Colectia de toamna-iarna 2005 (158)
Raspunsuri - Pagina 21
miha2006 spune:
LEEA intre Petrosani si Deva sunt 100km, nu e departe , 1,3 ore sunt acolo dar ma doare sufletul ca va tr sa stau fara ea, fata asta n-a stat fara mine niciodata in afara saptamanii "test". Cand m-a vazut dupa o saptamana nu si-a dat drumul de gatul meu 30 min, nu vreia s-o dau jos de frica sa nu mai plec. A trebuit sa plec s-o duc pe soacramea acasa cu masina ca Dani bause o bere si abia am convins-o ca mami vine inapoi imediat.
Corapino sa te faci bine si tu si copii si cu munca vezi tu cum e mai bine.
MARIA-ALEXIA sanatate multa, poate scapati doar cu nurofen, sa ne tii la curent.
GABITZA io te inteleg perfect, exact ca tine ma pot descrie si eu, dar... vine o vreme cand trebuie spre binele lor sa le dam putina libertate, stiu ca doare, mie una imi plange sufletul, so' nu ai probleme la mansarda. o sa mai spun asta, poate ajung sa cred si eu
INA mai stiu un caz asemanator, soacramea isi platea mama sa stea cu copilu' adica cu sotiorul meu, hai soacra ca soacra dar s-o platesti pe mama mi se pare si mai "fain", asta e, mai sunt si oameni de astia.
Cum sa pun poze si unde imi spune si mie cineva? Please...
MIHA SI IULIA BUBULINA (22.11.2005)
Mihaelutat spune:
Vecina vocea ta ma cheama. sa inteleg ca ma lasi singura azi pe aleile mohorate? sa iti foe rusine.
azi m-am dat la fund ca am avut o dispozitie de 2 bani, generata de scandalul pe care mi l-a facut rodul dragostei mele aseara la culcare.A urlat, ca plans nu pot sa ii zic, vreo 45 de minute pana a vomitat, de nervi ca nu stau in picioare langa pat cat vrea muschiuletul lui. M-am culcat apoi cu o stare proasta si m-am trezit la fel. Mai mult, George a plecat in Delta, deci diseara sunt singura cu masina de urlet si imi e groaza.... cand eram doi parca ne mai sustineam reciproc.
Sincer nu inteleg ce are, ca nu facea asa urat, ba chiar in ultima vreme adormea singur in camera, habar nu am ce l-a apucat, dar ma termina, ca si daca stau langa el ii ia cam vreo 1 ora sa adoarma, de frica sa nu plec.
cam asa e starea mea, va pupic
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Vecina, naspa teab, stim cum e...Incearca si tu faza cu cititul, poate tine si la voi. Sau poate chiar sa-i citesti si auzindu-ti vocea adoarme. Nu ai nimik de pierdut...
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
crissy77 spune:
Me again.
madau, cu scoala merge bine. Mi-a fost un pic greu la inceput pentru ca cei 2 ani de pauza si-au spus cuvantul.
ioana, poze recente cu Elise nu am din 2 motive bine intemeiate: nu mai sta la pozat si in plus cineva - nu spun cine - mi-a dereglat aparatul, in sensul ca toate pozele+filmuletele ies in ceata.
miha2006, cand o sa am mai mult timp liber (timpul iber a devenit o tinta de neatins la mine [:-(]) o sa te instruiesc. Eu mi-am transferat pozele de pe yahoo pe flikr, dar nu sunt multumita deloc de el. Mi-am mai creat un cont pe picasa, http://picasaweb.google.com , imi place mai mult decat flikr ca pot sa incarc si filmulete.
Leea, iti intorc -ul.
maria_alexia, sanatate la puisor. La noi nu-si face efectul la febra paracetamolul. I-am dat panadol, i-a trecut partial febra si a revenit in scurt timp. Asa ca am fost nevoita sa merg doar pe nurofen.
corap, sanatate si voua.
gabitaco, eu m-am grabit sa merg la scoala ca vreau sa-mi dau definitivatul (altfel pierd modulul pedagogic). Altfel as fi stat acasa pana in decembrie. Si mai lasa gandurile negre! Asa cum a putut avea soacra grija sa-l creasca pe sotul tau, cred ca o sa se descurce si mai bine cu Mateea. Incet, incet o sa se dea si Mateea pe brazda cu mancatul, o sa vezi.
madau, spor la amenajari.
Ina, m-ai intrebat ceva si am uitat sa-ti raspund. La casa suntem tot in stadiul in care eram in vara. Miercurea viitoare vine o echipa sa dea glet+var, sa puna gresia si faianta. Intre timp trebuie sa-mi rezolv cu aprobarile pt gaz si apa.
Noki, eu cred ca ai tinut prea multe cure de slabire de aia nu mai reactioneaza corpul.
Cristina & Elise-Stefania
crissy77 spune:
Incerc sa schimb scutecul. Sa vad daca imi mai amintesc id-ul si parola
Cristina & Elise-Stefania
leea_cv spune:
Gabi vezi tu ca fii-ta o sa fie nora-n casa.A mea casa.Si io is la dracu-n praznic.Asa ca revizuieste-ti atitudinea si lasa copila sa iasa-n lume si fara mama-sa.Doar nu crezi ca te-oi tine si pe tine cu casa si masa
Miha bine i-ai zis lui GABI,numa ca si tu trebuie sa iti pui in aplicare propriul sfat.O sa reusiti amindoua.
Noki psihoooooza.Dubla psihooooza.
Mihaeluta bag sama toti copiii trec prin etapa asta.Voua de la vecina vi se trage.V-a molipsit.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
gabitaco spune:
CristinaN... eu am dat gr 1 cand Mateea avea 2 luni... deh... sunt mai batrana... am 33 de ani....... de aia nu-mi prea arde de scoala.
Cat despre lasatul Mateei cu soacra... sunt convinsa ca va face tot ce poate sa-mi demonstrezeca poate avea grija de Mateea la fel de bine ca si mine....
Mai greu e sa ma acomodez eu cu ideea asta...Da trebe... ca n-am incotro.... si ma bucur ca si Mateea o indrageste pe buni, comunica foarte bine cu ea, soacra ii canta toata ziua, ii spun multe poezii -ca de a fost invatatoare nu profa de boi ca mamai, .... da nu prea sta cu ea fara mami, adica daca vine soacra si o ia la plimbare merge, dar daca o duc la ea si eu plec incepe sa planga . Sunt convinsa ca pana la urma totul va fi bine.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by leea_cv
Gabi vezi tu ca fii-ta o sa fie nora-n casa.A mea casa.Si io is la dracu-n praznic.Asa ca revizuieste-ti atitudinea si lasa copila sa iasa-n lume si fara mama-sa.Doar nu crezi ca te-oi tine si pe tine cu casa si masa
Hai mai cuscra... poate vin sa stau cu nepoteii nostri.... mai barfim si noi una alta....poate imi gasesti si mie o cameruta la subsol acolo...... oricum nu stiu daca ajung eu pana atunci...
glumesc... desigur... e greu dar incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca prea multa cocoloseala strica...
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii