Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (229)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai eu chiar ma gandeam acum la o chestie.Probabil ca sa fie atrasi de ceva trebuie sa aiba un motiv mai intemeiat ,uite de exemplu o carte muzicala sa sa fie ademenit de carti (exemplu Angelo) ... Eu recunosc ca nu m-am indurat sa dau banii pe asa ceva,poate de aia Diana a fost atrasa destul de tarziu de carti.Ca numai de vreo doua luni are stare sa le rasfoiasca .Tibi al AneiSebe avea demult din alea. Un alt exemplu e cu lego - acum de cand cu castelul ala interesant,a inceput sa le asambleze,mai ales ca se asambleaza si calul ,regele si alte figurine .... deci i-au trezit imaginatia,mai ales ca am chemat la castel si piticii si pe Ada Bada Aaaa si are si sunete,balaurul "lide" (rade) ,calul necheaza etc. (apropo,GIO ai ghicit)

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Dani e atras de jucariile care suna, la onomastica copilului de 3 ani s-a jucat cu o masina care mergea si se intorcea dar care avea lumini si becuri aprinse. La fel de mult i-a placut si un avion care tot asha mergea, se invartea , avea leduri si canta.
De carti nu e atras absolut deloc. 2 carti cu animale a rupt deja in special ca le scapa pe jos, calca pe ea incerca sa le ridice si se rupeau.
Si acum ii plac .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ingrid deci si noi cu "punu". Mai stie de "nu fige" (nu frige) de cind am lasat-o cu Dan in baie si a uitat de ea citind o revista, si am gasit-o ridicata in pod de maini suflind si strigand "arsi, arsi", "uff, uff"...Noroc ca am auzit-o ca Dan era absorbit de lectura!

www.flickr.com/photos/9951491@N04/1126313036/" target="_blank"> Bia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2058dec0ad490f2ea6fc4f" target="_blank"> printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

........a mea canta intr-una de vreo 3 zile "maitea, maitea" =adica fetita pe elvetiana lor. Aseara a spus "catita" adica clatita, cred ca e cel mai complicat cuvant de pana acum.....Dadid si Daia dar numele ei nu-l spune nici sa stai in cap!!!

Altfel suntem bolnavi. Daria a fost lata tot weekendul. Vineri a fost sotul la medic cu ea. A facut laringita si-a pierdut glasul (asat nu e chiar asa rau), febra si tuse. De aseara parca e ceva mai bine, dar se pare ca e Selin la rand.

v-am pupat..va doresc o saptamana minunat.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

De incintat o incinta "luj" (ruj), "pudra", datul cu oja pe unghii, macar la alea de la maini, si incearca din rasputeri sa isi puna bigudiuri in cap. Adora sa dea cu aspiratorul si sa stearga praful.. sa prepare "mincare" pentru papusi si animale si sa ude florile. A...si sa nu uit..sa pupe baietii!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2058dec0ad490f2ea6fc4f" target="_blank"> printesa noastra

Mergi la inceput

MIRA snatate la strumfi! Deci aveam si o spiridusa cu aptitudini muzicale,parca Diana ta mai canta ,nu Ingrid? Si a mea lalaie ,da' nu prea vad urme de talent
CATA esti la birou?
BIANCA te scuzam bre,she shi fashem cu tini,vorba lu' Ingrid.

Mergi la inceput

CATA e clar,Bia e ca Iarina cu aranjatul.Diana mea doar se piaptana si vrea cujitze (coditze) ,ca altceva nu prea are de unde lua model la capitolul asta,ca ma-sa ...
Chiar ALI pe unde umbli? Hielaau!

Mergi la inceput

Ghici?
Pai da ca voi aveti din ce....la ea, dupa ce ca abia e, vrea si o freza de zile mari..a..si se da cu crema toata ziua pe fata pe picioare si nu conteaza e aia anticelulitica ori ba, principalul e sa se dea!

Mergi la inceput

Eu presupun ca la birou.
Mai, apropo de birou,eu am de lucruuu (Bianca puisor ,nici o aluzie la tine )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

....hai sa ma mai laud cat sunt de harnice fetele mele.
Sambata le gasesc pe amndoua in baie, chiuveta plina pana la refuz, (lipsea 1mm sa se reverse) cu apa rece plina de clabuci, Selin isi scose-se sosetele si le spalau amandoua de zor acolo in apa......si ele ude pana la piele!!!!! Sotul meu manca linistit in bucatarie, imposibil sa nu auda cum curge apa, baia e lipita de bucatarie, daca nu le-ar auzit pe fete

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput