Linte

Linte | Autor: lilach

Link direct la acest mesaj

Cum se pregateste?

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eu am facut-o exact cum faci iahnia de fasole boabe !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

aici gasesti cateva retete:

1

2

3

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

...si orice i-ai face tot gust de fasole boabe are!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

pt copii merge adaugat cam o lingura de linte in pilaful de orez cu carne si legume

http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)
http://b1.lilypie.com/3yvUp3.png

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

quote:
Originally posted by daniella4

...si orice i-ai face tot gust de fasole boabe are!!!




Normal, daca sint din aceeasi familie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Va multumesc pentru retete.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela20 spune:

Va dau si eu reteta de linte, asa cum o pregatesc grecii:
250 g linte se pun la fiert in 2 l apa. Se adauga 1 ceapa taiata, 7-8 catei de usturoi si putin ulei. Se lasa la fiert aprox 1 ora dupa care se adauga putin cimbru, 2 foi de dafin, 250 g suc de rosii, 4 linguri de otet, sare, piper si o cescuta de ulei de masline.Se mai lasa la fiert aprox. 1/2 ora.
Este delicioasa si copiii mei o mananca cu mare placere, mai ales ca la gradinita le-a spus ca lintea contine mult fier.
Pofta buna!
Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Poate e tarziu dar vin si eu cu o reteta

Ceapa, carne, morcovi, cartofi , linte

Calesti o ceapa, adaugi carnita (oaie, miel, berbecut sau vita) adaugi un pahar cu apa lasi sa fiarba un pic, pui bulion, apoi adaugi o cantitate mai mare de apa, in functie de cum se fierbe carnea pui morcovii rondele, apoi cartofi, si la sfarsit lintele fierte in prealabil si scurse. Lasi sa mai dai in cateva clocote si asta e

Louiza 26s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

E bine sa o lasi de seara in apa la umflat ca sa fiarba mai repede.Eventual o poti pune in oala sub presiune.Se mai poate pune lamiie in loc de otetul indicat de lilach.

Mergi la inceput