Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna dimineata!

Maya mi-a facut program de trezire de la 7, asa ca am pregatit o cafea.
iunita, sunt de-a dreptul impresionata de cum stie Iarina sa se joace cucu-bau. Imi imaginam ca fac chestia asta mult mai tarziu asa ca bravo Iarina si bravo mami care se ocupa de ea. Poza cu palariuta e mortala!

Plange puiul, revin.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata
vin si eu la cafea, chiar daca matei doarme inca dupa bibele de la 7.20.

marta imi pare rau ca victor are pb. iti recomand sa mergi cu el la budimex la dr catalin carstoveanu. multa sanatate si asteptam vesti bune!
da ... voi incepe serviciul pe 15. o sa-mi fie greu ... de fapt foarte greu, dar pt matei va fi foarte bine.

suzy cred ca pe tine te interesa reintoarcerea din CIC. la mine la serviciu au cerut sa-mi refac analizele de medicina muncii si sa fac o cerere de reincepere a activitatii cu data de ... .

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

avem si noi poze de aici.

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am avut o seara si o dimineata ... de-mi venea sa fug in lume... Bine ca noaptea a fost ok.

Andreiu este cel vinovat... se pare ca iese un dinte (sper sa fie asta si nu altceva, ca doar miercuri i-a vazut dr. si a zis ca le-a trecut viroza). Si au plans aseara de ti se rupea sufletu... cu moaca lui obisnuita de oropsit... acu era si mai si... Pt. ca sotul din dotare e plecat in delegatie, io n-am carnet s iera 11 noaptea (nici o farmacie non-stop prea aproape) n-am avut de unde sa iau calgel sau dentinox... sa-mi fie invatatura de minte si al'data sa am in casa... I-am dat Panadol... s-a calmat in 20 de minute si intr-un final a baut ceva lapte.

De dimineata alta poveste... m-am dus pe la 6 sa dorm cu mandra, pt. ca pleca ma'sa mare la serviciu si urla ca nu vrea singura... mi s-a parut ca are fera (avea 37 cu 2) ... nu stiu de ce, ca i-au iesit toti dintii . In dormitor Andreiu urla iar... si nu vroia sa fie impacat cu nimic... Si cum nu era deajuns, cand a venit un prieten de-al nostru sa duca mandra la gradinita (cat lipseste tac'su) s-a pus pe urlat ca nu vrea, ca ea vrea cu mami... si impaca cupilu daca poti... alalt urla... asta urla... casa de nebuni... N-am reusit s-o conving... asa ca am pus baietii in patuturi (invers, ca asta-i metoda sa-i tin ocupati vreo 5 minute... le inversez locurile si sunt fascinati de patutul celuilalt... nu's la fel lenjeriile). M-am echiapt instant si am plecat si eu la gradinita cu Elena. Bine ca-i aproape si am lipsit doar 5 minute. Nu s-a isterizat nici un bb in timpul asta, i-am gasit calmi in patuturi

I-am luat temp. lui Andrei, are 38 cu 6. I-a mdat iar Panadol... a mancat pana la urma si de data asta... si acu se maraie in patut... sper sa se calmeze si sa doarma putin.

Dupa-amiaza iar la doctor cu Elena si Andrei Nu mai vreeeeeeeeeeau... E cam tarziu sa ma apuc sa fac cursuri de medicina... Ma sperie la maxim ca nu stiu ce au, de ce au febra etc.

Mergi la inceput

elyanne tu ai nevoie de !

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Buna dimineatza stup!

Marta imi pare tare rau sa aud ce s-a intamplat dar eu sunt sigura ca nu e nimic. Al meu pitic, pe la 4 luni jumate inainte de vaccin i-am luat temp rectal si avea 36. Eu nestiutoare nu m-am impacientat dar doctorita zicea ca nu e posibil, ca o-i fi luat eu gresit temp. Nu stiu de ce avea atat, puiul era bine, vesel. pe Victor cel scump, care sunt sigura ca e bine, si si pe mami lui sa ii treaca sperietura. Sincer asa as fi fost si eu in locul tau la chestia cu invinetitul, daca nu cumva deja eram mai rau. Ca PANICA e numele meu.

Iunita asa face si puiul meu cucu-bau cu o pernitza usoara. Eu nu l-am filmat niciodata dar mi-ai dat o idee. Cat despre deplasare, stati bine. Vlad ochisorii ageri ai Iarinei.

Am votat Tudor Nedelcu.

Raisa, ce paaaaaaaaar negru si lung are puiuta ta.

Mai eu nu inteleg nimic din aberatia asta cu mierea. Cum sa dea botulism numai la copii mici ca doar bacteria care da botulismul se transmite si la oamenii mari (a se vedea cazurile de botulism luat de la conservele de peste). Deci mi s-ar parea normal ca si eu sa iau botulism daca papa din aceeasi miere cu puiul meu. Gresesc cumva? Exista o explicatie mai "stiintifica"? Ma indoiesc. Astept bulionul ca n-am timp sa-l fac.

Pupam toti locatarii stupului.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ioana

Martutza da' de ce nu e bine cu temp. asa mica?
Io am in mod normal (la subrat ) 35 cu 5, cu 6... rar 36.
Sunt defecta? Ca m-ai facut curioasa... nu mi-am facut probleme pana acu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vcarmen spune:

buna dimineata la stup,
FLORINA si baiatul meu a avut ceva bubite pe pile in vara , care au aparut tot dupa o vizita la bunici la tara.noua doc ne-a spus ca s-ar putea sa fie o dermatita de contactl uata de pe asternuturile bunicilor.si ne-a recomandat o crema atoderma. De atunci oriunde ma duc si oricit de curat este, bebe statea pe un pledut al lui. adus de acasa si spalat cu detergent lichid ,care cica se clateste mai usor.
alergiile nu trebuie sa apara neaparat la primul contact cu detergentul se pote sa faca alergie si mai tirziu.
sper ca te-am ajutat cu ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Martutza imi pare rau ca tre sa treci prin asta sa dea DD sa nu fie nimic,de fapt eu unt convinsa ca Victoras este ok...pupam mamica si baiatul frumuselul!!!!

Razvanu e bine...i-a mai iesit un dintisor,deci la nici 5 luni avem 2 dintisori,eu am luat o raceala...adik am avut febra dureri de spate si de cap,asa ca m-am izolat la mama vreo 2 zile iar azi ma intorc la bb al meu ...am plecat pt ca el este f sensibil si ia f repede orice boala....

Va pup pe toate!
Sanatate multa la bb-ii bolnaviori!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Florin-a si noi am avut cate o bubita ici colo dar nu m-am impacientat desi eu sunt o panicoasa. Consider ca daca sunt bubite razlete care nu dau mancarime nu ai de ce te teme. Daca nu se extind e ok. Vei vedea ca vor trece de la sine. Daca ajungi la medic ptr fiecare bubita astia iti gasesc tot felul. Tie, sincer, nu iti mai apar din cand in cand cate o zgrabunta, doua asa fara nici un motiv? Eu zic sa te linistesti si o sa vezi ca e bine. Pielea lor este mai sensibila si fac foarte repede bubite, fie de caldura, fie de la praf.

Noi cand am avut o luna am facut o reactie ffff urata pe fata de la caldura. Inclusiv ni s-a umflat pleoapa de la ochisorul stang. M-am speriat ingrozitor. Am fost cu el la dermatolog si la oftalmolog. Mi-au spus ca nu are nimic la ochi si ca e de la reactia de pe fata. L-am dat cu ceva soluti de hidrocortizon, la recomandarea dermatologului. Vreau sa iti spun ca 5 zile a fost mai bine dupa care iar. Si nu l-am mai dat cu nici o crema pe fata, doar cu apa fiarta si racita. Si i s-a curatat f bine pielicica. Si acuma cand ii mai apar bubite dau cu apa fiarta si racita si atat. Binenteles ca daca as fi vazut ca nu trece mergeam la medic dar eu fiind deja "stan patitul" incerc sa nu mai merg asa repede la medic, caci am si eu niste experiente mai urate, cu diagnostice date dupa ureche conform carora eu trebuia sa fiu moarta si ingropata de acum 6 ani, si nici vorba sa pot face copii. Si uite ca Dumnezeu m-a ajutat si traiesc si am si o minune de baietel.
Va pupam sa treaca spaima.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput