Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (229)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by miraklucker

....hai sa ma mai laud cat sunt de harnice fetele mele.
Sambata le gasesc pe amndoua in baie, chiuveta plina pana la refuz, (lipsea 1mm sa se reverse) cu apa rece plina de clabuci, Selin isi scose-se sosetele si le spalau amandoua de zor acolo in apa......si ele ude pana la piele!!!!! Sotul meu manca linistit in bucatarie, imposibil sa nu auda cum curge apa, baia e lipita de bucatarie, daca nu le-ar auzit pe fete
Mira

Diana aseara s-a cerut la caca si am facut greseala sa o lasam singura la olitza.Cand s-a dus taica-su sa vada,a gasit toata hartia igienica desfacuta si insirata prin baie.Si-a luat fata sa aiba la indemana Aaaa si kk ciuciu

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

hai ca mi-am hranit barbatul, am si calcat si mai am putin din film.

Cata la ce zice Bia puma? ai inceput munca?
Maraki eu stiam ca unde se vorbesc mai multe limbi, copii incep mai greu sa vorbeasca.

fug ca am de dat cateva telefoane si pe urma merg in oras cu treaba, dupa marco si predam masina la Clau.
Partea buna e ca la inceputul anului urmator voi avea si eu masina, pana atunci ne descurcam cum putem.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni "puisor"() nu suntem pe aceeasi lungime de unda cu explicatiile. Ii explic Sandrei orice vrea dar nu si lui Dani. Daca ai avea 2 copii poate nu ti-ai consuma energia explicand atatea celui mic, care in cazul meu nu vb dar de inteles intelege intr-o oarecare masura. Dar cand ai un copil care vb cat de cat normal ii explici ce si cum. Dar tu Moni..esti UNICA in explicatii date Dianei cat si in detaliile despre Diana Nu putem fi toate la fel nu?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Miercuri se face deja 1 luna de cind muncesc...si tare bine eeeee!
Bia cind sta pe capacul ei de wc se sterge cu toata hartia daca nu sunt atenta.Desigur ca inainte sa faca pp!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Chiar CATA cum e Bia la capitolul ? Face frecvent? Se cere ea?

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dragelor pupicei voua si spiridusilor,
Ce parere aveti despre asta:
http://good-times.webshots.com/photo/2399135770041700505qjBatu

In rest noi suntem bine ...
Andrei cam mucios dar e ok.
Vorbeste si el destul de clar, nebunii la greu .
pup

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Se cere de nu mai poate...in ultima sapt. de 2 ori la pp s-a cerut...in rest face pe ea...olita nu o accepta de nici o culoare...prefera kk dupa perdea, indiferent ca e vorba de casa sau de vreo cabina de proba prin magazin...nu ma stresez, probabil ca la anul in vara scapam de pampersi!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Chiar ca e surpriza Acina Felicitari!!!

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare!
CATA...bine ai revenit la "spiridusi"
Eu o sa am de recuperat se vede o saptamina de povesti!
Eu am fost la chisinau sapt trecuta sa vad cu operatia ce fac, dar medicul era fff ocupat-asa ca miercuri seara plec iar incolo si revin simbata! A fost greu sa ma programeze intre consulatatii ca la mine dureaza cam 2 ore interventia. Faza e ca acel chist e de citiva ani buni acolo si se presupune ca ar fi de la o cariutza mica intre incisivii centrai, plombata acum....18 ani, ar fi fost afectata pulpa si...asta e!

Ioana e mofturici la masa- si cred ca din cauza ca are nasucul curgator-si eu la fel.
In rest incepem sa vb, raspundem la intrebari, facem asocieri...
Duminica am fost la caravana Kinder Joy, a dansat, s-a dat pe tobogan. ce mai --- distractie maxima.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Acina felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos! Stiu ca iti doreai sa ramai insarcinata.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput