moda adolescentei voastre

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Eu sunt generatia Lemoni ca mi-a adus aminte de pantalonii purtati in tineeretile mele...of fetelor ca tinere mai sunteti ,deja la voi era destrabalare de-a dreptul!noi...uniforme ,fuste pana in pamant ,bluze crosetate de bunica...lu'stefan cel mare...

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Elyda, cred ca suntem cam de-o varsta. Eu am 35 de ani, iar fustele pana in pamant imi suna tare cunoscut...numai ca eu faceam pe nebuna si-mi scurtam sarafanul de la uniforma de abia-mi depasea ovarele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ce moda in adolescenta mea... sarafanul de scoala era moda! Nu se gasea nimic, cu chiu cu vai, cu pile si relatii gaseai o pereche de cizme frumoase, tricouri sau fuste mai colorate... Tin minte ca la 15 ani am avut prima mea pereche de blugi Levis, cumparata din camine de la studenti... blugi drepti si stramti pe fund, maaama, nu m-as mai fi dezbracat din ei! Mai aveam doua fuste de vara si una de iarna, vreo 3-4 bluze de vara si cateva plovare tricotate pentru iarna. Si bermude... cea mai frumoasa pereche de bermude din oras, obtintua cu mari interventii de mama.
Dar vorba cuiva... eram si noi frumosi... si ne uitam cu jind la colegele care isi "facusera rost" de haine din "shop"

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput