Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roana spune:

fetelor,

Va pup pe toate. imi cer scuze ca nu am timp sa citesc nimic, sunt la servici, am de lucru.

de vreo saptamana la Alex i-au aparut in partea stanga langa gurita niste bubite . am zis ca de la saliva, de sub suzeta ca daca ii scot suzeta ii mai dispar. nu m-am ingrijorat am vazut ca trec . a fost si mai rau si a trecut. am zis ca e o iritatie sa nu ma agit degeaba.
Ieri a fost la mine o prietena care a zis ca poate fi dermatita de contact de la suzeta.

A mai avut vreun fulgulet asa ceva? pana ajung la medic vreau sa stiu voi ce ati facut?

Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza.............brrrrrrrrrr ce frig este si mi-e teama ca ma incearca o raceala...
Shoshika, alt bebe frumos printe noi.... Blondutzul de Tudor
Dia/Kikineata, unde gasesc Orchestra??? Las' ca se deschide mare mall la noi si sigur voi gasi acolo.. acum astept si alocatia de 1400 RON ca sa am bani
Dandusa, ce link, ce asternuturi??? Iarasi citesc si imi iese repede din cap
Kikineata, la iarna ne facem partenere de plimbare ptr ca ai mei stau langa cinema Glendale.. ce zici???
Marani, bafta la faculta
Iarasi nu apuc sa citesc tot...
Sa mai pove ce am facut sambata seara.. am ajuns la expati acasa la game night... mai erau inca 5 copii cu varste intre 1 an si 7 ani... toti adusi direct in pijamale.. mi s-a parut super ideea.... Luca s-a jucat cu Luc care face un an luna asta.... expatii jucau domino la subsol, la mansarda se juca ceva dar nu stiu cum se cheama... e o chestie lunga de lemn pe care se pune nisip si arunci cu niste discuri.. pare fain...
Ieri am iesit la plimbare cu o americanca si cainele ei... Luca a fost in culmea fericii cand am ajuns la ea.. (la ea a avut loc chefu' de sambata) si Shalem l-a pupat... tipa de fericire... in fine, dadaca cand a auzit era sa ma bata.. ca daca il musca etc, etc...Doamne, ce haotic scriu
Aoleu.. m-a sunat sefu' Revin!!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ne-am intors din concediu. A fost excelent!
Am intrat sa va salut si sa va spun ca mi-a fost dor de postarile voastre (si de pozele fulguletilor).

Ma apuc sa citesc din urma :).

Numai bine,

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

neata. am scapat de muci . multumesc minunatelor pentru sfaturi.
am vazut si eu pozele cu Dani cel frumusel. si pe Tudor cu ochii albastri.
Kiki eu am scos-o afara cand avea mucisori. imi pare rau ca nu ati dormit. nici noi nu am avut o noapte prea buna. doar ca ea s-a trezit dupa tzitzi. multa sanatate va dorim.
Ruxandra ce va mai plimbati voi. dupa ce vine masinuta cred ca saptamana asta, pe la sfarsit sper sa plecam si noi macar un weekend. sanatate conului, sa ii treaca repede muci.

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Am intrat si eu sa va pup si sa va spun ca sambata mi-a venit CM, iar duminica sarcina s-a eliminat.
Acum astept sa treaca si sa ma duc la eco, sa vad daca s-a eliminat complet, sa-l intreb pe dr daca trebuie repaos sexual si in cat timp avem voie sa ramanem insarcinati iar.

Maya este bine, doar ca are mucishori muuuuulti! febra nu, tuse nu, doar 5 carutze de muci pe zi! De vesela este vesela, nu e apatica deloc, e super ok, cu chef de joaca permanent. I-am dat eferalgan sirop si colargol, acum astept sa-i treaca.

Va pupacim muuult.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by kikineata

Uf ce noapte n-am dormit aproape deloc. Mucii rauri rauri. Aspirata noaptea de vreo 3 ori se trezea din sfert in sfert de ora.
INTREBARE?? Pot iesi afara cu ea asa mucioasa tare??

A-deju....cum dadeai fluimicil?? de cate ori pe zi? ala albastru de 100 nu??

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Eu am scos-o pe Maya afara ca nu are febra, doar muci muuuulti.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

kikineata scos afara neaparat, aerul e mai umed, ii face mai bine la nas, se mai desfunda. sa fiti pregatite pt cand intrati inapoi in casa..sa vezi atunci muci...sters cu mana sau direct batista bb. sanatate multa

noi suntem rau. da' rau rau. e a doua noapte in care s a trezit de 500 de ori...urelete, scandal..nurofenul tre oprit ca facem deja 4 zile, mai bagam cate un paracetamol si calgel cat cuprinde d'..e rau...fetele cu bbi cu 0-1-2 dinti..va rog din suflet nu va mai plangeti...fiti fericite ca vor fi deja mari cand ajung la masele. care nu se compara...nici cand i au iesit dintii de sus, la interval de o sapt unul de altul, 4 la nr, nu a fost asa rau..nici pe aproape..sper doar sa ma mai tina spatele, si sa reusesc sa-l distrag ...

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

DIANOCICA, stiu ca nu te incalzeste cu nimic mesajul meu, dar imi pare rau ca suferiti asa de mult. Daca-ti zic ca o sa treaca si asta iar nu te ajuta cu nik, dar putere mami!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Kikineata, scoate-o afara chiar daca are muci...de sters la nascuc, mai mult cu mana goala ca sa nu se irite, rar afara servetele batistuta. Sanatate multa!

Dianocica, saracutul d...of, Doamne ce-l mai chinuie maselele! Tinem pumnii sa treaca repede...

In cazul in care intrebarea mea a fost transparenta, o repet: Ati dat usturoi copiilor???? Multzam pentru raspunsuri!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

ASIZA, am citit intrebarea ta, n-am dat usturoi si nici nu stiu cand se da. Stiu ca e f bun pt organism. Eu aceiasi intrebare o aveam despre ciuperci, nu bureti din padure sau ghebe, ci champignions din comert.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput