despre rodie
Am cumparat de la Carefour Unirii rodii cu tara de provenienta Turcia.Eu eram obisnuita cu boabe de culoare rosie,dar astea au boabe deschise la culoare desi par coapte.Am citit ca boabele necoapte sunt toxice.Intrebarea mea este:exista si rodii care desi coapte au boabele deschise la culoare?Voi ce stiti?
Raspunsuri
Ortansa spune:
la noi sunt si rodii mai rosietice si unele mai galbene.cele rosii sunt dulci,iar cele galbene sunt mai acrisoare.
I've gt you under my skin
principe spune:
si aici sunt de mai multe soiuri,de la rosu purpura pina la roz pal aproape transparent sau chiar galben.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
Alynutza spune:
Si eu am mancat mai demult (eram copil) rodii cu miez galben-transparent cum spui tu, erau acrisoare si foarte bune, asa era soiul lor.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
brendamitran spune:
Da' vreo metoda de a nu mai pierde vremea cu samburii lor nu stiti?
Reusiti sa faceti suc de rodii?
elyda spune:
mai fetelor luminati-ma si pe mine ! cum mancati frate rodiile astea,cum ,ca eu am cumparat si ...m-am uitat la ele,ca erau 1000000de seminte si ...nimic!!
dana
Ortansa spune:
noi le mancam asa(din cand in cand,pt ca nu-s favoritele mele):curat de coaja,iar bobitele le pun intr-o farfurie.le mananci cu o lingurita si scuipi samburii.nu e delicat,dar asta e.sucul cred ca poate fi stors intr-o sita mai mare:se zdrobesc bine boabele,pana iese toata zeama,iar samburii raman in sita.
I've gt you under my skin
principe spune:
si noi tot scuipacios le mincam
sucul de rodii este bun in anemii si cica in pb de fertilitate.
le bagi in blender le invirti de citeva ori ,strecori si sucul este gata.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
ache spune:
sunt excelente si in salata de legume, mai ales cele acrisoare
eu mai pun si in salata de fasole verde cu patrunjel si lamaie ,usturoi si ulei de masline
anca
5+
madau spune:
Eu nu ma omor ca-s (cum zicea cineva mai sus) scuipacioase rau, dar sotul meu e mare fan. Isi pune in salata, cu branza feta si rosii...iese dementiala
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2