover mi se intampla....ce sa mai zic de altele.
Gabi hahaha ciocolati, normal!!! si multe, nu asa cateva
Andries poti lua niste clotrimazol ca nu e bai in trim III. da oricum fiind relativ normala la gravide o sa treaca dupa nascare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Howdy si de la mine ! Mai tirzior ca de obicei, dar nu din cauza traficului (sa nu-l deochi, ca in ultima vreme fu foarte degajat !), ci pentru ca statui pe net sa caut manuale de utilizare telefon motorola, asta pentru ca mi-am schimbat telefonul aseara (l-am luat p-al hazbandului) si nu avusei timp sa iau si instructiunile. Acu imi prind urechile in butoanele astea - daca o sa am de dat vreun telefon urgent, m-am scos !!
Roxi, ma bucur tare ca e de bine cu analizele ! Si mare dreptate aveai cu treaba aia cu parintii care nu stiu date mai amanuntite despre problema !
Gabi, hihii, de data asta au fost covrigei !! Distractie placuta azi, la serbarea colegului !
Andreea, bravos, da-i inainte cu ezercitiile !! Ce-mi place cum mergeti voi acolo la cules de ... legume ! La noi nu stiu daca e asa ceva, cel putin eu nu am auzit !
Felicia, felicitari pentru mutare ! e minunat sa ai casa ta si ... parintii aproape, heheee !! Probabil ca Andreea e geloasa pe bebe mic, dar eu cred ca timpul trecind, o sa fie din ce in ce mai bine !! Pupici multi, dupa ce termin mesajul ma-c sa vizionez si pozele !
Ioana, gata concertele ?? Prestara si Parazitii ??
Andries, sanatate multa !! Am citit si meniul, fain de tot ! Deci mai tinem pampoanele la sertar olecutza !! Apropo de ce spuneai de tanti aia, eu stiu ca un bucatar bun nu gusta niciodata din ce gateste, ca stie exact ce si cit sa puna, plus ca daca stateai linga ea, o fi zis femeia ca nu-i fromos sa guste din mincarea pe care o facea pentru voi (parerea mea). Dar te inteleg perfect, ca si eu cind gatesc, nu se poate sa nu gust din ce fac, si dupa ce termin nu mai am nici un chef de mincat !!
Daria, !! Munciti, munciti ... te inscriem in capul listei pentru statuie !!
Olivia, poi gizmoul face bine, aseara am fost la bile dupa cum spuneam. Mare distractie acolo, doar ca spatiul este foarte mic si la intrare scrie ca au voie doar 25 de copii ! Unde neica sa pui acolo 25 de copii, ca se calca unii pe altii, 25 poate in toata incinta, dar mai toti "migreaza" spre spatiul unde sint bilele. Si se suie pe salteaua gonflabila, sar de vreo citeva ori dupa care isi iau avint si se arunca pur si simplu in marea aia de bile colorate. Sint doar doua supraveghetoare, dar ce sa faci fata la copiii aia sturlubatici ? Plus ca ieri amindoua erau ocupate cu pictatul copiilor pe fata, si iote asa sari un baietel si il lovi pe gizmoul meu in nas ! Nu ceva grav, dar omumik s-a pus pe plins si nu a mai fost chip sa stea dupa incident acolo ! Asa ca am stat doar juma de ora din cele 60 de minute .. eu i-am tot explicat lui Andrei ca daca sare, sa se dea la o parte, dar e distractiv tare sa innoti in bilele alea, probabil s-a luat cu treaba asta si nu s-a dat la o parte, erau si copii mai mari, care nu tineau cont de cei mici, ma rog, o nebunie totala si o calduraaa, frate, de am luat copilul fleasca de transpirat ! In rest, e bine copchilul, i-am reconstruit casuta de plastic si se tot joaca cu verisoar-sa in fiece zi. Cu sanatatea e bine, doar ca la noi s-a facut racoare in casa si mai nou nu avem presiune la apa rece, deci dusurile sint un calvar (si pentru mari si pentru mici, mai ales). Am bagat caloriferul electric in priza ... eu nu am centrala.
Gata, am scris kilometri ... ma duc sa vad pozele Feliciei si ale Ioanei.
O zi minunata va doresc ... sint pe aici !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am uitat sa o felicit pe pako pentru iminenta mutare si pe Roxana pentru rezultatul negativ la analize...!
Cristalina - ce sperietura, am patit si eu ceva asemanator cind era Stefan mititel cu tubul de Bepanthen...
Alice - cum de s-a destelenit traficul pe la tine?? Cred ca au enit toti pe traseul meu ca e din ce in ce mai greu de ajuns la servici...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Roxi, pe cuvant ca vin la Constanta cu famelia la analize daca iti deschizi laborator!

Mitzule, cum sunteti!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Cristalino, mama, da vad ca nu va dezmintiti si o tineti tot intr-o distractie !! Pup pentru "profesoara" Maria si pentru Oana barosana vorbareata ! Si se pare ca ieri a fost ziua cu peripetii ... sint tare nasoale momentele acestea ! Pe gizmou l-am prins odata cu gura plina de pasta de dinti, prinsese tubul si mesteca linistit la pasta, apoi a gasit o sacosa de mere adusa de mine de la firma, a luat linistit un mar si musca cu pofta din el (si stiu cu ce sint tratate merele !! nu mai spun cum au stat trintite in portbagajul masinii, am vazut negru in fata ochilor cind mi-am vazut copilul mestecind la marul ala !!), alta data, cind era mai micut, l-am gasit jucindu-se cu o pastila, habar nu am de unde era si ce era pastila aia, am multumit lui dumnezeu ca nu mai era la virsta bagatului de orice in gura !!! Deci dastea de ... cascadorii plinsului ! Pupi si tie, pentru emotia puternica de aseara !!
Gabi, heheee, apoi am trimis ceata in nord ieshencelor (ca azi la bucuresti e iarasi soare ), si masinile girla prin zona in care mergi tu !! Nu zisei ca sint fata buna si darnica ?? Sa le tin pe toate pentru mine ???

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Alice, Maria inca mai gusta/linge lucrurile care ii cad in mana...
Ma apuca isteriile cand o vad, mai ales ca atunci cand era mica si nu manca (era la faza "o lingurita mananca, una ii dai") la plimbare voia sa bage absolut orice rahat in gura!!! La propriu, ca avem prin zona multi caini vagabonzi...:)))
Neica, si daca ii dadeam o bucatica de ceva de mancare in manuta (cascaval, pastramioara de pui, cartof prajit) se lasa cu urlete si vomitaturi...

Ieri lingea de zor la o jucarie, i-a dat un lustru minunat...:))) Insa la masa de seara cand aveam cartofi noi copti si i-am dat si ei o bucatica de cartof, (poate poate...:)) a muscat o faramitza mica-mica si apoi scuipa ca o matza...Ziceai ca am otravit-o!

Mergi la inceput

O colega imi zise una...
Ce e viata!? Un cazan mare-mare de rahat in care mai gasesti din cand in cand plutind cate o stafida...

Mergi la inceput