Strumfi de iulie-august 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 7
X-ray spune:
buna dimineatza!
eu am scos pompa de la naftalina....dupa cele 2-3 zile in care a supt de m-a rupt imi pleznesc tzatzele si ma dor!a mancat ea dar nu mi-a golit sanul,de al doilea nici pomeneala sa se apuce...deja un sfert din congelatorul meu e plin de lapte,nu-i bai sa fie pt zile negre...
joujou si monicabo puneti-l pe bb din ora in ora la san,chiar daca suge numai de 2 ori e fff bine ,stimuleaza glanda mamara.si neaparat amandoi sanii atunci,chiar daca ia numai 2 guri dintr-unul.sunt dificile aceste zile dar din experienta va spun ca functioneaza perfect.nutrinatalul il gasiti la farmaciile care au si produse naturiste.si vorba fetelor papa buna,multe lichide si mai ales odihna.tot pe propria-mi piele am vazut ca atnci cand sunt obosita scade mult si productia.daca va treziti dimineatza ca si cum nu ati fi dormit deloc e un semn clar ca veti avea nevoie de o jumatate de ora de somn dupa-amiaza.hai ca sunt buna la teorie,eu nu reusesc sa dorm dupa-amiaza
voi vorbiti de paris.....
ma screm de un subiect al zilei,asa frumos,fara sa nasca controverse,sa tot povestim de asta....
unde ati petrecut cea mai frumoasa vacanta?
si unde ati dori sa ajungeti cu copiii in vacanta?deci despre vacante ca tot vorbeam de paris....
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
Nonna76 spune:
Multumesc Oana de invitatie.Sa nu spui de doua ori caci chiar ma urc in tren si vin.Mai ales ca fetele din Iasi vor sa organizeze o intilnire mamici si burtici.
Credeam ca sunt singura (mama denaturata) care mai vrea sa faca si altceva decit sa stea cu bebe.Imi iubesc la nebunie copiii dar nu sunt genul prea casnic.In februarie,pe sem 2 vreau sa incep serviciul.Lipsesc 4-5 ore pe zi de acasa,bebe va avea 7 luni ,voi putea sa-i dau si mincare in afara de laptele meu.
Am colege care au alaptat peste un an si au venit la serviciu.
Sper sa se obisnuiasca cu buni.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Simo78 spune:
1. Dubai
2. Disney Land
Dar mi-a placut si prin muntii nostri, peisajul e de neegalat si linistea sufletesca, iar marea are farmecul ei (cu bronzul, plimbarile pe faleza, discoteci pana in zori de zi, rasaritul de soare, plimabat de aiurea prin statiune printre tarabele cu "de toate si nimic"....)
Si turul manastirilor din nordul Moldovei imi place, insa cand am fost cu sotul, nu ca nu i-a placut, dar s-a plicitsit la un moment dat si a zis ca seamana aproape perfect intre ele, cu mici exceptii. M-am intrebat atunci daca noi le pretuim pentru ca asa am fost invatati, ca o valoare a noastra.
Apropo de subiecte care nasc controverse...ma gandeam, cum medicina este o stiinta care avanseaza mereu, in care in fiecare zi se descopera lucruri noi, ceea ce aplicam noi acum pe copiii nostri, cand vor avea ei copii, se vor considera "babisme"? O sa-i cicalim asa cum fac mamele, bunicile, vecinele noastre acum cu noi?
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
eliutza spune:
Anto,mersi mult.Da, a mers treaba cu supozitorul.Chiar ma speriasem ca nu puteam s-o dau jos din brate.Si supozitorul deabia i l-am pus si dupa aceea s-a comportat normal adica a dormit vreo 5 ore ,a papat si iar somnic,tot vreo 5 ore.
De obicei nu plange chiar asa ,chiar si in brate,doar cateodata cand ne intoarcem de la plimbare cu carutul,nu stiu ce se petrece in mintea ei de o apuca o jale de nici eu si nici ta-su nu reusim sa o calmam.
Va pup si va urez o zi fara prea multe tipete
eliutza spune:
Cat despre locurile in care as vrea sa ajung,cred ca imi doresc sa epuizez cat mai multe zone fumoase ale Rromaniei.De exemplu nu am ajuns inca in delta sau pe transfagarasan.Nu am vazut decat o parte din Moldova(pentru ca sunt si eu jumate moldoveanca)si sper sa ajungem pe la Cheile Gradistei dupa botez care e vineri si pentru care am ceva emotii
dar sper sa-mi treaca pana atunci
diane_dun spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Mie daca mai imi zice cineva asa ceva iau o sfoara de aia de priponit, dar rosie si i-o leg de gat. Aluia, nu copilului.
Am facut si noi botezul sambata. Cand a scos-o din apa a tras vreo 3 tipete ascutite, iar cand a pus-o pe masa a scos pe nas un jet de apa de toata frumusetea, de m-a facut sa-i intreb pe nasi: "Mai respira?". Mai fain botezul la catolici...
Azi am fost la control si raportam 4,500 kg si 54 cm. Am facut si vaccinul, Infanrix hexa (a plans un picut). Fetelor (sau mami de Anya, daca ai timp), spuneti-mi si mie va rog frumos daca e ok sa dau Fenobarbital copilului. Pediatra a zis ca mai are un pic de icter si ca ala e si pe scoarta cerebrala si ca din cauza asta copilul nu e pe cat de vioi ar trebui (desi mie mi se pare vioaie) si ca sa-i dau Fenobarbital 0,015 mg / 2 ori pe zi, timp de 3 zile.
Karligutza, bine ai revenit in capitala si spor la despachetat!
Referitor la subiectul zilei: cea mai tare vacanta (singura cand am iesit din tara, de fapt) a fost in Croatia, la concurenta cu luna de miere, cand am fost la: Deva, Cheile Turzii, Dej, Vatra Dornei, Cheile Bicazului, Durau). Mi-ar placea sa ajungem la Paris (ar fi super sa prind intalnirea fetelor, dar slabe sanse).
fetele, sa aveti o saptamana usoara!
Mami de Dani (1 august 2007)
Timi07 spune:
Ghinetz eu in decembrie am fost la un botez la Timisoara si l-au scufundat pe copilash.
O zi buna la toata lumea.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
gabiarama spune:
Buna dimineata ,v-ati trezit ?
Buna dimineata , v-am citit .
Nu stiu ce-mi veni , dar am in minte melodia astora de la HI-Q .Eu ii cint in fiecare dimineata lui Bogdanel melodia asta cu versuri improvizate .Acum a invatat-o si Mihnea
Nonna ,si eu vreau sa vorbes cu cineva Deh,tot profa Si stau deja de 4 ani acasa .Si acum is singurica ,doar cu Bogdanel ,ca pe cei mari i-am dus la gradi .Nu stiu cum face fata educatoarea la 30 de copii ,dar pe mine ma vlaguiesc 3 .Cel mai cumplit e noaptea ,pe la 3-4 incepe Tudu sa plinga si vrea la mami daca doarme cu bunica , il iau la mine si vrea la bunica si tot asa .Nuvrea nici mingiiat , nici leganat , nici suc , nici greiers , nici pisicuta ,nimic- nimic.Doar plinge :"mami,mami"sau "nica,nica"Si tot pe la ora aia si Bogdan se trezeste si vrea sa stea numai la tzitza .Azi dimineata pe la 6,30 eram deja la bucatarie si impuscam mucii (ne puneam picaturi in nas Tudu mie si eu lui)
Nonna ,ce intilnire bre ! Anuntati-ma si pe mine !
Poze
Luna1 spune:
Ile bine ai revenit. Mai vino pe la noi ca ne e dor de tine.
Cea mai frumoasa vacanta cred ca a fost Mallorca pana in prezent (ca si conditii si lucruri de vazut insa am fost cu inca un cuplu si nu ne-am simtit in toata intimitatea noastra) si ca si vacanta intima doar noi trei (pe atunci trei) a fost Cipru, si nu neaparat pentru peisaj (care va amintiti va ziceam ca nu e fantastic) ci pentru timpul petrecut impreuna, discutiile noastre seara la o tereasa, caldura...mmmm
Pe viitor vrem sa vizitam Barbados, gasisem o oferta in noiembrie dar nici macar eu nu sunt asa de nebuna sa zbor cu printesica mea atatea ore asa departe, si ca si Simo Disney Land dar cel din America insa peste cativa ani ca , Cosmin sa poata avea acces la majoritatea "ride-urilor" si sa isi aduca aminte.
Referitor la fenobarbital am mai auzit ca poate fi prescris in caz de icter puternic, personal nu i-as da, mi se pare un medicament prea puternic insa cel mai bine asteapta si parerea Anyei (adica a mamicii ei).
Simo clar ca o sa fim si noi cicalitoare desi eu mi-am promis ca tac si i-am zis sotului sa-mi aduca aminte. Nu stiu daca vor deveni babisme, probabil nu babisme insa anumite chestii vor fi expirate caci se vor descoperi efecte adverse probabil sau ceva mai bun. Pot insa sa iti spun ce vad aici si vad de la soacra-mea: diversificarea s-a facut intotdeauna (adica si pe vremea ei) la 6 luni exceptie cazurile de reflux (sotul meu a avut reflux si a fost diversificat la 2 luni insa si in ziua de azi are un stomac extrem de sensibil), nu s-au facut tratamente cu antibiotic sau alte substante puternice decat in cazuri extreme, insa pe vremea soacra-mii nu se punea accent pe alaptat, dinpotriva femeile bagau biberon ca li se parea mai usor, se dadea miere, se folosea pudra de talc. Deci lucrurile aici au fost destul de constante din anumite puncte de vedere (cele mai importante dupa parerea mea) iar cosmeticele de aceea eu nu folosesc pentru ca peste cativa ani cine stie ce mai aud.
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
Luna1 spune:
Gabi si eu tocmai ma pregateam sa vin sa ma plang.
De doua nopti fie-mea urla intre orele 2 si 3. Faza este ca aseara dupa o ora de urlat la mine in pat, dupa ce am imbracat-o, dezbracat-o, biberonit-o, schimbat cinspe pozitii m-am enervat si am zis "ajunge domnisoara, treci inapoi in sacul de dormit si in patut cu tine", am bagat-o in sac, am pus-o in patut (cu gandul ca n-are decat sa urle, eu imi pun perna pe urechi si dorm ca deja sambata am plans de somn, ca mai am unul de ma ia de bun cand vine de la scoala)si in 2 minute a adormit. E posibil ca un copil sa planga dupa patutul lui? Vedem diseara, dupa ce o hranesc o voi pune direct in patut poate nu mai urla.
Eu sunt singurica acasa pana joi, al meu are un training la vreo 2 ore de aici si mai bine sta la hotel decat sa se trezeasca dimineata la 6 si sa plece pe drum, deci wish me luck, cu pregatirea pt examen, cu botezul, offf.
Gata m-am plans.
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!