moda adolescentei voastre
Buna
Acum cand sunt putin racita se pare ca devin si nostalgica (zambetul timp ma tradeaza - ce bine ca nu puteti vedea)
si nu ma pot abtine sa nu-mi aduc aminte de adolescenta, o furtuna de emotii, trairi si manifestari. Parca aud ecoul vocii mamei mele care urla sa nu-mi mai tai blugii in genunchi sau sa nu-i mai decolerez ca sa para uzati
Am mai trecut prin moda grunge care mi se pare cool si acum....dar la capitolul tunsori odioase nu pot sa nu o remarc pe aia in care aveai parul scurt in fata si lung in spate
. Groaznic!
Rockerii cu acte in regula cred ca nu au uitat blugii elastici sau stramti pe trup
.
Cum erati sau mai bine zis cum ati aratat in perioada adolescentei voastre?
Scrieti orice; cei care citesc sunt sigura ca au imaginatie bogata
Raspunsuri
andriushca spune:
pai, sa vedem, aveam parul lung, tuns in scari, cu carare pe mijloc, purtam jeansi negri elastici, bagati in cizme ciocate negre si geaca de piele peste care puneam o vesta de jeans . (fosta geaca de jeans cu manecile scoase). purtam tricouri "tematice", am avut unul cu Doors si vreo 3 cu Metallica.
aplicam diverse embleme pe maneci, purtam geanta de la masca de gaze a tatalui, pe care pictasem cu vopsea alba un cap de mort. cand nu purtam cizmele, purtam niste bocanci de armata mai mari cu 1-2 numere . (nu gasisem nr. meu).
cam asa aratau rockerii de atunci. ce mult s-au schimbat lucrurile! (sa fi vazut sambata seara la Muse costumatii)
eram penibila, privita cu ochii de acum, dar atunci eram tare mandra!
totusi imi amintesc cu nostalgie si cu placere!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
madalinad spune:
aveam colanti negri, home-made (din ciorapi ff grosi, nu stiu cate sute den, descusuti la talpa si vopsiti de mama), "burlane" (le stiti? tricotate acasa, un fel de caciula cu gaura la ambele capete care tinea si loc de fular). sau "pisici", pantalonii mulati tricotati pe care ii purtam pe sub sarafan...brrr, ce orori!!
puppe spune:
Adolescenta mea s-a petrecut prin ultimii ani ai lui Ceausescu, asa ca nu ma pot lauda ca am fost vreo "stilata". Aveam si eu burlan (alb cu roz), si pantaloni ticotati pe sub sarafan, dar aia era tinuta decenta; in rest, eram mare fan Depeche Mode, aveam niste bocanci negri uriasi nr.38 (purtam 35, dar nu se gaseau numarul meu), pantaloni negri largi sus si stramti pe glezna, un palton negru fara forma aruncat peste cei 1,50 m de care dispun si in care aratam ca un aurolac, dar eu ma vedeam smechera... A, si freza de rigoare, rasa pe ceafa si pe lateral si cu breton pe care ma chinuiam sa-l tapez si sa castig cativa centimetri in varful capului, plus una bucata cruce in ureche si matanii la gat...Numai notele mari m-au salvat de la exmatriculare in cl.XII, dar vesnic aveam certuri cu parintii si cu diriga apropo de tinuta inadecvata. Sper din suflet ca fiica-mea sa nu-mi semene!!![]()
josefine spune:
ce subiect interesant! eu eram mereu impotriva curentului, imi doream asa tare sa fiu la moda, dar maica-mea nu ma lasa, ca spunea ca trebuie sa fiu altfel decat ceilalti. cand se purtau blugii prespalati, eu aveam blugi rosii, cand erau la moda paltoanele, eu aveam o pufoaica. in schimb, am reusit sa fiu putin inaintea "modei", am introdus tunsoarea "donna" din dallas in clasa - stilul rotund. ma mai gandesc si mai revin.
