Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (231)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO poate or sa-mi puna o "gula male" vorba Dianei
MARAKI ce vrei mai,ca tu ai inventat termenul ala si mi l-ai atribuit
IRINA uauu ce ginerica super am Deci d-aia mai rar bagi tu nasu',n-ai loc de el.Eu nu fac greseli d-astea,inca ne luptam la greu pe mouse,ca s-a prins cum functioneaza fara sa ii arat Nu vreau sa imi ia locul,d-aia nu am lasat-o sa il atinga,dar de-o vreme putin ii pasa de mine

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Bia se uita la Scooby doo "cucu du", si la "sobo", un desen cu sobolani E incintata de ele si comenteaza tot ce recunoaste "foc, pisi, cutu, mnia ,mnia, etc" si te timpeste cu "uitete si asta"

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina pai Mario sa se ia de mana cu Angelo, sta frate la comp. si nu stiu cat e de normal sa fie cam 70% din timp cu mobilul in mana sa butoneze la greu! Ratatouille este un sobolan simpatic, cum sa fie pt. adulti? Sau ti.a inspirat numele asta?
Moni pe bune nu e termenul meu, l-am preluat doar Ca numai eu am scris aici despre asta, da, ai dreptate!
merg sa spal ceva in bucatarie si sa intind rufele

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Moni pai norc ca am doua calculatoare ...insa il prefera pe cel din dormitor de la noi ca are ecranul mare ( ecran pe care l-am luat si la o luna dupa cumparare si a gasit de cuviinta sa il arunce jos ca nu se auzea..urmarea o ditamai pata neagra rasfirata in mijlocul ecranului...dar altul nu mai iau).
Cata sa stii ca tocmai pe scooby ala rahticul il uitasem ...am sa incerc si cu ala...ca in general prefera de atse amiscatoare gem ice age...the incredibles...si ceva cu femeia elastic si domnul incredibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Marco nu are desene preferate, se uita cand are chef la orice.
Calculatorul il inchide si-l deschide si se joaca cu cainele de pe ecran. sau roade scroll-ul de la mouse, sau baga si scoate CD/DVD-urile din comp sau din DVD player.
Nu prea are el acces la comp. de mine, iar cand nu sunt eu, se blocheaza din cauza cainelui de pe ecran. trebuie sa scap de el.

merg sa-mi spal spanacul, ca imediat vine Clau acas' si nu am facut nimic.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ali, cat ati tras voi, saraca Iarina ce mila mi s-a facut de ea! Eu nici acum nu i-am facut urocultura Dianei si doar i-au iesit tot felul de chestii la analiza primara!
Giova, Irina, eu i-am dat Eurespal Dianei,la noi s-a vazut ca nu mai tusea, dar nu-l suporta deloc la gust, in schimb din Augmentin ar fi tot tras...Daca Irina isi cunoaste medicul, stie el ce trebuie sa-i dea, dar sincer, fara suparare, eu prefer s-o duc ca s-o si asculte la plamani, mai ales acum de cand cu nepotelul meu ce a facut pneumonie. Si vreau sa spun ca au bagat vreo 3 feluri de antibiotic pana acum in el, tot nu e super ok. Maine il externeaza, chiar acum 2 ore am fost la el.
Bee, lasa draga greutatea aia, o sa slabesti cand va trebui sa-l alaptezi si sa te tot scoli noaptea...in primele 2 luni am dat cel mai mult jos. Dupa aia...mai greu.
Maraki, pai tu ai zis de pasta de dinti...iar eu de scrumul de tigara. Incearca la Angelo Cartea junglei si Alba-ca-Zapada, la Diana ii plac foarte mult.. frumosului!
Cata, ti-am vazut fata, exact asa arata acum (la 8 luni) finutza mea. Dar vezi ca se inalta si slabesc? Problema la noi e ca tot asa de slaba ramane Diana...cand va aud cu 11800 (Marco) sau cu 11, 12 kg, imi vine sa ma zgarii pe ochi, ce sa fac eu cu astea 9 kg? Poate daca ii las unghiile sa creasca si parul, mai pune si ea vreo 100 de grame...
Moni, cum se mai simte Dienutza? Mai are secretii? fata frumoasa.
Eu am mancat mult, ca ati scris mult...si tot citeam si bagam ca nehalita. Vai, ca o macara imi trebuie acum, sa ma ridice de pe scaun.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Noi doar cu alea pe DVD : Alba ca Zapada,Cartea Junglei si Pinochio pana acum.La altele "moderne" n-am prea mare incredere sa o las ca nu le cunosc,dar nici n-a fost deloc atrasa pana acum ,chiar cand ii puneam orice de la TV sa stea macar 5 minute linistita sa se uite,nu o interesau.In schimb astea ii plac,pe zi ce trece mai mult.Vreau sa mai fac rost de aia cu dalmatienii si de altele din astea Disney.
MARAKI ha ha si te mai dadeai rotunda ca numai io vorbesc pe mess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ingrid...corect...sa nu crezi ca o sa scape neconsultat...asa este si normal.Si cu greutatea stailinistita ai vazut ca mai important este pt un copil sa fie sanatos.Cel putin asa cred eu.

Mergi la inceput

INGRID e ok Diana,mai curge cate un pic de prin nas,dar atat. Mi-a zis Ghitza ca a mancat si sunca si banane pe langa stafide ...
In rest, a facut kk la greu pe ea,ca a apucat-o la plimbare

Mergi la inceput

Chiar asa,ce-o sa facem mai incolo cand ii apuca pe traseu kk??? Ii punem sa faca pe spatiul verde,dupa coltz,langa pom etc.? Mergem cu lopatzica si punga dupa noi ca si la catzei?

Mergi la inceput