Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (234)
Raspunsuri - Pagina 3
Biancas spune:
Maraki..cum 35 ore? La Angelo? Si se zicea ca al doilea vine mai ushor ca primul...si al treilea...cred ca si mai ushor...
Si eu am avut cam 24 ore dar cu dureri cand si cand si contractii aiurea cand si cand. Pe Sandra am nascut-o cu pastilutza la 41 saptamani si 4 zile. Nu mai vroia sa iasa odata. Cine stie cat ma tinea nasterea daca la Dani a fost cum a fost
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
ASTERY bafta la dr si nu uita ca suntrm langa tine....sunt sigura ca va fii totul ok
asteryaro spune:
Cosmi, multumesc mult, daca nu v-as stii pe voi langa mine, mi-ar fi infinit mai greu, recunosc.
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
Biancas spune:
Astery bine ai facut ca te-ai descarcat.Personal iti spun ca m-am certat cu tine nu cu copilul tau. Si faptul ca aflu de la tine ce are copilul tau si prin ce proceduri treceti ma face sa mai invatz inca o chestie. Pacat ca esti plina de ura. Iti multumesc pt parerea ta cu toate ca o stiam dar asta nu m-a facut sa nu ma gandesc la copilul tau.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
daca va povestesc de la bibi...rasu plansu, ma duc la dr si ala zice ,,gata nastem,,eu cand aud sun sotu,,vino ca nasc acum,, ala sa faca si accident , era 10 dimineata , intru in sala imi face o injectie si stau , si stau ..auzeam tpete si ce ziceam in gand,,ce nebune, ce dracu or urla asa?? pai cand mi a venit radu.........a zburat cana ca am arunca ti pe langa doctor care privea la tanar si nelinistit iar cand am ineput a urla ,,,,,,a fugit gabi de pe hol........a si intra asistenta si ma intreba mieros,,sotu va intreaba cum va simtiti???? iar eu ii ziceam ......ca dracu
T_Ioana spune:
Cristina, ma bucur ca te mobilizezi si esti constienta ca Razvan are nevoie de tine la capacitate maxima. E foarte bine ca te poti descarca prin plans, fa-o de cate ori simti nevoia, iar in rest, noi suntem aici si facem tot posibilul sa te ajutam cu ce putem: sustinere morala, incrajari sau chiar un umar pt episoadele plangacioase! Nu e musai sa treci singura prin toate astea, suntem alaturi de tine sa te incurajam si sa tinem pumnii sa fie totul bine pentru Razvanel.
In alta ordine de idei, am o veste care pe mine m-a bucurat foarte mult: fosta noastra colega de odisee, si practic prima mamica din gashca- Bianca (AYUMI)-, cea care a nascut prima spiridusa (care din pacte s-a stins dupa numai 2 saptamani) este mamica a doi baieti gemeni in varsta de 3 luni (implinite azi). Au fost cam mititei la nastere si sunt inca in spital dar in curand vor fi impreuna cu mamica lor! O alta mamica luptatoare! Ma bucur din tot sufletul pentru ea si pentru cei doi micuti! Aici sunt filmulete cu ei: http://good-times.webshots.com/album/560587898nXgGOu
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
monica70 spune:
BOMBO distractie placuta!
IOANA mersi de link ,am urmarit-o si eu din umbra pe Ayumi si stiam de baietei,dar n-am bazait-o pentru ca nu cred ca si-ar aminti cu drag de noi - automat si-ar aminti si de biata micutza,iar in lupta ce o poarta de trei luni incoace,asta i-ar fi lipsit
ASTERY lasa ca e foarte buna cate o tura de ,daca am trage-o mai des, ne-ar face mai bine.
COSMI ai dreptate ca unele de-aici s-au atasat mai mult unele de altele.Ce voiam sa zic, e ca mi se pare normal sa fie asa ,dar asta nu inseamna ca daca nu se raspunde cuiva sau nu se intreaba de cineva,automat,gata, nu ne pasa deloc de respectivul...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php
maraki spune:
Ursoaico, baga si un rand despre voi, pe langa salut
Bombo super tare va distrati azi! Sa aveti pofta la ce gasiti bun
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
ralirali spune:
Cristina, ma bucur enorm ca iti gasesti resuresle de energie si esti optimista pentru Razvan. Doamne ajuta sa fie totul bine si sa vii numai cu vesti bune.
Moni, am incercat sa vad pozele de nu am reusit, maiincerc maine seara de la munca.
Ioana, merci de link, am mai citit si eu despre Ayumi si ma bucur ca lucrurile merg spre bine.
Noi am fost astazi la ziua fetitei unei cunostinte si strumfa s-a distrat la maxim cu copiii.
Revin maine seara, pupici.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul