Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (90)
Raspunsuri - Pagina 5
asiza spune:
Monicabb, acs, bine ati revenit! Asteptam poze!
Roana, si Denis se mai irita in jurul guritei de la suzeta, dar trece repede la aer...dermatita e prea mult spus cred eu...incearca sa-l lasi mai mult fara suzi, eventual da-i-o cand se culca doar...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
flore26 spune:
KIKINEATA eu am scos/o pe Alessia afara...era fara febra
YAGMUR papucei de la orchestra, la noi se gasesc la MinibluDIA nu stiu de unde sa cumperi biberon, noi nu servim DAINOCICA zici sa nu ne plangem, hi? Pai ieri ne/a iesit nr.4, si s/a trezit de catev aori in intervalul 1- 5. Mi s/a parut...o noapte horror. Inseamna ca a fost o super noapte fata de ce va urma . Rabdare multa...VAzut poze de fulguleti frumosi, frumosi, DANI si TUDORFLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
dianocica spune:
asiza nu
fetele din buc: de unde ati luat colargol? chiar nu a folosit nimeni?
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
asiza spune:
quote:
Originally posted by marani
ASIZA, am citit intrebarea ta, n-am dat usturoi si nici nu stiu cand se da. Stiu ca e f bun pt organism. Eu aceiasi intrebare o aveam despre ciuperci, nu bureti din padure sau ghebe, ci champignions din comert.
Ajutati-o pe Sonia
mamica de bubamara (02.12.2006)
Da, da si eu ma gandeam la champignoanele din comert...dar zau ca habar n-am cum sa le gatesc...in cartea mea de retete pentru bebici zice ca ar fi ok ciupercile la varsta lor...ai vreo idee de cum pot fi gatite ( ca eu doar ciuperci din conserva foloseam pana acuma)?
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
ruxandra_sb spune:
Reusit de gatat cele cateva pagini din ast capitol. Deci:
Mirona, ca sa vezi daca o strategie are sau nu succes tb sa ai putina rabdare. Adica nu poti spune dupa numai 1 zi ca mesele la interval de 4-5 ore nu merg si Kara papa tot prea putin. Incearca asa cel putin o saptamana si apoi tragi o concluzie. Plus ca incet-incet va incepe sa-si faca si fierul efectul. Tinem pumnii!
Dia si pe mine ma intereseaza Bfree de 240 ml, pt nepotica. Ca si pe www.babybfree.ro/bfree_parinti.html" target="_blank"> asta tot numai de 120 ml sunt..
Laura, avem acelasi suport pt baie. Cat despre Dani cel frumos.. eu nu mai am ce sa adaug.. Va fi o mandrete de barbat, iar fetele vor roi cu siguranta..
Asiza, nu inca nu usturoi. Cred ca-i prea devreme. Da habar n-am de cand e permis. Pun pe lista de intrebari..
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
desiree spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Cu ce ati sters la nasuc bebeii muciosi ca sa nu se irite??
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
cu servetele umede doar....
da, scoate-o afara e mai bine decat sa o tii n casa unde mucii parca sunt mai numerosi ! daca nu are febra ....
diana, curaj! o sa treaca....pana la un an scapati....noi sigur o sa suferim pana la 2 ani in ritmul in care ii ies lui Octavian..avem 1 si 1/4 dinti
asiza, eu nu vad nimic in rau in a pune usturoi in mancare...e foarte sanatos pentru organism...evident, intrucat e condiment, la inceput nu cred ca trebuie sa exageram cu el...pupici
mirona, daca ai hrani-o din ora in ora? adica nu sa ii gatesti la fiecare ora ceva ci din aceeasi mancare sa ii dai sa zicem maxim 5-6 lingurite, peste o ora inca 5-6 si tot asa.....imi dau si eu cu parerea! mie nu mi se pare putin cat mananca Kara..sincer ! nici mult, da nici f putin...ea e mica si e normal sa pape mai putin ca unu de 12 kile de exemplu....
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
SUNTEM PENTRU INTOARCEREA AELITEI
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Ruxandra, hai ca suntem in aceeasi situatie. Ce-i dai si daca-l scoti afara zi-mi te rog si mie.
Nu-i dau cu nimic. Doar daca mi se pare ca nu poate respira/manca (adica daca-i infundat) cu ser. Deocamdata nu e cazul.. curg singuri. Si i-am scos aseara, dupa baie, cu pompa. (noi nu folosim celebra batista). Deci pana una, alta.. doar atat.
Si da, il scot afara.
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
dianocica spune:
Fetele care aveti batista bb in varianta fara aspirator. de care aveti? e silentios?
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Ralumat spune:
Buna tuturor.
Raspuns rapid: Biberoane BFree se gasesc la unele farmacii Helpnet. Cautati pe siteul lor, ca apare exact la ce farmacii au in stoc.
O saptamana placuta!
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Monicabb
Cand am ajuns acasa, cine ne-a intampinat la usa? Dragos. Mititelul. Sa va spun cum a reactionat? S-a uitat foarte serios la noi timp de vreo douazeci de secunde, a zambit un pic, dupa care a pus botic si a inceput sa urle. Se uita cand la unul, cand la altul, urla si lacrimile i se innodau sub barbie. Nu va spun cum m-am simtit cand l-am luat in brate sa-l linistesc si nu am reusit. L-a linistit bunicul si incet, incet, ne-a acceptat. Nu ma asteptam la reactia asta si nici nu pot intelege ce a fost in sufletelul lui. E clar ca a simtit ceva foarte puternic si asa s-a manifestat. Asta e.
Monica, stai calma si, in primul rand, nu te invinovati. Asa a procedat Grigore cand si-a revazut bunica dupa 2 saptamani. Dadea sa rada/dadea sa planga.. bagandu-si capul in mine. Era si surprins, si speriat, si bucuros.
A fost o supriza mare pt Dragos.. c-au aparut brusc mami si tati. Ca el nu stia, nu-l prevenise nimeni. Si acea emotie puternica el si-a exprimat-o prin plans.
Cand am avut revederi cu conul dupa 1-2 saptamani de pauza.. stateam pe loc, linistita, calma, si-i zambeam.. ii zambeam mult. Il luam cu binisorul sau lasandu-l pe el sa vina la mine. A fost mereu o.k. si peste nici o ora cine facea figuri ca vrea cu mama si nu cu bunica?? Pezevenghi nerecunoscator.