Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

ce mult ati mai scris sper sa reusesc sa citec pana se trezeste terorista acum doarme in brate

marani-f interesanta presa

ruxandra-sa va traiasca nepotica
si noi am trecut dunarea cu bacul cand am fost la mare
sanatate conului

kikineata-noi mereu am iesit afara cand avea muci,a fost mai bine afara nu mai curgeau asa multi
printesa
pt nasuc foloseam servetele umede si cu mana o mai stergeam

monicabb,acs-bine ati revenit

ingerasa-

dianocica-multa rabdare si putere mami

asiza-nu i-am dat usturoi,cred ca dupa 1 an

mirona-fierul il dau cu lingurita

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

laura-sanatate surioarei

Mirona-vrei sa-i tunzi frumusete de par karinei?

Dianarus-imi pare tare rau,multa sanatate puiutilor

acs-sanatate mezinilor

dia-ai dreptate cu gramajul si antonia e cam slabuta pt varsta ei 8.900 kg si 81 cm cred ca nici nu se poate sa fie mai grasuta la cat de activa e
ce greutate si lungime are Oana?

azi am fost la soacra si a cotrobait peste tot
socrul ma compatimea cum de mai rezist

fug sa pregatesc ceva de papa pt sot

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dia, dianocica, miro si alte mamici prinse in febra gramelor de o parte sau alta. ma bag si eu in seama, ca musca in lapte. dia, ai dreptate. cele care nu masoara gramele sunt ingenerel cele care au bb grasuti. dianocica, ai dreptate, indopatul nu e o solutie. dar, zic si eu, dia, nu tu erai cea cu un meniu in care calculai, nu gramele, ci caloriile? asa da, mi se pare logic si ok sa ii dai papa care ingrasa, dar fara a indopa copilul. na, mi-am zis si eu parerea!
lavinia habar n-am cum e cu milumil3, cereale si alte chestii. dar de ce sa nu ii mai pui cereale daca ii dai 3?
dia de unde ai luat batista fara aspirator? cati bani? faci livrari si in tara?
roxanica sarut mana de intrebare, da alapteaza si va alapta in continuare daca bb va accepta gustul antibioticului. problema e ca nu prea are voie sa ia pastile impotriva durerii. a luat azi un nurofen (cica are voie 2/zi) si dupa 2h plangea. oricum cica acum e spre bine
dianarus surioara mea s-a mai linistit cu durerile dupa ce si-a pus sare mare intr-un ciorap, incalzita la ureche. poate iti e de folos. ne rugam pt voi, sa fiti si voi sanatosi! toti!
pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

da da, si eu am procedat la fel la eric cand a fost problema cu reactia otica... deci in atentia dianarus: sare grunjoasa, pusa in niste sosete de sacrificiu, incalzita nitel (eu am bagat 10 secunde la microunde, ai am incercat pe obrazul meu, sa simt nitel caldut), puse in dreptul urechilor, peste o caciulita.. si inca o caciulita deasupra... e drept ca eram in motzu' iernii atunci, nu stiu acum cat de plauzibila e faza cu doua caciulite... dar daca ai niste unele mai subtirele... poate merge si la voi (sau cu o bandana/un baticut ceva..). sanatate multa puilor!!!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Tot referitor la mancare si kilograme, azi am intalnit o prietena ( DIANOCICA, cea cu pampersul mic ) cu un baietel de 8 luni, un copil absolut normal, numa bun cu alte cuvinte...ea super obsedata de kilogramele lui...si vorbind de mancare imi povesteste cum decurge masa de pranz la ei: deci, ii pregateste 250 gr de papa, ii da mai mult de jumatate, dupa care cel mic isi face scarba si nu mai vrea. Ea ii mai da o lingurita, el vomita...il sterge, ii mai da o lingurita, el vomita iar...tot asa pana termina toata farfuria, pentru ca trebuie sa pape 250 gr. Am ramas socata...care/i faza de fapt???? Oricat am incercat sa o conving ca asta nu e o solutie, e genul de persoana care nu accepta sfaturi...saracul copil

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10

IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

sa va mai zic ca iar ne curge apa din nas..??? si ca stranutat toata ziulica...??????? mama ei de raceala cu cine a inventat-o... si as mai avea niste vorbe de dulce si tp radet si tot sistemul de rahat de incalzire din romania, si chiar si pt toamna asa..ca anotimp.. ca e al dracu' de frig in casa, si cand iesi afara transpiri instant.... mor de nervi... am 20 de grade in sufragerie, nu am usa, deci degeaba as incerca sa pun un calorifer electric, ca toata caldurica ar lua-o la picior pe hol... mooooooooorrrr de nervi!!!

si din capitolul "stiati ca": nu se mai poate sa te debransezi doar tu, de unul singur, ci toata coloana de utilizatori?????....... asta e super noua, abia am aflat-o, sper din tot sufletul ca e o tampenie sau o informatie prost inteleasa si raspandita aiurea... daca stie cineva ceva mai concret si doreste sa impartaseasca, cu mare drag as dori sa aflu (asta asa...pt cunostinte generale, ca oricum nu te debranseaza dupa ce au facut probele, si taman acu' inainte de iarna... ca doar nu e fraieri...).

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

repede repede..
1. nu am ajuns la marmacie sa iau babixul din cauza de
2. faptul ca io sunt mana legii de azi!!!!! am inceput sa traduc pentru polizia criminala. suuuper!!!!! ..adevarat ca aveau neste doasare pe acolo pe care chiar scria "crima.." dar m-am facut ca nu le vad..

oricum cateva, vreo trei asa..picaturi in apropierea capului. pe gulerul pijamalei...pe sacul de dormit..pe coltul paturicii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dayanara

oricum mi.am mai revenit de acum cateva luni cand de draci si nesomn ca nu bea lapte ca lumea mi.am tras 2 palme :)))acum cand sunt nervoasa si mi.aduc aminte ma ia rasul si mai imi trece

super tare...si de retinut......,da' au avut efect?

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

bambo, antonia e numai bine, eu nu mi-as face griji... imediat va fi si oana numai bine ... oana are cam 8400-8500 g si cam tot asa vreo 80-81 cm .. pe antonia nu s-a vazut niciodata ca e slabuta, dar oana a avut o perioada in vara cand a crescut brusc si n-a mai luat in greutate si arata chiar f slaba... acum arata ok, a faciut chiar si bucutze, sunt chiar multumita, a luat mai mult de 1 kg in 3 luni, in urma curei de ingrasare

laura, aspiratorul nazal mi l-a luat o prietena din ungaria... eu una n-am treaba pe acolo, dar daca merge cineva, iti spun la ce magazine se gaseste ... a costat cam 1.100.000-1.200.000 anul trecut

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Offf...iar fulguleti bolnaviori, si flacaii de a_deju si de Dianarus! Fetelor, multa putere sa duceti si povara asta!
Si eu intrasem sa le urez toate cele bune la sarbatoritilor de azi:
Eva de Fatima,
Conu' de Ruxandra_sb
Rares de Ramsan
Ana de Marcelac
Octavian de desiree
Tudor de Ruxmax
Si mai voiam sa va pun ceva poze noi cu Rares
Noapte usoara mamicilor!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput