Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (90)
Raspunsuri - Pagina 5
asiza spune:
Monicabb, acs, bine ati revenit! Asteptam poze!
Roana, si Denis se mai irita in jurul guritei de la suzeta, dar trece repede la aer...dermatita e prea mult spus cred eu...incearca sa-l lasi mai mult fara suzi, eventual da-i-o cand se culca doar...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
flore26 spune:
KIKINEATA eu am scos/o pe Alessia afara...era fara febra
YAGMUR papucei de la orchestra, la noi se gasesc la MinibluDIA nu stiu de unde sa cumperi biberon, noi nu servim
. Rabdare multa...
VAzut poze de fulguleti frumosi, frumosi, DANI si TUDOR

FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
dianocica spune:
asiza nu
fetele din buc: de unde ati luat colargol? chiar nu a folosit nimeni?
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
asiza spune:
quote:
Originally posted by marani
ASIZA, am citit intrebarea ta, n-am dat usturoi si nici nu stiu cand se da. Stiu ca e f bun pt organism. Eu aceiasi intrebare o aveam despre ciuperci, nu bureti din padure sau ghebe, ci champignions din comert.
Ajutati-o pe Sonia
mamica de bubamara (02.12.2006)
Da, da si eu ma gandeam la champignoanele din comert...dar zau ca habar n-am cum sa le gatesc...in cartea mea de retete pentru bebici zice ca ar fi ok ciupercile la varsta lor...ai vreo idee de cum pot fi gatite ( ca eu doar ciuperci din conserva foloseam pana acuma)?
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
ruxandra_sb spune:
Reusit de gatat cele cateva pagini din ast capitol. Deci:
Mirona, ca sa vezi daca o strategie are sau nu succes tb sa ai putina rabdare. Adica nu poti spune dupa numai 1 zi ca mesele la interval de 4-5 ore nu merg si Kara papa tot prea putin. Incearca asa cel putin o saptamana si apoi tragi o concluzie. Plus ca incet-incet va incepe sa-si faca si fierul efectul. Tinem pumnii!
Dia si pe mine ma intereseaza Bfree de 240 ml, pt nepotica. Ca si pe www.babybfree.ro/bfree_parinti.html" target="_blank"> asta tot numai de 120 ml sunt.. 
Laura, avem acelasi suport pt baie. Cat despre Dani cel frumos.. eu nu mai am ce sa adaug.. Va fi o mandrete de barbat, iar fetele vor roi cu siguranta..
Asiza, nu inca nu usturoi. Cred ca-i prea devreme. Da habar n-am de cand e permis. Pun pe lista de intrebari..
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
desiree spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Cu ce ati sters la nasuc bebeii muciosi ca sa nu se irite??
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
cu servetele umede doar....
da, scoate-o afara e mai bine decat sa o tii n casa unde mucii parca sunt mai numerosi ! daca nu are febra ....
diana, curaj! o sa treaca....pana la un an scapati....noi sigur o sa suferim pana la 2 ani in ritmul in care ii ies lui Octavian..avem 1 si 1/4 dinti
asiza, eu nu vad nimic in rau in a pune usturoi in mancare...e foarte sanatos pentru organism...evident, intrucat e condiment, la inceput nu cred ca trebuie sa exageram cu el...pupici
mirona, daca ai hrani-o din ora in ora? adica nu sa ii gatesti la fiecare ora ceva ci din aceeasi mancare sa ii dai sa zicem maxim 5-6 lingurite, peste o ora inca 5-6 si tot asa.....imi dau si eu cu parerea! mie nu mi se pare putin cat mananca Kara..sincer ! nici mult, da nici f putin...ea e mica si e normal sa pape mai putin ca unu de 12 kile de exemplu....
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
SUNTEM PENTRU INTOARCEREA AELITEI
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Ruxandra, hai ca suntem in aceeasi situatie. Ce-i dai si daca-l scoti afara zi-mi te rog si mie.
Nu-i dau cu nimic. Doar daca mi se pare ca nu poate respira/manca (adica daca-i infundat) cu ser. Deocamdata nu e cazul.. curg singuri.
Si da, il scot afara.
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
dianocica spune:
Fetele care aveti batista bb in varianta fara aspirator. de care aveti? e silentios?
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Ralumat spune:
Buna tuturor.
Raspuns rapid: Biberoane BFree se gasesc la unele farmacii Helpnet. Cautati pe siteul lor, ca apare exact la ce farmacii au in stoc.
O saptamana placuta!
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Monicabb
Cand am ajuns acasa, cine ne-a intampinat la usa? Dragos. Mititelul. Sa va spun cum a reactionat? S-a uitat foarte serios la noi timp de vreo douazeci de secunde, a zambit un pic, dupa care a pus botic si a inceput sa urle. Se uita cand la unul, cand la altul, urla si lacrimile i se innodau sub barbie. Nu va spun cum m-am simtit cand l-am luat in brate sa-l linistesc si nu am reusit. L-a linistit bunicul si incet, incet, ne-a acceptat. Nu ma asteptam la reactia asta si nici nu pot intelege ce a fost in sufletelul lui. E clar ca a simtit ceva foarte puternic si asa s-a manifestat. Asta e.
Monica, stai calma si, in primul rand, nu te invinovati. Asa a procedat Grigore cand si-a revazut bunica dupa 2 saptamani. Dadea sa rada/dadea sa planga.. bagandu-si capul in mine. Era si surprins, si speriat, si bucuros.
A fost o supriza mare pt Dragos.. c-au aparut brusc mami si tati. Ca el nu stia, nu-l prevenise nimeni. Si acea emotie puternica el si-a exprimat-o prin plans.
Cand am avut revederi cu conul dupa 1-2 saptamani de pauza.. stateam pe loc, linistita, calma, si-i zambeam.. ii zambeam mult. Il luam cu binisorul sau lasandu-l pe el sa vina la mine. A fost mereu o.k. si peste nici o ora cine facea figuri ca vrea cu mama si nu cu bunica?? Pezevenghi nerecunoscator.
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!