Vopsea pentru parul blond
Buna! Problema mea este urmatoarea: in vara m-am decolorat deoarece am vrut sa incerc blondul. Nu imi statea bine, asa ca m-am hotarat sa il mai inchid putin, de aceea am ales "L'Oreal Preference", nuanta Havane, dar in mai putin de o luna s-a dus, am redevenit blonda. Ce vopsea sau nuantator stiti care sa tina pe par decolorat?
Multumesc...
MADALINA si SOFIA MARIA(12.08.2004)
Raspunsuri
blueeyes2003 spune:
Incearca nuantele de la Wella Safira.Mi se par ok!
Si eu am fost dezamagita de vopseaua de la L'Oreal,atat Excellence cat si Preference!Eu m-am vopsit cu o nuanta de blond cenusiu iar dupa putin timp s-a facut galben!![]()
Mirela
missmodesty spune:
eu ma vopsesc blond de aproape un an de zile si vopselele cele mai rezistente, din punctul meu de vedere, sunt cele de la Pallete. Wella este de asemenea o vopsea buna, dar arde parul mai mult ca altele si nuantele de Wella Safira mie nu mi`au prins la radacini foarte bine.
Fiquelle spune:
Missmodesty, EU VREAU SA SCAP DE BLOND!!!asta e disperarea mea din acest moment
...adica imi caut o vopsea care sa reziste pe un par decolorat si sa mi-l inchida la culoare...
Annie80 spune:
ai incercat L'preal nuanta mai inchisa? sau una apropiat de blond?
eu una as vrea sa scap de negru si sa ma bag la un saten inchis...sau culoarea mea naturala
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
rhoneea spune:
De blond nu vei mai scapa pana iti va creste paru,pentru ca l-ai decolorat.Eu cand eram blonda singura solutie pentru a scapa de el a fost sa ma vopsesc negru.
Trebuie sa te vopsesti cu o culoarea mai inchisa,saten inchis,un ciocolatiu....
La fel ti le recomand pe cele de la Wella.
p:s=nuantatoru in nici un caz nu va ramane pe parul decolorat mai mult de 1-2 spalari.
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
Fiquelle spune:
Deci sa imi iau o vopsea inchisa? totusi nu as vrea negru...un ciocolatiu inchis? si imi iese ciocolatiu sau tot negru?
furni spune:
Pe parul decolorat, negru nu va sta negru. Va fi un saten care se va tot deschide pe masura ce te speli.
Va pup.
Roxana Claudia spune:
Fiquelle - trebuie sa mergi la un salon. E mult mai bine decat sa investesti in diverse produse (si alea scumpe) si sa dai kiks pe parul tau. Mergi la un salon bun, stilistul va stii ce fel de vopsea trebuie parului tau si produsele profesionale sunt incomparabile cu cele de pe piata. Succes!! (ti-a vorbit o blonda de cand...se stie)![]()
Roxana
19 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
mamii spune:
shuvitele decolorate pe care le.ai facut se vor decolora in continuare pana va creshte parul.Poti folosi orice vopsea profesionala / neprofesionala!Ce este drept este ca pe culorile mai inchise nu este atat de evident!Iti propun sa te vopseshti ceva ccastaniu deschis, ramat ca atunci cand shuvitele se vor deschide la culoare sa nu se vada urat:)
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
Criss75 spune:
Cele mai bune sunt vopselele profesionale. De ce nu mergi la coafor? Sau incearca Koleston (Wella Profesional).
Criss si Alex