Dieta Leo

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

total deacord ca aceasta este o dieta care nu face decit sa-ti dea metabolismul peste cap.

intr-o dieta buna se cauta sa se accelereze metabolismul,aceasta accelerare se face prin consumul la masa de dimineata a alimentelor cu continut caloric ridicat.
daca ai sa maninci un mar,metabolismul o sa continue sa "doarma" nu-i trebuie prea mare acceleratie ca sa metabolizeze un mar.in schimb daca micul dejun este consistent atunci metabolismul se accelereaza ,caloriile consumate sunt transformate in energie.
micul dejun este cel care da startul metabolismului ,daca-i dai de lucru dimineata lucreaza in forta toata ziua ,daca nu-i dai de lucru dimineata o sa-si ia liber toata ziua......si ce se intimpla?? cam tot ce maninci se asimileaza ,se stringe in "cocosica de camiluta" ptru zile negre... ca doar de organismul nu-i chiar atit de prost ca sa nu incerce sa se apere singur de penuriile in care il bagati voi cu dietele acestea drastice.

sper sa nu va faceti mai mult rau decit bine.

un nutritionist care i-a facut dieta nepoatei mele i-a zis"tot ce poftesti sa maninci o poti face pina la ora 10 am ,daca vrei piza ,maninca ,daca vrei tort maninca ..DIMINEATA...ideea nu este sa excluzi alimentele care-ti plac si pe care orice om sanatos le consuma ,ci ideea este sa obligam metabolismul sa le metabolizeze si cind ai sa le maninci la o cina ,la o petrecere"
nepoata mea dimineata manca de toate chiar si cartofi parjitisusi ,orez cu lapte ...era masa cea mai copioasa.
la prinz minca normal:pui la gratar cu salata si orez,putea minca un un fruct p zi.
seara minca salate cu curcan ,pui sau peste.
a slabit foarte frumos ,nu a suferit de anxietate,nu s-a mai ingrasat.acum poate cina la restaurant ,poate bea un pahar de bere ,minca o prajitura ...chiar daca este seara.

o dieta buna nu trebuie sa excluda nici o clasa de alimente.
o dieta buna inseamna un mod sanatos si normal de a te alimenta.

scuze dar,aceasta dieta nu este nici pe departe sanatoasa si echilibrata.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by principe

total deacord ca aceasta este o dieta care nu face decit sa-ti dea metabolismul peste cap.

intr-o dieta buna se cauta sa se accelereze metabolismul,aceasta accelerare se face prin consumul la masa de dimineata a alimentelor cu continut caloric ridicat.
daca ai sa maninci un mar,metabolismul o sa continue sa "doarma" nu-i trebuie prea mare acceleratie ca sa metabolizeze un mar.in schimb daca micul dejun este consistent atunci metabolismul se accelereaza ,caloriile consumate sunt transformate in energie.
micul dejun este cel care da startul metabolismului ,daca-i dai de lucru dimineata lucreaza in forta toata ziua ,daca nu-i dai de lucru dimineata o sa-si ia liber toata ziua......si ce se intimpla?? cam tot ce maninci se asimileaza ,se stringe in "cocosica de camiluta" ptru zile negre... ca doar de organismul nu-i chiar atit de prost ca sa nu incerce sa se apere singur de penuriile in care il bagati voi cu dietele acestea drastice.

sper sa nu va faceti mai mult rau decit bine.

un nutritionist care i-a facut dieta nepoatei mele i-a zis"tot ce poftesti sa maninci o poti face pina la ora 10 am ,daca vrei piza ,maninca ,daca vrei tort maninca ..DIMINEATA...ideea nu este sa excluzi alimentele care-ti plac si pe care orice om sanatos le consuma ,ci ideea este sa obligam metabolismul sa le metabolizeze si cind ai sa le maninci la o cina ,la o petrecere"
nepoata mea dimineata manca de toate chiar si cartofi parjitisusi ,orez cu lapte ...era masa cea mai copioasa.
la prinz minca normal:pui la gratar cu salata si orez,putea minca un un fruct p zi.
seara minca salate cu curcan ,pui sau peste.
a slabit foarte frumos ,nu a suferit de anxietate,nu s-a mai ingrasat.acum poate cina la restaurant ,poate bea un pahar de bere ,minca o prajitura ...chiar daca este seara.

o dieta buna nu trebuie sa excluda nici o clasa de alimente.
o dieta buna inseamna un mod sanatos si normal de a te alimenta.

scuze dar,aceasta dieta nu este nici pe departe sanatoasa si echilibrata.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Ai dreptate, numai ca toate vrem sa slabim cat mai rapd, de aceea apelam la tot felul de diete.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Care era vorba aia? Important e sa slabesc ,apoi ma mentin sanatos
Daca as avea 5 kile de slabit nici nu m-as gandi sa tin ceva drastic...

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pai tocmai , atunci cand ai mai mult de dat jos tii o dieta echilibrata , nicidecum una care sa te dubleze dupa ce se termina.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

Care era vorba aia? Important e sa slabesc ,apoi ma mentin sanatos
Daca as avea 5 kile de slabit nici nu m-as gandi sa tin ceva drastic...

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Pai eu cam atatea as avea de dat jos. Hai...6 - 7 , dar vreau cat mai repede.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu pot sa va spun ca pe langa marul si portocala pe care o mananc dimineata mai mananc si altceva ca sa accelerez organismul.In rest respect ce zice dieta.Si seara chiar am mai gustat si altceva inafara de ce este in dieta,le-am combinat in asa fel incat sa fie bine si am slabit 1,5 kg in trei zile.Stiu ca toate astea nu se datoreaza doar dietei pt ca merg si trag si la sala de fiare si alerg dar daca nu mancam echilibrat poate ca nu slabeam atat.
Deci asa ca eu sunt de acord ca dimineata sa mai mancam si altceva pe langa fructul ala.Orice doriti voi,faceti putin miscare inainte sa va apucati sa mancati,un mers prin casa,ce credeti voi ca trezeste organismul si dupa 10,15 min va apucati sa mancati.Gustarea inainte si marul sau portocala dupa.

Va spun rezultatele mele la sfarsit de saptamana.Spor la slabit.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca aseara am mancat si 4 patratele de ciocolata neagra si cantarul meu tot a aratat mai putin.Ciocolata neagra nu ingrasa deloc.
Acum depinde si de organismul fiecaruia.Al meu vad ca reactioneaza bine.
Eu nu va zic sa faceti ca mine pt ca eu poate ca imi si permit sa fac asta pt ca fac cate 1 ora si jumatate,2 ore pe zi miscare si poate ca si din cauza asta imi permit sa mai mananc si altceva.
Fiecare face cum crede.
Astept sa vad cine mi se alatura la dieta.Nu stiu cum sa fac lista ca nu ma pricep.Daca se pricepe cineva sa faca ar fi bine.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Iuliana , stii de ce nu slabeai asa daca mancai echilibrat ? Pt. ca nu e sanatos , de-aia!

Mergi la inceput

Eu nu vreau neaparat sa slabesc foarte repede din aceasta cauza nici nu tin dieta 100% la suta pt ca facand sport zilnic daca nu as fi hranita cum trebuie mi se face rau si din aceasta cauza eu dimineata mananc si altceva pe langa ce este scris in meniu.
Miscarea este foarte importanta.Ma gandesc ca daca as slabi 10 kg intr-o luna asa cum zice dieta asta si nu as face miscare ar atarna oarecum carnea pe mine.Azi spre exemplu am ars aproape 800 de calorii la antrenament intens si mi-am permis sa mananc paste cu legume,dar daca nu faceam miscarea asta nu imi permiteam sa fac asta.Adevarat sau nu?

Mergi la inceput

Nu .
Poti manca zilnic paste , orez , cartofi, paine , numai sa nu depasesti necesarul glucidic.
Mai pe scurt , in functie de inaltime , greutate , efort fizic , boli , etc se face un regim . Regim in ghilimele , ca e vorba despre o alimentatie sanatoasa.
Ti-o poti face la orice nutritionist, nu vei muri de foame , vei manca tot ce doresti .

Mergi la inceput