Dieta Leo
Luni, Miercuri, Vineri
Mic dejun
1 mar
Pranz
Pulpa de pui fara pielita, fiarta sau gratar
2 cartofi fierti
Cina
Branza de vaci degresata
O salata de fructe(fara struguri, banana, pepene galben)
Marti, Joi, Sambata
Mic dejun
O portocala
Pranz
Pulpa de vita, pui sau peste, fiarta sau la gratar
O salata
Cina
1 ou fiert tare
1 iaurt degresat
Duminica
Mancati orice
Important este sa respectati orele de masa
Mic dejun 08:30 - 09:30
Pranz 12:30 - 13:30
Cina 17:00 - 18:00
Beti zilnic cel putin 2 litri de apa plata sau ceai neindulcit.
Cu aceasta dieta puteti pierde 10 kg intr-o luna.
Cum vi se pare dieta asta?Tine cineva cu mine?
POate ca nu o sa dam 10 kg chiar intr-o luna dar daca se da jos 7 tot mi se pare ok.Si nu mi se pare drastica deloc.Nu da gramaj,mananci cat consider pana te simti bine dar sa nu dai pe din-afara.Nu cred ca este o problema de foame.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
Raspunsuri
Criss75 spune:
quote:
Initial creeata de iuliana_2007
Luni, Miercuri, Vineri
Mic dejun
1 mar
Pranz
Pulpa de pui fara pielita, fiarta sau gratar
2 cartofi fierti
Cina
Branza de vaci degresata
O salata de fructe(fara struguri, banana, pepene galben)
Marti, Joi, Sambata
Mic dejun
O portocala
Pranz
Pulpa de vita, pui sau peste, fiarta sau la gratar
O salata
Cina
1 ou fiert tare
1 iaurt degresat
Duminica
Mancati orice
Important este sa respectati orele de masa
Mic dejun 08:30 - 09:30
Pranz 12:30 - 13:30
Cina 17:00 - 18:00
Beti zilnic cel putin 2 litri de apa plata sau ceai neindulcit.
Cu aceasta dieta puteti pierde 10 kg intr-o luna.
Cum vi se pare dieta asta?Tine cineva cu mine?
POate ca nu o sa dam 10 kg chiar intr-o luna dar daca se da jos 7 tot mi se pare ok.Si nu mi se pare drastica deloc.Nu da gramaj,mananci cat consider pana te simti bine dar sa nu dai pe din-afara.Nu cred ca este o problema de foame.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
Pare interesanta dieta. Totusi, nu cred ca nu conteaza cantitatile. In orice dieta conteaza si cat mananci nu doar ce mananci.
Criss si Alex
tlaura spune:
Si eu sunt in cautarea unei diete (sau doar incerc sa mananc mai putin), dar nu sunt de acord si nu imi plac dietele in care se mananca putin pana la de loc, dimineata! Nu sti proverbul acela: "masa de dimineata sa o mananci singur, pranzul sa-l imparti cu prietenii, iar cina sa o dai dusmanilor"!
Mi se pare foarte adevarata vorba aceasta!
Si nutritionistii recomanda ca micul dejun sa constituie 30% din mancarea pe ziua respectiva.
Incearca sa inversezi micul dejun cu cina! Spor la treaba!
aidaciolac spune:
iulico spor la slabit! 
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
iuliana_2007 spune:
quote:Cred ca ai mare dreptate.Am sa inversez cina cu micul dejun si atunci cred ca o sa fie si mai bine.Multumesc pt sfat
Originally posted by tlaura
Si eu sunt in cautarea unei diete (sau doar incerc sa mananc mai putin), dar nu sunt de acord si nu imi plac dietele in care se mananca putin pana la de loc, dimineata! Nu sti proverbul acela: "masa de dimineata sa o mananci singur, pranzul sa-l imparti cu prietenii, iar cina sa o dai dusmanilor"!
Mi se pare foarte adevarata vorba aceasta!
Si nutritionistii recomanda ca micul dejun sa constituie 30% din mancarea pe ziua respectiva.
Incearca sa inversezi micul dejun cu cina! Spor la treaba!
Laura, mama lui Andrei
Poze
.Am sa o tin o saptamana,poate doua si daca nu vad nici un rezultati am sa renunt.
XIO spune:
la fel ca celelalte retete "miraculoase" de slabit...numai buna ca sa slabesti si sa pui la loc....
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Delidana spune:
Adica in cursul saptaminii maninci la limita si duminica scapi ca iepurele in lucerna. ![]()
Iuliana, te astept cu impresii si rezultate la sfirsitul unei luni de dieta (daca rezisti atita). O spun fara misto-uri sau apropo-uri, chiar sint curioasa daca te tii de aceasta dieta si cu ce rezultate o termini.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
iuliana_2007 spune:
Ok.Am sa vin cu rezultate.Sper sa rezist o luna.![]()
mamica dulce spune:
Eu sunt experta in diete si afirm cu mana-n foc ca daca cineva tine dieta ca la carte o saptamana nu sparge duminica frigiderul,una ca e pacat de muca,a doua ca nu incape!!!Senzatia de saturatie apare mult mai repede.
Mie imi place,incerc sa o tin de maine.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
XIO spune:
:)))
Fetelor zau ..... vorniti cu un nutritionist si in loc sa tineti 10 diete aveti un stil de viata sanatos. Nu va veti mai ingrasa , nu exista restrictii tampe i nici nu v dati peste cap metalbolismul.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
Eu sunt experta in diete si afirm cu mana-n foc ca daca cineva tine dieta ca la carte o saptamana nu sparge duminica frigiderul,una ca e pacat de muca,a doua ca nu incape!!!Senzatia de saturatie apare mult mai repede.
Mie imi place,incerc sa o tin de maine.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
Si mie imi place dieta aceasta si mi se pare destul de echilibrata, incep si eu de luni.
Criss si Alex