moda adolescentei voastre

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

dianocica, mi-ai adus aminte de rochitele de vara si bocanciDoamne ce le mai purtam vara, mai ales la Costinesti...
"Anarchy" am fost o scurta perioada dar imi aduc aminte ca eram imbracata numai in negru si asta se intmapla tot intr-o vara.
Imi pare rau ca nu am foarte multe poze din vremea aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Se pare ca sunteti mult mai tinere ca mine! Eu imi aduc aminte cu placere de pantaloni mei bufanti albi transparenti , saracu tata facea crize de fiecare data cand ne vedea cu ei.Daca i-as purta si acum? ups nu cred, dar atunci alta poveste.Apoi caciulile kazacesti ,hm vezi de aia zic ca sunteti tinerele pei mie mi-a luat mama una cu juma din salariu ei abia aparuse la mare vindeau polonezi ce mai am spart in iarna aia , dar omului frumos ii sta bine cu orice sic! Glumesc normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by puppe
pantaloni negri largi sus si stramti pe glezna,

Mi-am amintit cit de importanti erau pantalonii astia! Pentru ca nu-i gaseam nicaieri, mi-am facut unii la croitoreasa dupa un model din revista Brigitte (care revista era in viziunea mea "ultimul strigat al modei").

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Cum, mai, si ati uitat de perioada evazati de dupa revolutie?

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (18+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Hahaha super perioada da da !!!! Eu eram o rockarita foarte nebua si suparata pe viata si nenteleasa de nimeni .....bla bla bla....era foarte frumos pe vremea aia fara griji ....
De inbracat ma imbracam in neguru asta e clar ,taiam blugii si ii scriam cu diferite formatii de atunci si capete de morti ,parul lung si ma fardam cu cam mult negru ,bocanci fie vara fie iarna .
Saracii parti ce se mai suparau pe mine si ce se mai chinuiau sa ma inteleaga.
Oricum super muzica pe vremea aia pacat ca acum nu se mai face muzica adevarata (parerea mea).

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

quote:
Originally posted by b_irina_c
A fost o perioada in primii ani de liceu cand la noi in oras era la moda sa porti camasa si vesta (ambele barbatesti). Tin minte si acum ca in disco parca eram o armata de chelneri . Tinuta asta a fost un update la vesta scurta de blugi purtata peste tricou, asortata cu blugi elastici si adidasi tip gheata.
A urmat moda bocancilor... purtati vara cu fuste lungi .
Apoi perioada "non e la rai" (sper ca asa se scrie) cand purtam ciorapi lungi pana peste genunchi si fuste scurte si plisate.

Cred ca suntem cam de o seama
Am avut bocanci cu fuste vara, camasi barbatesti cu carouri si vesta, etc
Tin minte ca am mers la nunta unei verisoare intr-o pereche de colanti negri si fustita plisata de catifea grena pe deasupra, mama ce mandra mai eram... (totusi vad ca aici a revenit moda cu colnati si fusta)

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

quote:
Originally posted by Medeea76

Nuuu.. Eu aveam o pereche de blugi evazati facuti la croitoreasa.. in rest ii, bocanci, traistute de lana.. imi amintesc ca mi-am mai facut la croitoreasa un pulovaras cu maneci evazate dintr-un material de draperii de la second hand Mai aveam o fusta lunga si lalaie din ceva carpa pe care am iubit-o multi ani.. si o rochie lungaaa, cu partea de jos larga, usoara, din panza, cu niste flori mari, care mergea foarte bine la invartit ad nauseam pe "The End"..
mie mi se pare ca eram frumosi

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mi-aduc aminte de o dimineata prin clasa a 9-a inainte sa plec la scoala am stat vreo ora pe indelete in baie sa imi intorc parul a ala oana sirbu.
http://www.port.ro/picture/instance_2/1004727_2.jpg
Mama fuga dupa noi sa nu ne uitam pachetele cu mincare dar sor-mea exasperata : asta mica n-are nevoie, n-o vezi??! are numa sarmale in cap,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by Medeea76

cum sa nu? am trecut si prin etapa !!! jeansi evazati, ie, carare pe mijloc, bratari din piele, pietricele gaurite pe sfoara, la gat, vesta din piele intoarsa cu franjuri, traista....eram pitoresti, ce mai!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

voi practic ati insiruit aici toate combinatiile posibile de moda, mai mult, de obiecte de imbracaminte plus culori, existente de fapt si acum dar le-ati numit caraghioase. Pai acum cum vi se pare ca e "moda"? Si vi sa pare caraghios daca cineva nu se imbraca dupa standardul modei actuale, care o fi aceea?
spre ex zicea cineva de blugii suoraelastici, extrem de strimti pe tot piciorul, asociati cu imaginea de "roker". Pai acu' sint pline magazinele de asa ceva, numai ca nu se cheama rokeri.

Mergi la inceput