m_monique spune:

eu mi-am petrecut adolescenta in primii ani de "libertate". in consecinta purtam haine de la ajutoare, ca doar erau unicate si eram dupa "ultima moda".
am purtat si blugi albastri prespalati, si blugi negri strech, tricouri cu metalica. imi aduc aminte ca atu8nci cand mi s-au ros blugii intre picioare am croit din ei vesta.
purtam adidasi training sau ghete puma, nu conta ca e vara sau iarna.
eram tunsa fie in scari, fie cu parul drept pana la umeri si scurt in crestetul capului. si imi era o ciuda ca nu aveam parul macar putin ondulat. am incercat sa-mi pun moate si aratam ca
. din fericire nu mi-am pus niciodata permanent, desi atunci as fi fost tentata.
atunci am invatat sa fumez ca asa eram
. obicei pe care l-am abandonat dupa o perioada, dar pe care l-am reluat de cand sunt salariata.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
b_irina_c spune:
Super subiect!
A fost o perioada in primii ani de liceu cand la noi in oras era la moda sa porti camasa si vesta (ambele barbatesti). Tin minte si acum ca in disco parca eram o armata de chelneri
. Tinuta asta a fost un update la vesta scurta de blugi purtata peste tricou, asortata cu blugi elastici si adidasi tip gheata.
A urmat moda bocancilor... purtati vara cu fuste lungi
.
Apoi perioada "non e la rai" (sper ca asa se scrie) cand purtam ciorapi lungi pana peste genunchi si fuste scurte si plisate. Si spre finalul liceului bluzitele minuscule cu vedere la buric
.
Cu tunsoarea nu stiu cat de la moda eram... aproape tot liceul am fost tunsa f scurt, cu breton si perciuni (era o tipa in emisiunea Ambrei care era tunsa asa).
Intrebare:"cum ati aratat in perioada adolescentei voastre"
Raspuns: CARAGHIOS!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
daniella4 spune:
Nu ma pricep tare mult la moda, imi amintesc ca erau la moda niste tricouri cu plasa, dupa care alergam cu limba scoasa si care acum imi provoaca greata.![]()
oanna3 spune:
tin minte ca purtam tocuri de peste 10 cm; si fuste mini - mini, decolteuri si parul lung, iar blugii f stransi pe fund
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra
Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)
http://b1.lilypie.com/3yvUp3.png
iubesc si sunt iubita
Guguluff spune:
Ma recunosc si in ciocate negre si in bocanci de armata. Si in colanti negri cu fusta rosie si in camasile cu vesta(a la East 17
). Era un amestec de tendinte in moda de dupa revolutie ca eram cu totii debusolati. Luam putin din toate si le amestecam iesind ceva... dezastruoas d.p.d.v. al modei dar era cool pt noi. Parul l-am avut lung tot timpul, cu diverse tendinte sau culori. Oricat de ciudat ne imbracam noi atunci aveam o scuza, nu se gaseau destule si nici nu stiam ce se poarta in afara decat cu 10 ani intarziere. Acum ce scuza mai au adolescentii ca marea majoritate se imbraca... naspol.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
dianocica spune:
am inceput cu senilele. fuste, pantaloni..mai putin importanti..trebuia sa ai senile in picioare
apoi am trecut la rochite scurtutze din matase cu floricele si bocanci de la clujana.urmate de fustele plisate, tot scurte, cu sosetele lungi si aceeasi clujana...
apoi blugi taiati, nu oricum, doar firele verticale, sa ramana tesatura aia pe alb. bocancii vara-iarna, vara-iarna..
la un mom dat am trecut la punk. cercei peste tot, alti bocanci... pantaloni army, cizme cat mai butucanoase..
nu mai stiu eu daca exact asta a fost ordinea....dar..mai conteaza?tot cool eram
. a, si nu regret nimic! daca as lua-o de la capat..
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius