Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 6
desiree spune:
quote:
Originally posted by aka
neata. miki sa fii sanatoasa si fericita
si mami de Raluca, multa sanatate ii dorim
Desiree ce ochi are Octavian... cum mai mancati? de fapt ce mai mancati, ca stiu ca intr-o vreme nu mai vroia.
Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei
papa bine dar numai de la biberon, nimic cu lingurita
papa legume si carne dar numai amestecate cu banana care ii place f mult, deci trebuie sa aiba aroma de banana altfel bleah...
de saptamana viitoare ii voi scoate biberonul si vom incepe campania linguritza...o sa chitaie de foame probabil la inceput da trebuie sa ne obisnuim pana la urma ca oamenii normali nu?
pup
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
SUNTEM PENTRU INTOARCEREA AELITEI
marani spune:
quote:
Originally posted by danutz
Marani, super revista presei! Am citit tot! Pai eu cred ca stiau ei anticii aia ce stiau fiindca toti construiau piramide...egiptenii ca egiptenii, dar si babilonienii si aztecii si mayasii si templele din Asia...toti construiau in forma de piramida...
A fost un documentar foarte interesant pe Discovery referitor la piramide si la cat de numeroase sunt peste tot in lume.
Si in feng-shui se recomanda ca un remediu pentru activare energie pozitiva, o mica piramida pusa in acel loc al casei caruia ii corespunde sectorul din viata care nu merge bine!
Acum chiar ca ma duc sa muncesc...
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
, uite asa facem schimb de informatii si ne cultivam!
pai nu stii ca desteptul ala care fu la Valahia ( e stomatolog, nu stiu cum naiba ii zice...imi sta pe limba..) isi facu vila si acoperisul in forma de piramida? era la o emisiune si vb el de unghiuri, energii....se cultivase omul desi pe la tv mai scapa neshte "agramaticalitatzi"
Ajutati-o pe Sonia
karra80 spune:
Dragi mamici de fulguleti as vrea sa va intreb si eu ceva/
Sunt mamici care au dormit cu bebelul in pat?si daca da s-a mai invatzat apoi in patutzul lui? sau nu?noi din cauza ca se tot foia si la cel mai mic zgomot se trezea am luat-o cu mine in pat si acuma daca o pun in patutz primul somn il doarme acolo dar dupa ce se trez numai adoarme nici cum decat cu mine in pat.....As vrea sa-i iau un patutz de lemn ca poate din cauza celui pliant se trezeste dar mi-e groaza ca-l cumpar degeaba......in acelasi timp ma apuca frica ca incepe deja sa se invarta in pat si treb sa inconjor patul cu perne sa nu ajunga pe jos.....Ce sa-i fac?Averti ceva idei?
multumesc de raspuns!!!
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 7
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
chinico spune:
bambo bea se trezeste intre 5 si 6.30.
si nu, nu mai doarme seara de la 6 juma ci de la 8.
amu sa va vad...io ce ma fac???
karra eu dorm cu bea in pat de ...hm...vreo doua luni..hm...cam asa ceva.
in fine.
nu stiu cand o sa reusesc sa o reinvat sa doarma la ea in pat, momentan nu pot caci tre sa fiu cat de cat lucida la munca..
dar...patul e de fapt canapea la ea in camera, care se intinde pe jos. nu are picioare, salteaua se intinde direct pe parchet.
si asa am rezolvat problema cazutului din pat.
stiti ca daca se incalzeste praful lunar la o temperatura de 800 g se obtine apa??? io nu stiam...am vazut sambata dimi la tv, in timp ce beoaca isi radea bibe...
culturalizam, culturalizam...
miro, teutz..vesti?
lizzy spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
Meniu zilei:
-6-220ml laptic
-11-banana+iaurt+biscuiti
-15-peste cod+mamaliguta+putin iaurt
-18-branza calcica+mar+piersica
-22-270ml laptic+2 masuri cereale
mai scrieti meniul zilei sa ne inspiram una de la alta
Chinico-la cat se trezeste bea?
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
la meniu... lapte, lapte si iar lapte.
stai sa ne insanatosim si mai vorbim de papa.
cat despre somn, te rog io mult de tot, nu te supara, dar nu ne mai chinui cu mesaje de-alea... ca ora 8 este luxul luxurilor pt multe dintre noi...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!
Mirona spune:
abia ne-am intors de la spital - cumplit!!!
culc fat si revin cu detalii - pana atunci daca e vre-una pe fir - cer detalii:
- fata are pe limba si pe buzite ceva alb - afta??? am comandat la farmacie glicerina cu stamicin - e ok? pediatra zicea glicerina boraxata - dar eu tin minte de la voi/noi - ca nu e buna.
- o idioata la orl azi mi-a zis ca tre fata taiata sub limba - ca de aceea nu mananca bine si ca o s-o afecteze si in viitor la vorbire. Din acel moment nici nu am mai ascultat-o - mi s-a parut deja de kko - pai asta nu era metoda barbara/inutila din trecut?
spuneti-mi ca mai fuctionez inca normal si ca am judecat-o corect.
pup si fug s-o culc.
pana una alta - parca aveam azi de tzucat pe cineva ... sa revad lista
... Miki04 - sa ne traiesti mami. si toate cele bune pt tine si familia ta. Si zici ca ai schimbat prefixul??? frumoasa varsta .... daaaaa
am fugit
Miro
desiree spune:
quote:
Originally posted by Mirona
- fata are pe limba si pe buzite ceva alb - afta??? am comandat la farmacie glicerina cu stamicin - e ok? pediatra zicea glicerina boraxata - dar eu tin minte de la voi/noi - ca nu e buna.
- o idioata la orl azi mi-a zis ca tre fata taiata sub limba - ca de aceea nu mananca bine si ca o s-o afecteze si in viitor la vorbire. Din acel moment nici nu am mai ascultat-o - mi s-a parut deja de kko - pai asta nu era metoda barbara/inutila din trecut?
pup si fug s-o culc.
... Miki04 - sa ne traiesti mami. si toate cele bune pt tine si familia ta. Si zici ca ai schimbat prefixul??? frumoasa varsta .... daaaaa
am fugit
Miro
glicerina cu stamicin (si cu anestezina ca sa nu o doara, se prepara la farmacie) si spalaturi cu apa bicarbonatata o lingurita la 100 ml, moi tifon si bagi deget in guritza si stergi stanga dreapta si limbuta)
daca are candidoza nu o chinui cu papa...prea tare..nu poate manca...de usturime...
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
SUNTEM PENTRU INTOARCEREA AELITEI
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Mirona
pup si fug s-o culc.
am fugit
Miro
glicerina cu nistatin sau cu stamicin, e ok asa.
despre testul cu bariu nu intreb detalii ca stiu cum a fost la marc si el era mic de tot. cred ca s-a zbatut kara de numa'. bine ca ati scapat de el. rezultatul conteaza. are sau n-are reflux? medicatie, ceva...
treaba cu limbuta nu stiu, era cineva care i-a facut lui bb operatia aia mica sub limba (nu mai stiu cum se cheama...) sincer, nu vad legatura cu faptul ca nu papa si varsa. vezi si un alt medic.
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!
chinico spune:
miro imi pare rau ca au chinuit-o pe kara...
sunt pe fir dar degeaba din pacate. nu stiu nimic de bubitele albe.
iar despre taiatul sub limba....nu crezi ca ai fi sesizat tu sau macar pediatra ta daca era ceva in neregula cu limba fetei?
cere o a doua parere. si o a treia.
dianav spune:
[font=Arial]Draga Mirona,
Glicerina cu stamicin gasesti doar in farmaciile cu laborator propriu. In rest, se gaseste doar glicerina boraxata, gata preparata si ambalata.
Experienta mea: toate farmaciile din care am luat glicerina cu stamicin mi-au dat o pomada AMARA. In consecinta Oana mea a vomat ingrozitor de fiecare data cand o dadeam pe limba.
Glicerina boraxata e dulce. Daca pediatrii o recomanda, banuiesc ca nu sunt tampiti.
Poate gasesti una cu stamicin in concentratie mai slaba, sa fie dulce.Sau poate bebita ta o accepta oricum.
Sanatate multa!
Diana[/font=Arial]