Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Dia, felicitari pentru dintisor!
Sa stii ca si eu am sa fac bebe 2 numai de dragul experientei fericite de a avea un copil mancacios, exista o superstitie care zice ca daca primul copil a fost un mofturos, al doilea infuleca tot..Da' s-ar putea sa nu doarma noaptea...

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

sau sa nu manance si sa nu doarma noaptea

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dia, io zic sa te duci la somn, ne vedem maine, cu forte proaspete si retina hodinita, ca de-aci de la "costantza" se vede totul in regula... dar, dupa cum ziceam, la cum imi pica si mie genele... n-as baga mana-n foc :))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dia, da-ti de trei ori peste gura si scuipa-n san!
Hai ca fug la culcare, m-am luat cu vorba, deh, daca eram beton la subiectul asta, cum sa nu ma bag in sama???? Ca la culturalizare...vad ca-s codasa.
Donia, Ktrinel, or dormi fetele astea machite pe spatiul verde canadian??

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Chiar asa, Dia, nu stiu ce caractere cracanate vezi tu, ca si de la SM totul se vede ok. Sau e o cracaneala cu substrat si nu pricepusi io??
No, noapte bunaaaaaaaaaaa!!!

David al meu

Mergi la inceput

asa, dc tot n-am ce face la ora asta (ca decat sa fac semiluna bucataria, mai bine imi tai un deget)... cred ca stiti parerea mea vehementa referitor la batutul copiilor... nu sunt de acord nici cu o palmuta peste mana, nici cu tipatul la copil... cu atat mai putin cu o batie sau cu scuturatul copilului .... dc ma apuca tipatul prefer sa ma bag in baie si sa urlu intr-o punga decat la copil care n-are nici o vina decat ca are o mama proasta care sta rau cu nervii cateodata ... eu sincer, chiar cred (si stiu) ca se poate creste un copil fara bataie si fara tipete... frumos si echilibrat ... si mai stiu ca nu e bine sa aiba o lista de interdictii lunga cat china... si nici sa-i dai peste mana cand face ceva ce nu-i voie.. metode exista multe, exista si carti f bune de citit pe tema asta, scrise de psihologi care explica pe intelesul tuturor ... daca o sa am vreme , poate ca o sa caut pasaje despre asta si o sa postez aici ...
si apropo de mamele care-si paluiesc copiii, era sa mi-o iau asta iarna in parc cand i-am zis vreo 2 unei mame care si-a scuturat si palmuit peste fata copilul de 2 ani ca s-a murdarit in timp ce se juca ...... se pare ca asta e marea problema a mamelor din parc care-si bat copii- ca se murdaresc ... tin sa spun ca urasc mamemle care-si duc copiii in parc si le zic sa aiba grija sa nu se murdareasca... pai de ce nu tin copiii in casa daca nu vor sa se muradeasca? cum sa te joci la groapa de nisip fara sa te murdaresti???

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

adeju, roxanica, nu stiu ce-ati facut, ca acu' le aveti voi cracanate si ale mele-s ok cred ca e cazul sa ma culc, nu?

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Eva Ioana de Fatima
Grigore de Ruxandra
Rares de Ramsan
Celeste de Avdanaarhire
Ana de Marcelac
Octavian de Desiree
Tudor Alexandru de Ruxmax

Porumbita, chiar ca aveti o luna plina! La multi ani fericiti de casnicie, la multi ani sotului tau si sa fie intr-un ceas bun taierea motului lui Mario!
Dianocica, eu am cumparat Colargol de la o farmacie de langa Cora Pantelimon. Vai de mine, ii mai iese o masea?! Bietul d, ce l-o durea, saracutul! Sper sa iasa repede si sa scapati de chin si el si voi! Multi pupici de la noi! Stiu ca te-ai gandit la noi si ne-ai tinut pumnii sa fie bine!
Kikineata, ce ghetute si cizmulite super are Sara Maria! Si cat e de frumoasa pustoaica!!!! Am sters-o la nasuc cu servetele umede de la Dalin, ca sunt singurele de la care nu-i apar pete rosii pe fata. Nu s-a iritat deloc. Sanatate multa printesei!
Bambo, articolele!
Asiza, ma bucur ca ai iesit din butoi! Nu i-am dat inca usturoi Alexiei.
Shoshika, vazut frumusetea de flacau! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
Laura, ti-am admirat scumpetea de baiat! Cu tine seamana, leit! Sanatate multa surioarei tale!
Miro, ce tare e Kara mancand singurica! Tot incerc si eu sa-mi fac curaj si s-o las pe Alexia sa se hraneasca singura din castron. Habar n-am ce sugestii ta-ti dau, ca si noi ne chinuim acum cu noul progrm, mese mai mici si mai dese, care se suprapun cu orele de somn din timpul zilei si iese o mare bulibaseala. Ma rog, sper sa gasesc o solutie pana la urma.
Kokorina, pupicei multi si voua! Poze, poze, poze!!!! Sunt convinsa ca-ti sta super!
Monica, Acs, bine ati revenit din vacanta!
Ruxandra, sa va traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si norocoasa! Sanatate multa conului!
Ingeras,
pup] pentru Dianarus si multa sanatate lui Marc si Ianis! sa treaca repede perioada asta!
Acs, insanatosire grabnica puiutilor tai!
Dolores pupam Davidutzu si ii uram insanatosire grabnica!
Flore, m-a ingrozit ce povestesti de prietena aia a ta! E chiar obsedata! Bietul copilas!
A_deju, si motanul e mucios? Sanatate multa, multa!
Danutz, frumos tare si dulceeeee foc Rares!
Dianocica, NU, in nici un caz! Mai repede m-as da eu cu capul de pereti decat sa-i dau ei vreo palma! Efectiv mi-ar fi sila de mine, daca as ajunge in asemenea hal! Eu refuz sa cred ca vreuna din mamicile de pe forum ar putea sa-si palmuiasca/loveasca copilasul!
Dia, felicitari pentru dintisor!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

...ne intoarseram...dar ce as mai fi ramas..desi am plecat pe ploaie, vremea s-a indreptat spectaculos si m-as fi furisat printr-o insulitza pe acolo, una din alea 1000...oricare ...

oare as mai putea sa va minunez, sa va suprind spunand ceva nou de Donia? we finally met. Doamne, ce om dragutz...ti-e si jena sa nu scoti vreun porumbel sau sa scapi servetzelu' pe jos cand e langa tine...la fel de minunata cum o stiti si o cititi...si cu o familie fermecatoare . ma scuzati, dar pe mine m-a cucerit domnu sotz ..un barbat atent (sa vedeti cum il hranea pe Cristinel) si cata bunatate radia ...iar despre domnisoara Roxana ...o balerina-papusica-dansatoare-glumeata...cu o privire agera de sub breton...si cu un accent romano-englez foarte haios. dar scopul principal a fost sa il iau de falcutze pe Cristinel... Julia a fost mult prea zvapaiata ca sa vada minune de baiat si in afara ca ii fura jucariile, contactul a fost minim. apropo, Donia, de ce l-ati tinut numai in carutz ? daca il lasai pe jos sa vezi ca il apuca mersul...dar lasa, mai bine INCA, asa, decat sa alergi ca mine dupa pupaza de Julia...oricum vine si vremea aia...

si ce alta papusica am avut onoarea sa cunoastem? pe Nicole de Almo. O domnisoara in adevaratul sens al cuvantului...cu coditze si fustita , cu privire gingasa...cu nasucu'n vant...daca ati fi vazut cum isi purta ochelarii de soare...si cu ce tact ii rodea ...Mama Almo e doamna bine, cu clasa, cu o familie super ... cu un sotz simpatic foc (Julia mea cred ca a avut un crush on him).

Ne-am simtit bine, a fost cam scurt si obositor cand intalnesti atata lume si ai vrea sa vorbesti un pic cu fiecare...sa asociezi fetze cu nick-uri...ma gandeam de multe ori fiind acolo, cum ar decurge o astfel de intalnire la fulguletzi...ma ia cu fiori ...ce emotii as avea...e extraordinar, desi nu am fost foarte activa ca si la fulguletzi , sa poti vedea ce se ascunde in spatele unui prieten "virtual"...parca ti se pare ca il cunosti de=o viata...f haios a fost ca pe barbati/sotzi toata lumea, adica fetele, ii recunosteau..." a, tu esti X, sotul lui Y?"...saracii erau uluiti...pai sigur, ca noi punem poze pe forum cu noi, cu copii, cu familie....si ne stim, dar ei erau picati din luna si intrebau mereu: Da' de unde ma cunosti? ...cred ca pt ei a fost o intalnire ff aparte...na, asa e cand organizeaza femeile

Donia, eu si Monica am luat croaziera de la 10 jumate si la intoarcere m-am uitat poate va vad veniti pt celelalte croaziere...dar ne inghitise un val de coreeni...care faceau poze cu Julia ca si copii romani la mare cu maimutza......cred ca era jumate de Korea acolo...deci nu ne-am mai vazut...imi pare nespus de rau , mai ales ca vremea a fost superba si puteam sta la terasa la povesti...dar, cum ii scriam si Monicai, poate data viitoare neintalnim in formula restransa si recuperam...chiar si asa insa, sunt foarte fericita ca am fost acolo in cele din urma. sa speram ca e numai inceputul.

in concluzie, a avut loc si intalnirea fulguletzilor canadieni (fara mamaana cu gemenele ei pe care le asteptam neaparat data viitoare) dovada aici

o sapt minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dragelor minunate, sper ca va regasesc bine, sanatoase si cu putere de munca si de scris. Nu stiu cate capitole am ratat, dar am de gand sa citesc totul de la cap la coada si sa raspund, macar in minte, tuturor.
Eu mi-am facut de cap la intalnirea canadiana, m-am simtit excelent si am apucat sa cunosc personal doua fulgulete frumoase rau.
Pe Julia a lui Ktrinel o stiti binisor si voi, e inca mai frumoasa decat in poze, eu o vad doar razand, roza si cu ochi albastri. Am vazut-o mai intai pe holul hotelului, de abia trezita din somn (si rozalie ), desculta, un omulet mergator... normal, e un as la mers! Iar mai tarziu, cand s-a trezit de-a binelea, a cochetat chiar putin cu Cristinel adica s-a dus la caruciorul lui si s-a aratat interesata de jucariile lui...
Pe Nicole a lui almo n-am prea avut ocazia sa o vedem pe aici, dar e o alta frumusete, o alta papusica umblatoare, cu parul buclat si cu un mot in varful capului, dulce si curioasa. Cand am vazut-o nici nu m-am gandit ca e fulguleata de-a nostra, ma gandeam ca dupa cum merge sigur e o fetita mai mare ca varsta si doar mai micuta de inaltime. Si desigur nu mi-a venit sa cred ca almo e almo a noastra, ca doar fetita din dotare parea mai mare Mi-a luat un timp sa-mi revin
Si desi fetitele seamana amandoua cu taticii, seamana si cu mamicile la frumusete, ca asa cum am admirat fetitele, la fel am admirat si mamicile. Minunate, v-am spus eu!
Si am mai cunoscut un baietel care e mai mare cu doar cateva zile decat Cristi, 5 zile daca nu ma insel, tare vesel si zambaret si el, tot mereu in picioare, poate mai vine si el pe la noi, aska e mamica lui, am inteles ca la inceputul odiseei mai venea pe aici, dar acum nu sta bine cu timpul.
Ca sa vedeti ce mica e lumea!
Ma duc sa va citesc ca de scris nu mai sunt in stare, am avut o zi lunga, insa vroiam sa va spun ca ma bucur sa va regasesc.

Edit.
Ktrinel, ma embarasezi Acuma... eu stiu ca sunt minunata, dar chiar trebuie sa afle toata lumea?
Si m-ai stimulat sa pun si eu poze cu intalnirea fulguletilor canadieni
Noi n-am mai ajuns la croaziera, Cristi a dormit pana pe la 12 si am renuntat la croaziera, fusesem si anul trecut in cea de 3 ore.
Oh, eu il las in carucior atata timp cat inca ii place acolo... nu-mi fortez norocul

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

si eu cred ca poate creste bine merci fara palme si tipete, prefer sa mai imi trag eu 2 decat sa dau in el.

nici cand ne certam intre noi nu o facem de fata cu el de cand s.a nascut deoarece chiar daca nu intelegea inainte , noi ne puteam obisnui asa

http://community.webshots.com/user/dayannara

Mergi la inceput