Ce este mai important,sanatatea copilului sau jobu
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
olguta12 spune:
1-0 t Marius.
Dreptate 200%
Jos
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours." www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lara/Lara.jpg)
Lara spune:
Marius, da e greu, eu o stiu pentru ca nici eu nu prea am optiuni. O iau cu mine, o mai las pe unde pot, e foarte greu!
Insa daca mi-e greu mie, cu siguranta le va fi mult mai greu inca la 20-25 de mame ca mine, nu? Cum sa fac asta cu buna stiinta? Si cum sa-mi las copilul sa sufere si faca complicatii la gradinita?
Aa, si nu ma refeream la cazul descris de clau, am specificat raciti cobza, cu tot ce tine de asta, deci contagiosi.
Si crede-ma, solutii pana la urma se gasesc, daca trebe, trebe ;)
Off topic Tot timpul cand iti vad postarile ma intorc putin inapoi, in timp... Am si acum printate povestile tale.
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana (11.12.2002)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lara/Lara.jpg)
Lara spune:
Au, Olguta, ce m-ai lovit...
Galushk ta inca nu e la gradi, ca altfel cred ca mi-ai da si mie ceva dreptate. Oricum, tu nu cred ca vei avea probleme din astea, banuiesc ca la voi e altfel.
(ai observat cat de rar intru pe net? pai cand sa mai am timp si energie si de asta?... :( si sanatate muuulta mamei
-----------------------
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/redai/redai.jpg)
redai spune:
eu nu am cunoscut pe nimeni care sa prefere serviciu in defavoarea copilului.Nu mi se pare corect.Eu as alege copilul
Lore, mamicutza lui David
http://good-times.webshots.com/album/560900464EBTcPL?vhost=good-times&start=108
Criss75 spune:
Si la gradinita unde merge copilul meu se primesc copii cu medicamente, educatoarele sau ingrijitoarele le administreaza medicamentele (in cazurile in care e vorba doar de raceala, rinoree fara febra insa). Dar sincer pe mine ca mama ma deranjeaza cand imi duc copilul si vad alti copilasi care tusesc rau de tot, sau sunt mucosi. Pe de alta parte insa ii inteleg si pe parintii lor, ca nu fiecare are un loc de munca de unde poate lipsi oricand are probleme. Eu am noroc, mai pot sa-mi iau cate un concediu medical la nevoie, sau mai apelez la soacra in caz de forta majora. Ma bucur insa si de faptul ca Alex nu e sensibil deloc, si chiar daca zilnic sunt copii bolnavi la gradi, el inca n-a luat nici un virus, nic macar nasucul nu-i curge.
Criss si Alex
Criss75 spune:
Cred totusi ca intrebarea "Ce alegi, copilul sau locul de munca?" suna cam dur, pentru ca normal, fiecare parinte se gandeste in primul rand la sanatatea puiului sau.
Criss si Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
quote:
Originally posted by Lara
Off topic Tot timpul cand iti vad postarile ma intorc putin inapoi, in timp...Am si acum printate povestile tale.
-----------------------
![](icon_smile.gif)
Stiu Lara, stiu, nu am uitat... ma bucur sa te vad (virtual desigur)
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa
Oliv75 spune:
Citind subiectul mi-am adus aminte de copilarie cand eram intrebata de prietenele mele cum as vrea sa fie printul visurilor mele? Frumos sau destept? Pai le aleg pe amandoua
E evident ca orice om normal se gandeste in primul rand la sanatatea copilului sau dar tot la fel de adevarat este si impasul in care majoritatea parintilor se regasesc in situatia descrisa de tine. Asa ca nu se pune pb de a alege ceva, ci a face tot posibilul sa fie bine in niste conditii date.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/speed/speed.jpg)
speed spune:
sunt extrem de putini parinti care-si duc copilul bolnav la cresa/gradinita.iar cind o fac sunt sunati sa-l ia acasa.
oricum multe boli se transmit inainte ca persoana bolnava sa aiba orice fel de simptome...in cazul acesta nu se poate face nimic.
astea sunt riscurile colectivitatii si orice parinte trebuie sa fie constient si pregatit de asta inainte de a-si inscrie copilul intr-o gradinita/cresa.
Natasa spune:
Mai important e bunul simt al parintelui care are un copil bolnav pentru ca ducind-l in comunitate ii pune in pericol si pe ceilalti! Hai sa fim seriosi cu "nu sint optiuni", dar daca intra gradinita aia in carantina, daca educatorele au si ele concediu citeva saptamini pe an, atunci ce se intimpla? Se gasesc solutii, rude, vecini, concedii medicale, dar e cu mult mai simplu sa nu cheltuiesti timp, bani si energie pentru solutii mai complicate si sa-l duci la gradinita. N-au decit sa se descurce ceilalti cind li se vor molipsi copiii din cauza nesimtirii unor parinti. Ar trebui ca nici o gradinita sa nu accepte un copil bolnav, indiferent cit de mult ar cotiza parintele respectiv cu atentii sau taxe. Nu poti sacrifica o grupa intreaga pentru ca unii nu vor sa gaseasca solutii.