despre Peritol

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

lui d i au dat primii dinti la 5 luni, acum, la 10, ii ies doua masele deodata. am peritol in casa, dr ne a recomandat sa l avem in caz de alergie grava (face niste chestii imense de la musc de tantari, in caz de paianjen sau albina...doamne fereste..) dar nu l am folosi niciodata si pt dinti..nici nu ma gandesc...da, e foarte marait, trebuie sa il tin ocupat non stop, mai punem un pic de nurofen, un calgel, un paracetamol..dar peritol....

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

nu vreau sa deviez f mult, eu atat v-am spus ce am observat cand i-am dat fetei cate 2 ml la 5 luni pt anorexie sau inapetenta ce=o fi fost...in urma cu 2 ani i-am dat tot asa 5 zile si baiatului dupa o viroza urata cand nu mai manca NIMIC, nici lapte, avea si flora deranjata, ca nu stiam de biotcs si ecoflorina si alte deastea, slabise destul de mult, facuse si o stomatita aftoasa urata dupa tratamentul oral ce esuase, daduse-n puroi in gat, a luat si injectabil, deci era o situatie cand chiar nu mai stia nici pediatra cum sa-l readuca la sentimente mai bune ca sa se puna pe picioare. Si i-a dat vitamine si peritol. a avut super efect. Dupa primele 2 zile deja manca normal cantitativ pt varsta lui si cu pofta chiar de cum deschidea ochii dupa somn, cerea direct papa, si-i revenise culoarea in obraji, si-a recapatat si puterile pt ca manca nu mai statea obosit si incercanat mereu. La noi PANA ACUM, a avut efect benefic.

Eu am luat peritol pt o alergie si pt cefalee, in afara ca ma odihneam noaptea f bine nu am remarcat nimic rau. Ziua ma simteam bine, iar seara adormeam bustean la putin timp dupa ce-l luam, aveam timp sa si visez, m-a ajutat sa imi revin intr-o perioada cand ma luptam si cu niste insomnii pe fond de surmenaj.

Sotul in schimb spune ca nu s-a simtit bine cand l-a luat pt o alergie ce-i tot revenea. L-a speriat ca nu mai era capabil sa stea in sus aproape ca adormea instant in drum spre pat. Dar la trezire se simtea bine.

ma rog...fiecare dupa cum crede si simte

oricum se da la liber nu pe reteta. Si oricum nimeni nu-l da copilului decat dupa ce cere si opinii medicale ale celor ce cunosc copilul si l-au consultat in prealabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu am evitat sa-i dau acest medicament desi pediatra ni l-a recomandat in vreo 3 situatii....copilul raceste f.des si face muuuulti muci ......dar NU i-am dat (bb are 1 an)
am auzit atat de multe lucruri nasoale despre el, dar in primul rand am citit prospectul si m-am shocat un pic....mai ales ca scrie ca nu se administreaza copiilor sub 2 ani !!!! (chiar nu inteleg de ce pediatrii il recomanda copiilor sub 2 ani, chiar si o doza f.mica)

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Copilul meu e drept n-a trecut prin dureri crunte la aparitia dintilor.Au fost si nopti nedormite si maraieli,dar am preferat un copil un pic plangacios decat unul blegit,apatic.
Si ma intreb cum poti sa dai unui copil Peritol la febra mare.Mie mi-ar fi frica.Doar daca ar avea convulsii dar atunci cred ca trebuie alt medicament.
Cu greu as lua si eu somnifer,mi se pare ca pierzi controlul asupra ta.Prefer oboseala pierderii controlului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

quote:
Originally posted by denizel

quote:
2.5ml de peritol sunt chiar ok si nu dau nici un alt efect secundar in afara de pofta de mancare si calmare in timpul noptii!

pai eu vad ca in prospectul medicamentului, la efecte secundare, scrie: mucoasa bucala uscata, confuzie, ataxie, halucinatii vizuale, greata, rash cutanat, cefalee, agitatie.

Daca aveti impresia ca un copil de 1-2 ani poate sa semnaleze confuzia, ataxia, halucinatiile vizuale si altele, dati in continuare Peritol! .
Sau, daca pentru voi, mucoasa bucala uscata, confuzie si halucinatii sunt efecte secunadare de minima importanta, tot asa, dati Peritol in continuare!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Nu e vorba deloc despre administrarea peritolului pt lipsa poftei de mancare, sau febra, sau alte lucruri care pot fi rezolvate si pe alte cai. Eu i l-am administrat pt ca am avut copilul exceptie care a adunat TOTI dintii pana la 1.2 ani!!! Nr mediu de treziri/ noapte era 7-8. Cu acesti 2.5 ml administrati doar in perioada de agitatie maxima se trez doar de 4-5 ori. Ceea ce pt mine este incredibil!
Eu nu inteleg de ce esti atat de inversunata in a convinge lumea de pericolul extraordinar la care supui copilul prin administrarea peritolului daca nici nu ai incercat sa-i dai copilului tau!
Eu sunt o mama obsedata de tot ceea ce tine de dezvoltarea si sanatatea copilului meu astfel incat mi se pare deplasat sa lansezi acuzatii nefondate, bazate doar pe o citire a unui prospect. Cum mai spunea cineva de aici, nu m-am aruncat cu capul in fata ci am cerut mai multe pareri avizate!!!!

Cat despre halucinatii sau alte tampenii sunt aberatii pure.
Cand se trez dimineata copilul meu este la fel de lucid, vesel,activ si energic ca in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Alessia80,

quote:
Nu e vorba deloc despre administrarea peritolului pt lipsa poftei de mancare, sau febra, sau alte lucruri care pot fi rezolvate si pe alte cai.

Ba despre anorexie ar trebui sa fie vorba! Ca este una dintre afectiunile pentru care chiar se prescrie acest medicamnet.

Febra nu are nici o legatura cu Peritolul. Exact pentru durerile de dinti si somn agitat ar trebui sa se gaseasca alte solutii. Dar, ma rog, "o mamica obsedata de tot ceea ce tine de dezvoltarea si sanatatea copilului" stie mai bine...:((

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

am luat si eu o data o pastiluta de Peritol . imi aduc aminte ca facusem o urticarie urata si o farmacista mi-a spus ca asta e tot ce-mi trebuie.
a fost groaznic!
a trebuit sa vina sotul sa ma adune de la serviciu,ca aveam halucinatii si dormeam pe mine.odata ajunsa acasa am dormit 12 ore.
nu stiu ce efect are siropelul Peritol asupra copiilor ,dar pe mine pastiluta aia m-a anihilat complet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by alessia80

quote:
Originally posted by denizel

quote:
2.5ml de peritol sunt chiar ok si nu dau nici un alt efect secundar in afara de pofta de mancare si calmare in timpul noptii!

pai eu vad ca in prospectul medicamentului, la efecte secundare, scrie: mucoasa bucala uscata, confuzie, ataxie, halucinatii vizuale, greata, rash cutanat, cefalee, agitatie.

Daca aveti impresia ca un copil de 1-2 ani poate sa semnaleze confuzia, ataxia, halucinatiile vizuale si altele, dati in continuare Peritol! .
Sau, daca pentru voi, mucoasa bucala uscata, confuzie si halucinatii sunt efecte secunadare de minima importanta, tot asa, dati Peritol in continuare!

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Nu e vorba deloc despre administrarea peritolului pt lipsa poftei de mancare, sau febra, sau alte lucruri care pot fi rezolvate si pe alte cai. Eu i l-am administrat pt ca am avut copilul exceptie care a adunat TOTI dintii pana la 1.2 ani!!! Nr mediu de treziri/ noapte era 7-8. Cu acesti 2.5 ml administrati doar in perioada de agitatie maxima se trez doar de 4-5 ori. Ceea ce pt mine este incredibil!
Eu nu inteleg de ce esti atat de inversunata in a convinge lumea de pericolul extraordinar la care supui copilul prin administrarea peritolului daca nici nu ai incercat sa-i dai copilului tau!
Eu sunt o mama obsedata de tot ceea ce tine de dezvoltarea si sanatatea copilului meu astfel incat mi se pare deplasat sa lansezi acuzatii nefondate, bazate doar pe o citire a unui prospect. Cum mai spunea cineva de aici, nu m-am aruncat cu capul in fata ci am cerut mai multe pareri avizate!!!!

Cat despre halucinatii sau alte tampenii sunt aberatii pure.
Cand se trez dimineata copilul meu este la fel de lucid, vesel,activ si energic ca in fiecare zi.

Alessia, degeaba imi sari in cap!
Repet! ma intreb cum s-or fi descurcat fara Peritol, miliardele de copii care au trait pe lumea asta, cand le-au iesit dintisorii. Mare mister!!

Tu trebuie sa intelegi un lucru: Peritolul este un medicament pentru alergii, anorexie si migrene. Atat!!! Nicidecum nu e pentru dureri de la eruptia dentara sau pentru febra!
Are ca efect secundar si o stare de somnolenta pronuntata si, de aceea, este prescris de unii medici pentru orice neplacere. Ca sa nu prescrie un somnifer de-adevartelea (ca ar fi parinti care s-ar alerta), prescriu Peritol.
Zicea o mamica, ca fetita ei plangea noaptea fiindca incepuse gradinita si...ce i s-a prescris? Cum ce? Peritol! Peritolul ala pentru urticarie, adica .

Si eu nu vorbesc aiurea. Am luat Peritol pentru migrene si are un efect somnifer deosebit de puternic. Si luam numai o pastiluta!Atat! Si eram somnolenta 2 zile! Bleah!

Si apoi, eu cred ca e foarte riscant sa sedam copiii, adica sa le rupem artificial toate legaturile cu lumea exterioara. Doamne fereste cate se pot intampla! :-(((
Dar tu, desigur, faci asa cum crezi ca e bine pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

am luat si eu o data o pastiluta de Peritol . imi aduc aminte ca facusem o urticarie urata si o farmacista mi-a spus ca asta e tot ce-mi trebuie.
a fost groaznic!
a trebuit sa vina sotul sa ma adune de la serviciu,ca aveam halucinatii si dormeam pe mine.odata ajunsa acasa am dormit 12 ore.
nu stiu ce efect are siropelul Peritol asupra copiilor ,dar pe mine pastiluta aia m-a anihilat complet.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Ei, Diadanila, nu te credem! :-)) Alessia zice ca halucinatiile de la Peritol sunt aberatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

oricum eu la siropel nu ma bag !ma refer strict la pastiluta !

Mergi la inceput