Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (231)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ingrid am tot vrut sa-ti zic si am uitat, imi pare rau ca diana e cu otita sa treaca repede. bai la marco nici Augumentinul nu i-a placut. de fapt lui nu-i place nimic. ba da..Nurofenul, Vigantolul si homeopatele.primele 2 le bea direct din sticla, bilutele crede ca sunt bobo.
Moni cbine te-ai gandit...nu stiu ce vom face cu ei cand ii apuca pe traseu. sa le mai mearga si burta...ca ne-am dat dracu.
Irino dar chiar e nastrusnic mario. eu faceam ca toti daca arunca monitorul. pana acum nu s-a legat de LCd si nici nu vreau. mai merge la el si-l butoneaza, dar sa dea cu pumnii in ecran sau cu vreo jucarie nu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Nu stiu, pe mine ma furnica pe spate ideea de a pune-o sa faca pp pe la pom, de kk nici nu mai vorbesc!
Dc mie Diana de Moni mi se pare mai slabuta decit Diana de Ingrid? Ingrid mai fa si tu niste poze sa ma edific!
Apropo daca fac vreodata inca o fata o sa-i spun Alessia Ioana!Daca face nasa fata ii zic ei asa. Apropo, daca ea e nasa Biei, eu pot fi nasa copilului ei? E voie?

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Giova pai tocmai ca era lcd i-a fost mai usor sa il ia si sa il arunce...dc era de ala mare nu cred ca il putea misca.
Monica stai sa faca intai la olita...apoi om vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CATA pai nu ai cum sa iti dai seama pentru ca-s aproape identice.Nu uita ca le-am pus alaturi cand ne-am intalnit la Timisoara! Intradevar Diana lui Ingrid avea cu vreo 200 de g mai putin ca a mea si se vedea usor de tot si pe viu asta ,insa e si mai mica cu fix o luna decat Diana mea! La inaltime erau la fel,in schimb.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cata nu cred ca poti sa botezi fata nasei! Asa ceva nu am mai auzit!
Angelo nu face kk deloc cand este afara. Astept sa vina Giorgos de la maica-sa, i-am zis sa aduca hainutele lui Angelo de cand era mic, e proaspat tatic fratele celei mai bune prietene, abea astept sa vad ce-i trimit pt. bebelin( are 2 zile )

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Irina, Mario e razboinic rau! Si distrugator? Asa cred ca sunt multi baieti. Pai fii-mea e o floricica pe langa handralaii din parc. E ea mai nazdravana si cand o apuca alearag bezmetica, dar nu loveste, nu arunca, nu distruge nimic. O mai aud eu pe mama cand zice de proasta crestere la copiii astia mai agresivi sau mai "rautzi". Dar i-am zis eu cateva! Doamne Fereste! CA uite acusi imi vine si mie randul cu vreun Terminator, pe care sa vreau eu sa-l educ si sa n-am pe cine.
Moni, puzzele-ul ala e primit, de la o prietena din Belgia. Sigur sunt si pe-aici, dar sincer nu m-am uitat. Ca nu-mi dadea prin cap sa iau. Auzi? Stii ce voiam sa intreb de tot zici tu de Diana ca cotrobaie peste tot? Voi nu aveti si lucruri lasate la indemana ei? Pentru ca noi avem in sufragerie, unde se joaca ea, pe langa cutiile cu jucarii unde are acces si 2 comode (pe care satau TV, PC) deschise, cu rafturi unde pun tot ce tine de ea: pampi, servetele, carti, jucarii, uneori si haine, pantofiori. Minuni multe, care nu-s fragile. Si se pare ca-si satisface nevoia de a trage, scoate, cotrobai. Ca in dulapuri nu umbla! Nu mai zic de hall, ca are un ditamai "dulapul" cu rafturi de fier, complet deschis, cu prosoape, pungi si diverse, unde ar putea umbla oricand, dar nefiind interzis cred ca n-o tenteaza.
Cata si mie Bianca mi se pare slabuta acum. Incomparabil, fata de cum era. Ana mea nu s-a schimbat atat. Ana fu mereu nici slaba, nici grasa, doar usor pufoasa. Parca asta vara ce i-a mers mai bine si parca era mai plinutza si mai tzapana.
Bee 38+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Bee daca tin eu bine minte Ana era cea mai inalta fetita si, probabil ca asa e si acum. Chiar cit mai are, asta daca ai reusit sa o masori? Nasti prin cezariana ori ba?
Maraki, nu stiu, intreb ca tot am auzit ca era sa te mariti cu un popa!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Bee este obraznic dar nu as zice in sensul rau...este foarte energic... nu mai stie ca sa faca...insa are perioade lungi in care tot arunca se distreaza incercand sa tinteasca lustra sau tv . Nu am reusit prin nici o metoda sa il pacalesc...insa au sa vina si zile mai bune sunt convinsa.Sa stii ca si eu mi-am revizuit atitudinea fata de copii obraznici de cand il vad pe al meu...si nu cred ca e vb de educatie la un an jumatate...vb mai tarziu de educatie...cel putin la al meu cred ca se pune problema altfel.
De ce nu ar putea boteza pe fata nasei? Eu cred ca se poate . Nu vad de ce nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE pai are si ea pantofi pe hol inclusiv ai ei,are de unde lua de prin sertare haine,pampersi,din baie cosmeticele,dar mai tentante-s acum lucrurile de pe biroul meu,din sertarele lui si din sertarele din bucatarie.Am de toate de la pixuri,carioci,capsatoare,dischete,CD,gauritoare,agrafe,stampil,bloc-notesuri,post-it -uri ,decaspatoare,toate rechizitele posibile ... Numai baga mana si cotrobaie sa mai scoata ceva

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

O sa-l intreb pe popica

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo